44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

merhaba kızlar. sabah omlet ve biraz da reçel yedim ama pişman değilim, iki lokmacık kaçamaktan bişey çıkmaz yola devam tabii ki... şimdi pikniğe gidiyoruz. ekmek yok!!! azıcık yiiicem kebaplardan, mezelerden, soğan salatalarından vs. vs. vs. :2:

15.00 öğle yemeği

1 adet sosisli-kaşarlı mantar sote
yarım domates
yoğurt

16.00 gbi ara öğün yapacağım

3 adet diyet bisküvi

1 fincan çay

15.00 öğle yemeği

1 adet sosisli-kaşarlı mantar sote
yarım domates
yoğurt

16.00 gbi ara öğün yapacağım

3 adet diyet bisküvi

1 fincan çay

merhabaa
bende 13,30 bir form bisküvi
1 fincay yeşil çay
bugun çalşıyorum aşcı ızınlı oldugundan ögeln yemeği yok ekmek arası
bendee 1 dilim kaşar
2 dilim salam
8 adet zeytın
2 dilim domates
2 dlim ekmek yedimm :))

1,5 lt su bitti :)

ö

öğün saatlerim şaştı benmde yola çıkmam gerekti yazlığa gelmek için çok az yedim açım ara öğün ile dengelerim umarım kaytarmak istemiyorum çnkü bugün savsaklayasım çok

internette diyet listelerine bakarken 1100 kalorilik 5 günde 2 kilo verdirir denen bi diyet gördüm. ben eminim daha az kalori alıyorumdur günde ama gitmiyor benim kilolar çok saçma değil mi

bu arada kızlar leslie yapan var mı. beni yoruyo evet ama kadına gıcık oluyorum hala her hareketine uyuz oluyorum jillian gibi tatlı değil hele o koca poposu bütün isteğimi yok ediyo işe yarıyosa devam etcem yani yoksa çok bayılmıyorum
bi de sanki kadın hareketleri kafasına göre yapıyo öylesine. hadi barı şunu da yapalım der gibi ne biliyim güvenemedim bi

Son düzenleme:
internette diyet listelerine bakarken 1100 kalorilik 5 günde 2 kilo verdirir denen bi diyet gördüm. ben eminim daha az kalori alıyorumdur günde ama gitmiyor benim kilolar çok saçma değil mi

bende bu aralar bir duraklama dönemine geçtim sinir oluyorum ya. bir çok güzel veriyorum sonra 1 hafta kadar duruyor gelde sinir olma

9: 2 kuru kayısı
10: 1 elma
11 buçuk: 1 yumurta, 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm, salatalık domates 1 biber

masada patates kızartması vardı ben mini minnacık bi parça yedim çok yağlıydı.

3te:yogurt karışımı
4te: 1 kepekli galeta,5 kuru üzüm
6da: akşam yemeğinde lor dolması vardı bilenler bilir acayip yağlı bol tereyaglı bi yemek benimse akşam yemeğim şöyleydi:

3 salatalık 1 domates 3 biber 1 yumurtadan bol limonlu salata, 1.5 kepekli galeta, 1 lor dolması

Son düzenleme:
akşam yemeği

zeytin yağlı taze fasülye

yoğurt

karışık salata

20.00 ara öğün bir adet küçk tüysüz şeftali

bende bu aralar bir duraklama dönemine geçtim sinir oluyorum ya. bir çok güzel veriyorum sonra 1 hafta kadar duruyor gelde sinir olma

iki haftadan az bi sürem kaldıgı için bunların hesabını yapamayacak durumdayım eskisine göre çok daha az kalorili yiyorum hızlı gitmesi gerek ama gitmiyo.gıdım gıdım anca yani. vucut alıştı heralde spora diyete.halbuki şok da yaptım.akışına bıraktım artık stres yapınca hiç gitmiyo. ben diyetime devam ediyorum sporumu yapıyorum gerisini vucudum bilir olursa olur olmazsa olmaz açlıktan ölcek değilim ya

şu göbek yemek yiyince neden çıkıyor arkadaş ya sinir oluyorum.sabah kalkınca dümdüz akşam hamile gibi

takma kafana canım stres yapmak kötü ya o zaman hiç gitmiyor bende şu regli haftası olduğu veremiyorum diye motive ediyorum kendimi oysa çok fark var eski halim ile yenisi arasında

takma kafana canım stres yapmak kötü ya o zaman hiç gitmiyor bende şu regli haftası olduğu veremiyorum diye motive ediyorum kendimi oysa çok fark var eski halim ile yenisi arasında

ben geçen ay hiç olamadım regl.vücudumun düzeni değişti sanırım kilo verince.bu ay oldum yeni. o yüzden sanırım hiç kilo veremedim yoksa şimdiye kadar çoktan hedef kiloma ulaşmam lazımdı.ama şu kadar zamanda hedef kiloma ulaşmam imkansız artık regl oldugun için veremiyosundur canım 4. günden sonra pat diye düşer

cuma tartılma gününe 5 gün var en azından şişkinliğim iner o zamana kadar

sanki pek fark yok gibi geliyor her seferinde ama resimlerde çok belli oluyor :)

Eklentiler

• $cats.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 44
haftada 1 kere tartıl canım o dha çok moralini bozuyor insanın içilen su ble tartıda çıkıyor aç karnına tartılmalısın

normalde öyle yapmazdım sadece sabahları aç karnına bir kere tartılırdım ama şimdi az zaman kaldı diye düşünüyorum ya bi de az mı yiyorum acaba çok mu yiyorum falan diye sinirim bozuldu.az yesem stres oluyorum çok yesem stres oluyorum ne zor iş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…