44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

canım gayet iyi canım kalorilerini hesapla istersen

gunaydınnnnnnnnn kızlarrr9
ben geldim ama çok kötüyüm resmenn yaa .... yanlarımı ve karın bölgemi hissetmiyorumm cok mu kendımi yıprattım yaaaa hareket etmektennn zorlanıyorummmmm....

Bugün tartılma günü dimi?
72.1 olmuşum dün 72.4tüm
Bugün hiç moralim yok ne yemek istiyo canım ne kalkmak

Dün kiloları yazdığım için değiştirmeyeceğim ama her cuma tartılacağız. Çok güzel vermişsin . Neyin var?

Çok geçmiş olsun.

Afiyet olsun çok güzel

Kızlarr günaydınn şansıma bakın ki diyete başlayacağım gün regl oldum ama pes etmek yok regl olsam bile diyete ve spora başladım , siz de canınızı sıkmayın lütfenn

Daha iyi, merabolizma daha iyi çalışır reglde ama sancı varsa kötü tabi.

canım bu günlerde tartılma o zaman canım bitsin öyle tartıl
Aynen aynen zaten salı günü gibi biter cuma günü tartılma günümüz sanırım o zaman tartılıcam :)

Evet moral bozmak yok.

Ne tesadufbende dun oldum..bugun zor gidiyor cok cikolata derdine dusuyorum ilk gun

Meyve yiyerek veya formun çikolatalı bisküvilerinden yiyerek (2 tanesi 1 ara öğün eder) atlatabilirsin

afiyet olsun

çorba ekmek yerine geçer bulgur pilavı ekmek yerine geçer patates ekmek yerine geçer hepsi aynı öğünde olmamalı.

Afiyet olsun. Kızartma ve yağlı salata olmasaymış keşke.
Bugün plaja gideceğimi söylemiştim ondan yazamadım, esmer ötesi olmuşum, zaten bronz tenliyim. Çok eğlendim. Yüzdüm, uyudum, şezlonglara yayıldım, eser miktarda da yedim içtim . Bugün üzerimde bir kendini beğenmişlik var. Yanaklarım al al olmuş, esmerleşmişim, üstümde yavru ağzı tişört, kıvırcık saçlarım, gidip gelip aynaya öpücük atıyorum. Bir neşeli olma durumu, ALLAH nazardan saklasın. Annemin arkadaşıyla gittik plaja, kızın kardeşi ortaokulda boyu 170, 80+'ymış şimdi 50 kg falan. İstikrarla yapmış. Akşam yememiş, her şeyi yarım yemiş, 1 elmamı yiyecek ikiye bölmüş ... Bu da bugünümün özeti. Neşeli olun, kendinizi sevin, çok güzelsiniz emin olun ve asla vazgeçmeyin.

Son düzenleme:
9:1 kuru kayısı
9 buçuk: yogurt karışımı
10 buçuk:1 kırmızı erik
11 buçuk kahvaltı: 1 yumurta, 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm, salatalık domates 1 biber
2de:yogurt karışımı
3 buçukta:2 dilim karpuz, 1 kepekli galeta,5 kuru üzüm
5 buçuk: yogurt karışımı
6: 5-6 kaşık zeytinyaglı bamya, 2 kasık domatesli pilav, 2 dilim karpuz,1 salatalık

ekmek yemediğime göre 2 kaşık pilavı mazur görebiliriz değil mi

evet canım hastane var bizim okulun arka tarafında ithiyari durağı var hatta :) orada iniyorum ben muhasebe okuyorum :)

biliyorum canım oraları ilerleyen zamanlarda daha yakından tanışırız tabi sende istersen neyse fotolarını gördüm fark var tabiki tebrikler

biliyorum canım oraları ilerleyen zamanlarda daha yakından tanışırız tabi sende istersen neyse fotolarını gördüm fark var tabiki tebrikler
öyle bir imkanımız olursa çok sevinirim canım :) yeni kişilerle arkadaş olmayı seven biriyim :) teşekür ederim canım darısı topikteki herkesin başına

çok motive olmuşsun canım bizide motive ettin bak şimdi

bizimde böyle senin arkadaş gibi anlatacak bi hikayemiz olacak inşallah acayıp moralli gordüm seni cooook hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…