44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

tartıldım ve 69 kilo geliyorum :) bugün sabah canım kahvaltı istemediği için ve geç uyandığım için kalkar kalkmaz 2 bardak maydonoz suyu içtim ve 11.30 sıralarında 1 fincan sade türk kahvesi 1 adet kuru kayısı ve 5 fındık ile başladım güne.
öğlen yemek olarak da 13.30 da

1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı tavuklu patlıcan oturtma
1 kase de salata yiyeceğim

bugün çok açım yaa resmen midem kazınıyo kocaman 1 şeftali yedim hala kazınıyo ne oluyo bu mideye anlamadım :26:

sorma canım:18::18::18: benimde öyle gözümün önünden kalorili yiyecekler geçip duruyo bir kase yoğurdun içine salatalık rendeledim onu yiyiyorum 1 ay daha sıkalım dişimizi sonra mide küçülür zaten inş...

evet kızlar akşam yemeği dışında günü tamamladım ..

sabah: 1 kk beyaz peynir
1 dilim kızarmış ekmek
1/2 domates
4 yeşil zeytin
1 bardak çay

ara :1 şeftali

öğlen :3 yemek kaşığı yoğurtlu haşlanmış tavuk
2 yk bulgur pilavı salçasız soğansız yörük usulü ..
2 yk nohut yemeği
2 yk salata yağsız ve tuzsuz, bol limonlu..

2 lt su içtim daha içerim ..

Kızlar ben bugün 11 buçukta kalktım bi fincan yeşil çay bi fincan form çayı içtim üstüne bi kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı bal koydum yanında da bi tane şeftali yedim 13:30 gibi 5 tane kuru kayısı 1 şeftali ve 1 yeşil çay içtim 1 saat önce de bi kase yoğurdun içine nane ve pulbiber koyup yedim şimdide atıştırmalık k-flakes yedim yaklaşık 3-4 litre de su içtim birazdan spor yapıcam

kızlarr bugun çokmu kaçırdım sızcee.. yaaaa
öglennn
yeşilmercimek çorbası
1 adet patates küp
1 adet haslanmıs baget
1 kasık bulgur pilavı
2 kasıl yogurt..yerdimmmm
araaa ögünn olaraktaa
1 adet taze incir
1 şekersiz kahve
1 adet form bisküvi çikolatalı

3 adet yesşil çay içtimmm vee 3 lt su tükettim sizcee çok mu çok olduğunu düşünüyorum yaaa

hayır canım gayet düzgün yemişsin

akşam yemeğimide yemiş bulunmaktayım ...

4 yemek kaşığı tavuk haşlama yoğurtlu pul biberli..
1/2 porsiyon salata yağlı limonlu..
3 tanede patates kızartması ..
yoğurdu bol kullandım 4 yemek kaşığı falan ..

bence de hayet başarılı bir menü olmuş bu canım sen bakma benim yediklerime yeni başladım o yüzden midemi küçültmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…