44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

2 lt suyumu bitirdim ..kaldı 1 -2 litre..
öğle yemeğimde bittiii..

4 yemek kaşığı bamya yemeği
3 yemek kaşığı bulgur pilavı..

akşama da 3 yemek kaşığı bamya ve salata yiycem inşallah yarına tartıda biraz eksilirim

midem çok küçüldü gerçekten ama insanın gözü hiç küçülmüyor asıl doymayan gözümüz.tatile gittim geçen hafta ve o kadar çok şey yedimki açık büfe diye midem bulanıyodu çok yemekten ama gene de yiyodum.mide küçüldü yani ama gözümüz doymuyor işte

o günleri unutmadığın sürece alacağını sanmıyorum tatlım büyük ihtimal gene yediklerine dikkat edersin

inşallah dikkat etmeye çalışıcam ama yurt ortamı falan bakalım nasıl olacak.dolabımdakı 42-40-38-36 beden kıyafetler nerden nereye oldugumu hatırlatıyor

bugun daha hiç yogurt karışımından yemedim.evde yogurt cok az kalmış bi de niyeyse yogurt bende şişkinlik yapıyo sanırım anlayamadım. bakalım henüz karar vermedim belki günde 1-2 ye indiririm

bugun daha hiç yogurt karışımından yemedim.evde yogurt cok az kalmış bi de niyeyse yogurt bende şişkinlik yapıyo sanırım anlayamadım. bakalım henüz karar vermedim belki günde 1-2 ye indiririm

ara öğün

1 fincan şekersiz çay
3 adet diyet bisküvi

akşam

dışarı çıkarsam birşeyler yerim dşardan çıkmazsam

4 adet diyet mücver
3-4 adet tavuk köfte (ekmek yok içinde ve çok az çiçek yağ ile yoğurdum. salça ve baharatlar ve az tuz var içinde sadece)
salata
yoğurt

1 saat erken yedim akşam yemeğimi ama oldu artık .. 3 yemek kaşığı bamya, 2 yemek kaşığıda bulgur yedim .. yanınada 1 bardak ayran içtim .. salata yapcaktım üşendim ..:104::104:

8 buçuk:2 kuru kayısı
10: 1 erik, 3 dilim karpuz
11 kahvaltı: bir yumurta, bir kepekli galeta,5 kuru üzüm, salatalık domates 1 biber
2 buçukta:yogurt karışımı
3 buçukta: 2-3 dilim karpuz,1 erik
4 buçukta: 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm
6da:1 buçuk kepçe işkembe çorbası,1 fırında karnıyarık,biraz salata

bugun de bitti :)

çokk güzel canım afiyet olsun

evet bugün bitti ,şu aylarda bitsin hemen gitsin kilolarr

Ayy bugün elektrikler gitti 5 buçuk gibi geldi akşama da düğüne gittik yeni geldim bu arada diyet ne alem de derseniz dandini midemi az yiyerek küçültücem salıya kadar öğünlerim düzenli olmaz heralde ama gene de yazarım yediklerimi

regli zamanım diye sanırım biraz kaçırdım 3-4 adet ince gofret 2 çok ufak kare şeklinde pasta yedim ama yatmadan 50 tane mekik çekip enerji harcamış olacağım

regli zamanım diye sanırım biraz kaçırdım 3-4 adet ince gofret 2 çok ufak kare şeklinde pasta yedim ama yatmadan 50 tane mekik çekip enerji harcamış olacağım

gunaydınn kızlarr bennn geldim kusura bakmayın dün giremedimm...
bugun ılım suyumu içtimmm
3 domates
2 salatalık
3 zeytın
1 dilim peynir
1 dilim ekmekk

yedimmm: ):2:

Günaydın kızlar Sabah kahvaltı da5 adet siyah zeytinbir kibrit kutusu tulum peyniriYarım domates3 dilim salatalıkbugün tartida 69 çıkmam gerekirken 72 çıktım sanırım regli olduğum için öyle oldu. Moralim bozuldu ama .s ara ogün yapmayacagım

9: 2 kuru kayısı
10: 1 elma
11 buçuk: 1 yumurta, 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm, salatalık domates 1 biber

masada patates kızartması vardı ben mini minnacık bi parça yedim çok yağlıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…