- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.421
Kızlarrr çokk özür dilerim 2 gündür sizi ihmal ettim ama dün denize gittiğimde iskeleden ters bir şekilde denize düştüm sağ ayak bileğim kırıldı yatıyorumm(
geçmiş olsun canımKızlarrr çokk özür dilerim 2 gündür sizi ihmal ettim ama dün denize gittiğimde iskeleden ters bir şekilde denize düştüm sağ ayak bileğim kırıldı yatıyorumm(
Kızlarrr çokk özür dilerim 2 gündür sizi ihmal ettim ama dün denize gittiğimde iskeleden ters bir şekilde denize düştüm sağ ayak bileğim kırıldı yatıyorumm(
bugun çok mutsuzum niyeysebu yeme düzeni bana zor gelmeye başladı bıktım
2-3 diye biliyorum ben30 gram k fleks kaç yemek kaşığı yapıyor kızlar bilen varmı
bnde 3 dye tahmn etmştm2-3 diye biliyorum ben
Çok teşekkürler kızlar evet alçıdaama bu yeniler çok kaşındırmıyomuş allahtan 2 gündür yatıyorum doktor kesin tarih vermedi ama 15 gün sonra kontrole gidicem
İzin vermiyorumKızlar kusura bakmıyorum valla çıkarın beni listeden dersti dershaneydi ne buraya girebiliyorum ne diyete devam edebiliyorum yediklerim çok düzensiz size bu yolda başarılar dilerim ben arada girip bakarım napıyo bizim çıtırlar diye
günaydın kızlarrr ben geldimm
özlediniz mi beni bakıyim giremedim 3gündür bi türlü ben özledim valla sizi
günaydın güzeller
2 gündür gelemiyordum özledim ne alemdesiniz benim diyet haftasonu sallandı bıraz mısafir vardı :18:ama bugun ta gaz ileri tekrar devam inşallah
Kızlar bengisu nerde biliyor musunuz?
heyyy millet nerelerdesiniz bakıyim
Ben bugün öğlen aç kaldım tarhana çorbası yoğurt yedim sadece şimdide soda içiyorum çok bişey yemişim gibi
İzin vermiyorumBurayı sakın bırakma, hedefine çok uzak değilsin. Bugün olmazsa yarın başla, vazgeçme.
Hiç kimse girmemiş buraya , ihmal etmeyelim kızlar. Ben söylemiştim bilgisayarımın şarjı bozuldu, tamirde. Diğer bilgisayarları da kullanamıyorum kolay kolay. Bir de çok yoğunum, plaja gittiğimiz günden sonra misafire gittik onlar bize geldi, marinaya gittik, dün 5 yaşında kardeşimin okulu başladı, okula gittim seçmeli dersleri değiştirmeye, sinemaya gittim liste böyle gidiyor. Diyeti bozacak çok şey yedim ama hala 103.7de olmayı başarıyorum. 3 haftadır 103.7deyim. Yakın zamanda kür yapıp, diyetime yine yeniden başlayacağım. Sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?