44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

teşekür ederim canım göbekten ziyade şu simit denilen yanlar gittiği için göbekte gitti biraz :) ben hiç kaçırmadım bugün :)

tabikide harikasın

teşekür ederim canım :)

dün alışveriş yaptım ve 38 bedene düştüğümü gördüğümde bildiğiniz şok oldum ya :)

Son düzenleme:

çok motive olmuşsun canım bizide motive ettin bak şimdi

Yakında bizim akrabalarımız da etrafa anlatacak kızlar hazır olun

Aynen ben de öyleyim , böyle şeyleri duymak, yaşayacağını düşünmek bilmek çok motive edici.
bizimde böyle senin arkadaş gibi anlatacak bi hikayemiz olacak inşallah acayıp moralli gordüm seni cooook hoşuma gitti

İNŞALLAH İNŞALLAH . Darısı moralsizlerin başına. Umarım her gün böyle olurum.

regli zamanım diye canım aşırı derece tatlı istiyordu 4 tatlı kaşığı dondurma yedim ama üzerine 25 tane mekik çektim

şu anda bi ev gezmesinden geliyorum önüme gelen çikolatalı tatlıyı tuzlu yalı gevrkleri ve haşlanmış mısırları elimin tersiyle itmiş bulunuyorum kendimle gurur duyuyorum

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım

1 adet mantarlı omlet
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin yarım domates

ara öğün için canım birşey istemiyor ama regli zamanım dye acayip derecede çikolata istiyor canım #direnelif diyorum kendime

bu arada günaydın canlarım bugun regl şişkinliğim daha da inmişti tartıda 2-3 güne net sonucu görürüm umarım zayıflayabilirim de son 3-4 kilo kaldı artık ve sadece 2 haftam var 2 kilo vermeye de razıyım son çabalarımı gösteriyorum sonrasında diyet yapamam memleketten uzak olunca çok zor oluyo orada spora devam edicem ve kilomu korumaya çalışıcam.

acaba okula gidince beni zayıflamış bulcaklar mı çok merak ediyorum herkes yarıya inmişsin dese de bana öyle gelmiyo hala kendimi kocaman hissediyorum en çok korktugum şeyse verdiğim kiloları geri almak. çünkü diyet yaparken bile dönem dönem kendimi kaybedip gözü dönmüş şekilde yediğim zamanlar çok oldu. ama hayır! geri almıcam. 3 aydır kendimi heba ediyorum zayıflamak ugruna sporlar yapıyorum herkes tatlıları börekleri gözümün önünde götürürken ben gözümü kapadım. bir daha eski halime dönmek istemiyorum!

Günaydın kızlarrr sabah kalktım bi fincan yeşil çay bi fincan form çayı bir bardakta lahana suyumu içtim (bu sabah başladım lahana kürüne) bi tane şeftali yedim bundan 2 saat sonrada yani şimdi 300 gram yoğurda 1 kaşık bal koydum yanında da bi şeftali yine ve toplam 2 litre su içtimm

canım almazsın inşallah miydende küçülmüştür artık sporda yapmışsın kendini strese sokma moralımız düşünceinsan daha çok yemek istiyor sen okula döndügünde çıtır bı kız olacaksın

günaydınn fıstıklarrrrrrrrbende kilo değişimi yok 3 gündür bu şekilde sabitim .. yarında denize gidicem annem poçalar açmalar döktürüyo yiğenlerim geldi nasıl dayanıcam ben yaa bide kilo almasam barii :18::18::18:

o günleri unutmadığın sürece alacağını sanmıyorum tatlım büyük ihtimal gene yediklerine dikkat edersin
kahvaltıda hepiniz az yiyosunuz ya size göre çok yiyomuş gibi hissediyorum ben

bende çok yiyorum canım daha iyi sabah yenilenler kilo yapmıyo

oo süpersin canım güne çokk güzel başlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…