- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.301
bence de hayet başarılı bir menü olmuş bu canım sen bakma benim yediklerime yeni başladım o yüzden midemi küçültmeye çalışıyorum
bucanın neresindesin canım bende orada okuyorumbuca da oturuyorum canım ben halk bankasının şirinyer şb staj yapmıştım 2011 o yüzden en çok bucayı bildiğim için burada oturmayı tercih ettim eşim sayesinde izmiri baya öğrendim
bucanın neresindesin canım bende orada okuyorum
tanşasın oralar dmi canım . benm fakultemde buca belediyesine yakın :)üç kuyular meydanın o tarafta canım pazar yeri var otaraftayım canım
kızlarr bugun çokmu kaçırdım sızcee.. yaaaa
öglennn
yeşilmercimek çorbası
1 adet patates küp
1 adet haslanmıs baget
1 kasık bulgur pilavı
2 kasıl yogurt..yerdimmmm
araaa ögünn olaraktaa
1 adet taze incir
1 şekersiz kahve
1 adet form bisküvi çikolatalı
3 adet yesşil çay içtimmm vee 3 lt su tükettim sizcee çok muçok olduğunu düşünüyorum yaaa
tanşasın oralar dmi canım . benm fakultemde buca belediyesine yakın :)
evet canım hastane var bizim okulun arka tarafında ithiyari durağı var hatta :) orada iniyorum ben muhasebe okuyorum :)ne okuyorsun canım hastanenin karşısında mı okuyorsun belediyenin arka tarafında kalıyo benim evimden oraya yürünüyo yakın yani:))
gunaydınnnnnnnnn kızlarrr9
ben geldim ama çok kötüyüm resmenn yaa .... yanlarımı ve karın bölgemi hissetmiyorumm cok mu kendımi yıprattım yaaaa hareket etmektennn zorlanıyorummmmm....
Bugün tartılma günü dimi?
72.1 olmuşum dün 72.4tüm
Bugün hiç moralim yok ne yemek istiyo canım ne kalkmak
MERHABA KIZLAR. bugün çok keyifsizim. şiddetli bir adet sancısı yaşıorum. ilaç aldım şimdi. az sonra da arkadaşla çarşıya çıkacağım. sabahtan beri kızımı tersliorum sancıdan dolayı ya. kendime çok kızdımdiyet devam ama spor yok bugün. bu asabilikle ve sancıyla olmaz
neden kimsenin keyfi yok kızlar bozmayın kendinize telkin verin ben iyiyim diye çikin yataktan bakın yazın songünleri bu günlerin tadını çıkaralım
ben şuan ara öğünümü yıyorum 1tane şeftali
kahvaltıdada 2dilim kepek ekmeği
peynir 3 zeytin domates salatalık
şekersız çay
Kızlarr günaydınn şansıma bakın ki diyete başlayacağım gün regl oldum ama pes etmek yok regl olsam bile diyete ve spora başladım , siz de canınızı sıkmayın lütfenn
canım bu günlerde tartılma o zaman canım bitsin öyle tartıl
Aynen aynen zaten salı günü gibi biter cuma günü tartılma günümüz sanırım o zaman tartılıcam :)
Ne tesadufbende dun oldum..bugun zor gidiyor cok cikolata derdine dusuyorum ilk gun
evet kızlar akşam yemeği dışında günü tamamladım ..
sabah: 1 kk beyaz peynir
1 dilim kızarmış ekmek
1/2 domates
4 yeşil zeytin
1 bardak çay
ara :1 şeftali
öğlen :3 yemek kaşığı yoğurtlu haşlanmış tavuk
2 yk bulgur pilavı salçasız soğansız yörük usulü..
2 yk nohut yemeği
2 yk salata yağsız ve tuzsuz, bol limonlu..
2 lt su içtim daha içerim ..
Kızlar ben bugün 11 buçukta kalktım bi fincan yeşil çay bi fincan form çayı içtim üstüne bi kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı bal koydum yanında da bi tane şeftali yedim 13:30 gibi 5 tane kuru kayısı 1 şeftali ve 1 yeşil çay içtim 1 saat önce de bi kase yoğurdun içine nane ve pulbiber koyup yedim şimdide atıştırmalık k-flakes yedim yaklaşık 3-4 litre de su içtim birazdan spor yapıcam
kızlarr bugun çokmu kaçırdım sızcee.. yaaaa
öglennn
yeşilmercimek çorbası
1 adet patates küp
1 adet haslanmıs baget
1 kasık bulgur pilavı
2 kasıl yogurt..yerdimmmm
araaa ögünn olaraktaa
1 adet taze incir
1 şekersiz kahve
1 adet form bisküvi çikolatalı
3 adet yesşil çay içtimmm vee 3 lt su tükettim sizcee çok muçok olduğunu düşünüyorum yaaa
akşam yemeğimide yemiş bulunmaktayım ...
4 yemek kaşığı tavuk haşlama yoğurtlu pul biberli..
1/2 porsiyon salata yağlı limonlu..
3 tanede patates kızartması ..
yoğurdu bol kullandım 4 yemek kaşığı falan ..
evet canım hastane var bizim okulun arka tarafında ithiyari durağı var hatta :) orada iniyorum ben muhasebe okuyorum :)
öyle bir imkanımız olursa çok sevinirim canım :) yeni kişilerle arkadaş olmayı seven biriyim :) teşekür ederim canım darısı topikteki herkesin başınabiliyorum canım oraları ilerleyen zamanlarda daha yakından tanışırız tabi sende istersen neyse fotolarını gördüm fark var tabiki tebrikler
Eki Görüntüle 790095
Dün kiloları yazdığım için değiştirmeyeceğim ama her cuma tartılacağız. Çok güzel vermişsin. Neyin var?
Çok geçmiş olsun.
Afiyet olsun çok güzel
Daha iyi, merabolizma daha iyi çalışır reglde ama sancı varsa kötü tabi.
Evet moral bozmak yok.
Meyve yiyerek veya formun çikolatalı bisküvilerinden yiyerek (2 tanesi 1 ara öğün eder) atlatabilirsin
afiyet olsun
çorba ekmek yerine geçer bulgur pilavı ekmek yerine geçer patates ekmek yerine geçer hepsi aynı öğünde olmamalı.
Afiyet olsun. Kızartma ve yağlı salata olmasaymış keşke.
Bugün plaja gideceğimi söylemiştim ondan yazamadım, esmer ötesi olmuşum, zaten bronz tenliyim. Çok eğlendim. Yüzdüm, uyudum, şezlonglara yayıldım, eser miktarda da yedim içtim. Bugün üzerimde bir kendini beğenmişlik var. Yanaklarım al al olmuş, esmerleşmişim, üstümde yavru ağzı tişört, kıvırcık saçlarım, gidip gelip aynaya öpücük atıyorum. Bir neşeli olma durumu, ALLAH nazardan saklasın. Annemin arkadaşıyla gittik plaja, kızın kardeşi ortaokulda boyu 170, 80+'ymış şimdi 50 kg falan. İstikrarla yapmış. Akşam yememiş, her şeyi yarım yemiş, 1 elmamı yiyecek ikiye bölmüş ... Bu da bugünümün özeti. Neşeli olun, kendinizi sevin, çok güzelsiniz emin olun ve asla vazgeçmeyin.
:) tşk. cnm merakla beklyrm fotonuolmazmı canım 1 kilo bile farkediyo ..
bende şöyle 10-12 kilo veriyim koycam foto..
bizimde böyle senin arkadaş gibi anlatacak bi hikayemiz olacak inşallahEki Görüntüle 790095
Dün kiloları yazdığım için değiştirmeyeceğim ama her cuma tartılacağız. Çok güzel vermişsin. Neyin var?
Çok geçmiş olsun.
Afiyet olsun çok güzel
Daha iyi, merabolizma daha iyi çalışır reglde ama sancı varsa kötü tabi.
Evet moral bozmak yok.
Meyve yiyerek veya formun çikolatalı bisküvilerinden yiyerek (2 tanesi 1 ara öğün eder) atlatabilirsin
afiyet olsun
çorba ekmek yerine geçer bulgur pilavı ekmek yerine geçer patates ekmek yerine geçer hepsi aynı öğünde olmamalı.
Afiyet olsun. Kızartma ve yağlı salata olmasaymış keşke.
Bugün plaja gideceğimi söylemiştim ondan yazamadım, esmer ötesi olmuşum, zaten bronz tenliyim. Çok eğlendim. Yüzdüm, uyudum, şezlonglara yayıldım, eser miktarda da yedim içtim. Bugün üzerimde bir kendini beğenmişlik var. Yanaklarım al al olmuş, esmerleşmişim, üstümde yavru ağzı tişört, kıvırcık saçlarım, gidip gelip aynaya öpücük atıyorum. Bir neşeli olma durumu, ALLAH nazardan saklasın. Annemin arkadaşıyla gittik plaja, kızın kardeşi ortaokulda boyu 170, 80+'ymış şimdi 50 kg falan. İstikrarla yapmış. Akşam yememiş, her şeyi yarım yemiş, 1 elmamı yiyecek ikiye bölmüş ... Bu da bugünümün özeti. Neşeli olun, kendinizi sevin, çok güzelsiniz emin olun ve asla vazgeçmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?