44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

kızlar kilo almamışım çok sevindim... bugün de ev temizliycem 2 kat söyleee iyicee terliyim akşamda hafif yiyim bakalım neler olcak ..

midem bulanıyor ne yediysem çıkardım ya off soğuk su içmekten midemi üşüttüm galiba

tatlım soğuk su tamam metabolizmayı hızlandırır ama uzun süre yaparsan mideni üşütürsün.. sonuçta mide de et parçası .. haftada 1 gün soğuk su iç bence, hem soğuk su şişkinlik yapar haberin olsun

hımm bende dershaneye başlıycam canım ama sen kafanda diyet yapıyorum diyee oturtmuşsun bence onu değiştir buraya giremesen bile yediklerine dikkat edersen kilo verirsin.. önemli olan sağlıklı beslenmek .. dershaneye götür yiğceklerini hattaa ekmek arası tost yapsan kepekli o bilee diğer abur cuburların yerini tutar kendini bırakma...
günaydın kızlarrr ben geldimm
özlediniz mi beni bakıyim giremedim 3gündür bi türlü ben özledim valla sizi

hoşgeldin tatlım özlemezmiyiz yaa hafta sonu canım sıkıldı vallaa az kişiydik

günaydın güzeller
2 gündür gelemiyordum özledim ne alemdesiniz benim diyet haftasonu sallandı bıraz mısafir vardı :18:ama bugun ta gaz ileri tekrar devam inşallah

günaydın fıstıklarrrrr kilo verenleri canı gönülden kutluyorum süpersinizz

günaydınlarrr

8 buçuk:2 kuru kayısı
10: 1 elma
11 kahvaltı: 1 yumurta, 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm, salatalık domates

sıcak içemiyorum yazın ama denerim canım dediğini 1 gün içerim geri kalan günler sıcak içerim :)

günaydınlarrr

canım aç karnına meyve yeme. aç karnına yenilen meyvenin şekeri direk kana karıştığı için kilo yapıyor aklında bulunsun. meyvelerde de çok şeker var

canım hiç yemek istemiyor maden suyu ve salata ile geçiştireceğim öğünü mide mi bastırır en azından

bu arada kızlar süt aldım yogurdumu mayaladım oh mis gibi olacak :) hem kalorisi düşük hemde katkısız

ben burdayım ben burdayım
bugün iş yoğundu biraz giremedim fazla kızlar

günaydınlarrr

2: yogurt karışımı
4: 1 kepekli galeta,5 kuru üzüm
6: evde yemek yoktu ben de kendimce bişeyler yaptım.
bir patatesi frütözde sıfır yagsız kızarttım çıtır çıtır oluyo daha çok seviyorum böyle hem de yagsız acı biberi de suyla ıslattım sos yaptım acı acı batıra batıra yedim
3 küçük salatalık bir büyük domates 2 biberle salata yaptım kendime.
yarım galeta ve 2 kuru üzüm atıştırdım sonra az geldi yediklerim niyeyse

yani akşam yediklerim: yagsız 1 patates kızartması, salata, yarım kepekli galeta 2 kuru üzüm

akşam yemeği

5 yemek kaşığı zeytin yağlı pırasa
1/2 salatalık
2 yemek kaşığı yoğurt

ara öğün

1 adet şeftali

toplam 762 kalori ile günümü tamamladım :) 1 saatlik spor maksadında çarşıya gittim geldim 267 kalori :) sabahta 4 dakika mekik çektim toplamda harcadğm 303 kalori :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…