44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Kızlarrr çokk özür dilerim 2 gündür sizi ihmal ettim ama dün denize gittiğimde iskeleden ters bir şekilde denize düştüm sağ ayak bileğim kırıldı yatıyorumm (

Kızlarrr çokk özür dilerim 2 gündür sizi ihmal ettim ama dün denize gittiğimde iskeleden ters bir şekilde denize düştüm sağ ayak bileğim kırıldı yatıyorumm (

alçıya alındımı ?bilek olunca ne kadar sürede düzelicekmiş ?canım çokk geçmiş olsun yaa cidden çok üzüldüüm .. Allah beterinden sakınsın ..

bugun çok mutsuzum niyeyse bu yeme düzeni bana zor gelmeye başladı bıktım

çeşitlendir tatlım .. bir sabah normal kahvaltı ediyosan 1 sabah kendine krep falan yap .. ekmeği ona göre kısarsın .. yani normal hayatında hep diyette olcak değilsin yaa önemli olan normalde yediğinden daha az yemek ..

Çok teşekkürler kızlar evet alçıda ama bu yeniler çok kaşındırmıyomuş allahtan 2 gündür yatıyorum doktor kesin tarih vermedi ama 15 gün sonra kontrole gidicem

İzin vermiyorum Burayı sakın bırakma, hedefine çok uzak değilsin. Bugün olmazsa yarın başla, vazgeçme.
günaydın kızlarrr ben geldimm
özlediniz mi beni bakıyim giremedim 3gündür bi türlü ben özledim valla sizi

günaydın güzeller
2 gündür gelemiyordum özledim ne alemdesiniz benim diyet haftasonu sallandı bıraz mısafir vardı :18:ama bugun ta gaz ileri tekrar devam inşallah

Kızlar bengisu nerde biliyor musunuz?

Hiç kimse girmemiş buraya , ihmal etmeyelim kızlar. Ben söylemiştim bilgisayarımın şarjı bozuldu, tamirde. Diğer bilgisayarları da kullanamıyorum kolay kolay. Bir de çok yoğunum, plaja gittiğimiz günden sonra misafire gittik onlar bize geldi, marinaya gittik, dün 5 yaşında kardeşimin okulu başladı, okula gittim seçmeli dersleri değiştirmeye, sinemaya gittim liste böyle gidiyor. Diyeti bozacak çok şey yedim ama hala 103.7de olmayı başarıyorum. 3 haftadır 103.7deyim. Yakın zamanda kür yapıp, diyetime yine yeniden başlayacağım. Sağlıcakla

günaydınnnn
bende iş yerindeyken düzenli girebiliorum gündüzleri sürekli pc başında olunca tabi evde pek giremiorum malum iş güç evli bayanız bugün halamda geldi oğlu eniştem falanda ne kadar kalıcakları belli değil evdeyken zor girerim yani ama gündüzleri işteyken yanınızdayım yoğun olmadığım sürece

heyyy millet nerelerdesiniz bakıyim

ben bugün öğlen aç kaldım tarhana çorbası yoğurt yedim sadece şimdide soda içiyorum çok bişey yemişim gibi

heyyy millet nerelerdesiniz bakıyim

Ben bugün öğlen aç kaldım tarhana çorbası yoğurt yedim sadece şimdide soda içiyorum çok bişey yemişim gibi

bende
1kepçe arpaşehriye corbası
4 dilim patates
2 tavuk sote çok küçük
1 kasık bulgur pilavı
2 kaşık yogurt
hepsindede bol karabiber bol pul biber:)

şimdide 2 si 1 aradami içiyorummm :)

sabah 9 kahvaltı: bir yumurta, 1 kepekli galeta, 5 kuru üzüm, 1 büyük salatalık
11 buçuk: 1 elma
2 buçuk: yogurt karışımı

kahvaltıdan sonra işlerim vardı o yüzden baya bi yürüdüm bugun spor yapmıcam akşam slim six pack yapıcam sadece

tatlım ammaa yoğunmuşsun bende diyodum bu kız nerde ? iyi bari almamışsın bende almadım 6 gündür ölee takılıyorum aynı kiloda kilo vermeyincede girip yazasım gelmiyo bakınıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…