44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Kendine iyi bak şimdiden geçmiş olsun. Özletme kendini

hıı tartılmadan nasıl durcam bakalım sabah wc den sonra pıt diye üstünde bitiyorum tartının ... tartı bilee yadırgar vallaa haftada 1 tartılınca:82:

canım ben en son ayın 22 sinde tartıldım doktor bana 10 günde bir tartıl dedi böylece tartıda kesin sonucu daha iyi alırsın dedi normalde bende tartılmadan duramıyorum bu huyumu bilen eşim tartının pilini aldı cüzdanında taşıyo 10 günde bir eşim tartıyo arada gizlice pili alsam diyorum ama sürekli beraberiz

bidaha pazartesi tartılacağım artık ondan sonra haftada bi tartılırım buraya yazılacak yaaaa

8 buçuk:1 kuru kayısı
9 buçuk:yogurt karışımı
10:1 mürdüm eriği
11 kahvaltı:1 yumurta,2 zeytin,1 kepekli galeta,3 kuru üzüm,salata domates
2:yogurt karışımı
3 buçuk:1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm,yarım domates
5 buçuk:yogurt karışımı
6: fırında yapılan patlıcanlı biberli domatesli türlüden 6 kaşık,1 kepekli galeta, 1 salata, yarım domates

yalnız akşam yemeğine acayip biber katmışım elimin ayarı kaçmış yemek işkence oldu resmen gene de yedim şuan her yerimden ateş fışkırıyo galetayı da yemicektim ama resmen yandım

Evet ya aslında sürekli tartılmak psikoloji bozuyor resmen ama alışkanlıklar işte.

çok geçmiş olsun canım ben kadın doğuma gitmeye bile korkuyorum canım ama o film kuzenimde çektirdi acıdığını ama dayanılmayacak kadar olmadığını söyledi bebiş için çekilir demişti... sende hiç korkma canım içini rahat tut şimdiden çok geçmiş olsun haberlerini bekliyoruz...

kızlar bugün çok yoruldum temizlik yaptım arada gelip buraya yazdım ama şükür tamamen bitti allahtan ev yeni ve küçük fazla zorlanmıyorum akşam yemeğini henüz yemedim ara öğün olarak süt içtim tarcınlı

Ara öğünde

3 adet diyet bisküvi yedim

ve akşam yemeğimi yiyeceğim birazdan

6 yemek kaşığı patlıcan oturtma
1 kase salata
1 kase yoğurt
ve 1 adet diyet kola

alışverişten geldim :) 38 beden etek ve pantolon aldım kendime :) 38 bedene girebildiğimi görmek çok güzel 42 nerde 38 nerede :) 40 olur artık dye tahmn ederken 40 beden ble büyük geldi :)

ütü yapayım da son yediğim galetayı eriteyim bari pişmanlık duydum hala acıdan sıcak bastı geçmiyo

galetalar fazla olmamış dimi bir dilim ekmek yerine geçiyo sonuçta
gayet normal bence. kalori olarak da hesaplayabilirsin.

Ben de ara öğünü yaptım, akşamı yemedim. Temizlik bittikten sonra ne denir tam bilmiyorum ama geçmiş olsun

Tebrikler

harikasın fıstık zafer bizimdir

Sabah
Avuç içi kadar sebzeli omlet
Domates salatalık
3 zeytin
Az peynir

Ara
1 Şeftali
3 incir

Öğle
2 kücük biber dolması

Ara
1 armut

Akşam
1 patlıcan karnıyarık
3 yk iç pilav

Bugün kaçamak yok çok mutluyumm

Çok güzel bir menü öğünlere yoğurt ekleyerek proteini arttırabilirsin. Salata ekleyip doyabilirsin. Ben de grubun annesi oldum zorla yedircem illa

kızlar ben günden geldin 1 tane lahmacun yedim 4 -5 çatalda incirli tatlı sızce çokmu olmuş akşam sadece salata yemegi düşunuyorum

şu regl dönemim bi bitse kıvranıyorum resmen tatlı yememek için ah şu hedefime ulaşabilsem ödülü vericem kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…