- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.361
15.00 öğle yemeği
1 adet sosisli-kaşarlı mantar sote
yarım domates
yoğurt
16.00 gbi ara öğün yapacağım
3 adet diyet bisküvi
1 fincan çay
ömerhabaa
bende 13,30 bir form bisküvi
1 fincay yeşil çay
bugun çalşıyorum aşcı ızınlı oldugundan ögeln yemeği yok ekmek arası
bendee 1 dilim kaşar
2 dilim salam
8 adet zeytın
2 dilim domates
2 dlim ekmek yedimm :))
1,5 lt su bitti :)
internette diyet listelerine bakarken 1100 kalorilik 5 günde 2 kilo verdirir denen bi diyet gördüm. ben eminim daha az kalori alıyorumdur günde ama gitmiyor benim kilolar çok saçma değil mi
9: 2 kuru kayısı
10: 1 elma
11 buçuk: 1 yumurta, 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm, salatalık domates 1 biber
masada patates kızartması vardı ben mini minnacık bi parça yedim çok yağlıydı.
bende bu aralar bir duraklama dönemine geçtim sinir oluyorum ya. bir çok güzel veriyorum sonra 1 hafta kadar duruyor gelde sinir olma
takma kafana canım stres yapmak kötü ya o zaman hiç gitmiyor bende şu regli haftası olduğu veremiyorum diye motive ediyorum kendimi oysa çok fark var eski halim ile yenisi arasındaiki haftadan az bi sürem kaldıgı için bunların hesabını yapamayacak durumdayımeskisine göre çok daha az kalorili yiyorum hızlı gitmesi gerek ama gitmiyo.gıdım gıdım anca yani. vucut alıştı heralde spora diyete.halbuki şok da yaptım.akışına bıraktım artık stres yapınca hiç gitmiyo. ben diyetime devam ediyorum sporumu yapıyorum gerisini vucudum bilir olursa olur olmazsa olmaz açlıktan ölcek değilim ya
takma kafana canım stres yapmak kötü ya o zaman hiç gitmiyor bende şu regli haftası olduğu veremiyorum diye motive ediyorum kendimi oysa çok fark var eski halim ile yenisi arasında
ben geçen ay hiç olamadım regl.vücudumun düzeni değişti sanırım kilo verince.bu ay oldum yeni. o yüzden sanırım hiç kilo veremedim yoksa şimdiye kadar çoktan hedef kiloma ulaşmam lazımdı.ama şu kadar zamanda hedef kiloma ulaşmam imkansız artıkregl oldugun için veremiyosundur canım 4. günden sonra pat diye düşer
cuma tartılma gününe 5 gün var en azından şişkinliğim iner o zamana kadar
haftada 1 kere tartıl canım o dha çok moralini bozuyor insanın içilen su ble tartıda çıkıyor aç karnına tartılmalısıniyice sinirim bozuldu zaten günde 5-10 kere tartılıyorumdur heralde
haftada 1 kere tartıl canım o dha çok moralini bozuyor insanın içilen su ble tartıda çıkıyor aç karnına tartılmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?