44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

stres yapma canım stres yaptıkça daha çok yeme ihtiyacı duyuyor insan

selam kızlar fazla duramıycam ..sabah tartıldım kilom sabit ..denize gittim bugün, yüzme derseniz 2 kere girebildim çokk rüzgarlıydı üşüdüm giremedim, ama baya yedim içtim.. Allah sonumu hayır etsin :26:

fittingo ya göre aldığım bugünlük aldığım kalori

01 Eylül 2013 Yediklerim

Toplam
Aldığım Kalori
+ 763

Kızlar kusura bakmıyorum valla çıkarın beni listeden dersti dershaneydi ne buraya girebiliyorum ne diyete devam edebiliyorum yediklerim çok düzensiz size bu yolda başarılar dilerim ben arada girip bakarım napıyo bizim çıtırlar diye

günaydın kızlarrr ben geldimm
özlediniz mi beni bakıyim giremedim 3gündür bi türlü ben özledim valla sizi

günaydın güzeller
2 gündür gelemiyordum özledim ne alemdesiniz benim diyet haftasonu sallandı bıraz mısafir vardı :18:ama bugun ta gaz ileri tekrar devam inşallah

günaydın canlar...
kızlar dün eşim beni yemeğe götürdü çook güzel bi yere gittik çok eğlendim gece arkdaşlarımızda bize katıldı... herşey çok güzeldi ama ben ne kadar uğraşsamda diyeti bozdum sanki ama yemekten sonra eşim 1 bucuk saat sahilde yürüttü
sonra eşim kaçti ben onu koca sahil boyunca kovaladım

bu arada benim dün tartılma günümdü ve tartı 104.1 i gösterdi gerçi yemege gitmeden önce tartılmıştım 10 gün önce 106 kiloydum

Günaydın kızlar

sabah kahvaltım

1 adet haşlanmış yumurta
1/2 adet domates
3 tane zeytin

ara öğün (10.30)

1 fincan sade türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
5 adet fındık

evet canım yoktun 3 gündür doktora gidecektin canım nasıl geçti

ewet canım gittim hsg vardı daha başka testlerimde var onların çıkmasını bekliyorum sonra götürücem dr sizler naptınız bakalım ben yokken
yarında misafirim geliooo ayyyyy
şu 3günde arada kaçamağımda oldu tartılmadımda bakalım cumaya ne çıkıcak:18:

bende pek giremedim canım hafta sonu aramıza yeni katılanlarda oldu tam 10 kişi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…