- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.321
Çok iyi göbek gitmiş tebrik ettim :alkisalkis:
Ben bugün baya kaçırdım çekirdek ve dondurmayla ama akşam yemeğini 4 de yedim gitti belki 8 gibi meyve yerim dengelemek için
Bengisu acayip motive olmuşsun heheyt ulan kim tutar bizi modundayım şu an
tabikideharikasın
çok motive olmuşsun canım bizide motive ettin bak şimdi
Çok iyi göbek gitmiş tebrik ettim :alkisalkis:
Ben bugün baya kaçırdım çekirdek ve dondurmayla ama akşam yemeğini 4 de yedim gitti belki 8 gibi meyve yerim dengelemek için
Bengisu acayip motive olmuşsun heheyt ulan kim tutar bizi modundayım şu an
bizimde böyle senin arkadaş gibi anlatacak bi hikayemiz olacak inşallahacayıp moralli gordüm seni cooook hoşuma gitti
akşam yemeğim,
5 kaşık mantarlı tavuk sote
bol salata
2 tane kepek ekmegi
şu anda bi ev gezmesinden geliyorum önüme gelen çikolatalı tatlıyı tuzlu yalı gevrkleri ve haşlanmış mısırları elimin tersiyle itmiş bulunuyorumkendimle gurur duyuyorum
günaydın canım :)günaydın kızlar...
Günaydın günaydıngünaydın kızlar...
Günaydın günaydın
Kahvaltım:
Domates salatalık
1 dilim ekmek
2 çay kaşığı çilek reçeli
Şekersiz çay
bu arada günaydın canlarımbugun regl şişkinliğim daha da inmişti tartıda 2-3 güne net sonucu görürüm umarım zayıflayabilirim de son 3-4 kilo kaldı artık ve sadece 2 haftam var 2 kilo vermeye de razıyım son çabalarımı gösteriyorum sonrasında diyet yapamam memleketten uzak olunca çok zor oluyo orada spora devam edicem ve kilomu korumaya çalışıcam.
acaba okula gidince beni zayıflamış bulcaklar mı çok merak ediyorum herkes yarıya inmişsin dese de bana öyle gelmiyo hala kendimi kocaman hissediyorumen çok korktugum şeyse verdiğim kiloları geri almak. çünkü diyet yaparken bile dönem dönem kendimi kaybedip gözü dönmüş şekilde yediğim zamanlar çok oldu. ama hayır! geri almıcam. 3 aydır kendimi heba ediyorum zayıflamak ugruna sporlar yapıyorum herkes tatlıları börekleri gözümün önünde götürürken ben gözümü kapadım. bir daha eski halime dönmek istemiyorum!
iştee buuuu tebrikk ederim canım harikasın ..şu anda bi ev gezmesinden geliyorum önüme gelen çikolatalı tatlıyı tuzlu yalı gevrkleri ve haşlanmış mısırları elimin tersiyle itmiş bulunuyorumkendimle gurur duyuyorum
bu arada günaydın canlarımbugun regl şişkinliğim daha da inmişti tartıda 2-3 güne net sonucu görürüm umarım zayıflayabilirim de son 3-4 kilo kaldı artık ve sadece 2 haftam var 2 kilo vermeye de razıyım son çabalarımı gösteriyorum sonrasında diyet yapamam memleketten uzak olunca çok zor oluyo orada spora devam edicem ve kilomu korumaya çalışıcam.
acaba okula gidince beni zayıflamış bulcaklar mı çok merak ediyorum herkes yarıya inmişsin dese de bana öyle gelmiyo hala kendimi kocaman hissediyorumen çok korktugum şeyse verdiğim kiloları geri almak. çünkü diyet yaparken bile dönem dönem kendimi kaybedip gözü dönmüş şekilde yediğim zamanlar çok oldu. ama hayır! geri almıcam. 3 aydır kendimi heba ediyorum zayıflamak ugruna sporlar yapıyorum herkes tatlıları börekleri gözümün önünde götürürken ben gözümü kapadım. bir daha eski halime dönmek istemiyorum!
kahvaltıda hepiniz az yiyosunuz ya size göre çok yiyomuş gibi hissediyorum ben
Günaydın kızlarrr sabah kalktım bi fincan yeşil çay bi fincan form çayı bir bardakta lahana suyumu içtim (bu sabah başladım lahana kürüne) bi tane şeftali yedim bundan 2 saat sonrada yani şimdi 300 gram yoğurda 1 kaşık bal koydum yanında da bi şeftali yine ve toplam 2 litre su içtimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?