- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.401
selam kızlar fazla duramıycam ..sabah tartıldım kilom sabit ..denize gittim bugün, yüzme derseniz 2 kere girebildim çokk rüzgarlıydı üşüdüm giremedim, ama baya yedim içtim.. Allah sonumu hayır etsin :26:
midem bulanıyor ne yediysem çıkardım yaoff soğuk su içmekten midemi üşüttüm galiba
hımm bende dershaneye başlıycam canım ama sen kafanda diyet yapıyorum diyee oturtmuşsun bence onu değiştir buraya giremesen bile yediklerine dikkat edersen kilo verirsin.. önemli olan sağlıklı beslenmek .. dershaneye götür yiğceklerini hattaa ekmek arası tost yapsan kepekli o bilee diğer abur cuburların yerini tutar kendini bırakma...Kızlar kusura bakmıyorum valla çıkarın beni listeden dersti dershaneydi ne buraya girebiliyorum ne diyete devam edebiliyorum yediklerim çok düzensiz size bu yolda başarılar dilerim ben arada girip bakarım napıyo bizim çıtırlar diye
günaydın kızlarrr ben geldimm
özlediniz mi beni bakıyim giremedim 3gündür bi türlü ben özledim valla sizi
günaydın canlar...
kızlar dün eşim beni yemeğe götürdü çook güzel bi yere gittik çok eğlendim gece arkdaşlarımızda bize katıldı... herşey çok güzeldi ama ben ne kadar uğraşsamda diyeti bozdum sankiama yemekten sonra eşim 1 bucuk saat sahilde yürüttü
sonra eşim kaçti ben onu koca sahil boyunca kovaladım
bu arada benim dün tartılma günümdü ve tartı 104.1 i gösterdi gerçi yemege gitmeden önce tartılmıştım10 gün önce 106 kiloydum
günaydın güzeller
2 gündür gelemiyordum özledim ne alemdesiniz benim diyet haftasonu sallandı bıraz mısafir vardı :18:ama bugun ta gaz ileri tekrar devam inşallah
sıcak içemiyorum yazın ama denerim canım dediğini 1 gün içerim geri kalan günler sıcak içerim :)tatlım soğuk su tamam metabolizmayı hızlandırır ama uzun süre yaparsan mideni üşütürsün.. sonuçta mide de et parçası .. haftada 1 gün soğuk su iç bence, hem soğuk su şişkinlik yapar haberin olsun
canım aç karnına meyve yeme. aç karnına yenilen meyvenin şekeri direk kana karıştığı için kilo yapıyor aklında bulunsun. meyvelerde de çok şeker vargünaydınlarrr
8 buçuk:2 kuru kayısı
10: 1 elma
11 kahvaltı: 1 yumurta, 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm, salatalık domates
Kızlar bengisu nerde biliyor musunuz?bugünlerde kimsecikler yok buralarda
Kızlar bengisu nerde biliyor musunuz?
tamam canım merak ettim de. Ben onu da takip ediyordum çünkühayır geçen hafta bilgisayarında sorun vardı sanki ama net bilgim yok
günaydınlarrr
8 buçuk:2 kuru kayısı
10: 1 elma
11 kahvaltı: 1 yumurta, 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm, salatalık domates
special k aldım kızlar karışk meyveli sabah kalvaltıda yesem bir sorun olmaz dmi
dene tatlım herkesin bünyesi farklı tepki verir ben onlarla doymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?