- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.281
bugün çok açım yaa resmen midem kazınıyo kocaman 1 şeftali yedim hala kazınıyo ne oluyo bu mideye anlamadım :26:
sorma canım:18::18::18: benimde öyle gözümün önünden kalorili yiyecekler geçip duruyobir kase yoğurdun içine salatalık rendeledim onu yiyiyorum 1 ay daha sıkalım dişimizi sonra mide küçülür zaten inş...
kızlar aranızda izmir de oturan varmı
ben varım :)hem izmirde yaşıyorum hemde izmirliym :)
neresindensin canım izmirin.bu arada ismim elif :)bende 1 sene oldu izmirdeyim daha önce uzak bi ilçesinde oturuyordum evlenince izmirdeyim artık hiç arkadaşım yok izmirde diyebilirim
kızlar bende yeşil çay içmeye başlıycam hangi markaları kullanıyosunuz ?
neresindensin canım izmirin.bu arada ismim elif :)
Kızlar ben bugün 11 buçukta kalktım bi fincan yeşil çay bi fincan form çayı içtim üstüne bi kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı bal koydum yanında da bi tane şeftali yedim 13:30 gibi 5 tane kuru kayısı 1 şeftali ve 1 yeşil çay içtim 1 saat önce de bi kase yoğurdun içine nane ve pulbiber koyup yedim şimdide atıştırmalık k-flakes yedim yaklaşık 3-4 litre de su içtim birazdan spor yapıcam
kızlarr bugun çokmu kaçırdım sızcee.. yaaaa
öglennn
yeşilmercimek çorbası
1 adet patates küp
1 adet haslanmıs baget
1 kasık bulgur pilavı
2 kasıl yogurt..yerdimmmm
araaa ögünn olaraktaa
1 adet taze incir
1 şekersiz kahve
1 adet form bisküvi çikolatalı
3 adet yesşil çay içtimmm vee 3 lt su tükettim sizcee çok muçok olduğunu düşünüyorum yaaa
hayır canım gayet düzgün yemişsin
kızlarr bugun çokmu kaçırdım sızcee.. yaaaa
öglennn
yeşilmercimek çorbası
1 adet patates küp
1 adet haslanmıs baget
1 kasık bulgur pilavı
2 kasıl yogurt..yerdimmmm
araaa ögünn olaraktaa
1 adet taze incir
1 şekersiz kahve
1 adet form bisküvi çikolatalı
3 adet yesşil çay içtimmm vee 3 lt su tükettim sizcee çok muçok olduğunu düşünüyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?