- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.381
stres yapma canım stres yaptıkça daha çok yeme ihtiyacı duyuyor insannormalde öyle yapmazdım sadece sabahları aç karnına bir kere tartılırdım ama şimdi az zaman kaldı diye düşünüyorum ya bi de az mı yiyorum acaba çok mu yiyorum falan diye sinirim bozuldu.az yesem stres oluyorum çok yesem stres oluyorum ne zor iş ya
stres yapma canım stres yaptıkça daha çok yeme ihtiyacı duyuyor insan
bakalım en azından hedefime yaklaşırım umarımbazen çıldırıp resmen 5 günlük yemek yediğim de oldu. o anlar çok fena
o zaman hiç veremezsin canım şuan kaç kilosun ve hedefin kaç
çok iyisin canım yne bu kadar takma en fazla 4 kilo fazlan var verirsin ya benm daha vermem gereken br 9 kilo var.175 boyum 61 kiloyum 57-58 olmam lazım. ama 68 kilolardan geldim bu noktaya
çok iyisin canım yne bu kadar takma en fazla 4 kilo fazlan var verirsin ya benm daha vermem gereken br 9 kilo var.
sen de baya kilo vermişsin diye okudum ama gene yaparsın :)
fittingo ya göre aldığım bugünlük aldığım kalori
01 Eylül 2013 Yediklerim
Toplam+ 763
Aldığım Kalori
günaydın kızlarrr ben geldimm
özlediniz mi beni bakıyim giremedim 3gündür bi türlü ben özledim valla sizi
günaydın güzeller
2 gündür gelemiyordum özledim ne alemdesiniz benim diyet haftasonu sallandı bıraz mısafir vardı :18:ama bugun ta gaz ileri tekrar devam inşallah
evet canım yoktun 3 gündür doktora gidecektin canım nasıl geçti
ewet canım gittim hsg vardı daha başka testlerimde var onların çıkmasını bekliyorum sonra götürücem dr sizler naptınız bakalım ben yokken
yarında misafirim geliooo ayyyyy
şu 3günde arada kaçamağımda oldu tartılmadımda bakalım cumaya ne çıkıcak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?