44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

bir tane de kçk şeftali yedim aldığım 436 kalori ile günüm tamamlandı. bir yarım saatte yürüyüş yaptım

Bütün gün 436 kalori mi aldın? Kalori sınırımız 1200.

Yanlış diyet yapmanın zararları! Haberleri, En Son Haber || Samanyolu Haber

Yanlış: Diyet aç kalmak demektir. Düşük kalorili diyetler kilolarımdan daha kolay arınmama yardımcı olur.

Doğru: Diyet yapmak aç kalmak demek değildir. Diyet yapmak, sizi ruhsal ve bedensel olarak aç bırakmayan, optimal beslenme planı ile kilolarınızdan keyifle arınmak demektir. Aç kalmak, vücudu kıtlık psikolojisine sürükleyerek elindekileri daha kötü koşullarda kullanmak üzere depolamasını sağlar. Aç kalarak ilk başta hızla kilo veren metabolizma bir süre sonra kendisini korumak için kilitleyerek kilo verimini durdurur. Kilo kaybında süreklilik isteniyorsa açlık diyetlerinden uzak durulmalıdır. Aç kalarak yapılan düşük kalorili, sihirli(!) diyetler baş ağrısı, zihin bulanıklığı, sinirlilik, yorgunluk, kalpte ritim bozukluğu, adet düzensizliği, sıvı elektrolit dengesizliği gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

günaydın kızlar
bikaçgündür yoktum ama geldim tekrar naber neden herhez teker teker düşüyor :26: ya kızlar ben hiç kilo veremiyorum sizce neden canım:26: kendimi çok kötü hissediyorum bugun lahana kurüne başladım umarı bununla çözulurumcanım acayıp sıkkın

bizim şirketin tanıtımı için canım reklam filmi gibi bişey internette yayınlıcaklar galiba yayınlanınca paylaşırım bende sizinle
Allahtan oturduğum yerden çektiler göbek falan görünmedi ne zormuş kıs bu çekim işleri 2dk şey için bi saattir sar başa

günaydın kızlar bugun de devam ediyorum aynen. ama artık yavaş yavaş kilo korumaya geçicem.dün çok yemiştim ya kendimi çok rahatsız hissettim karnım kocaman oldu şiş ve rahatsız ağırlaşmış hissettim kendimi hareket etmekte bile zorlandım o derece midem de bulandı.o hissi yaşamak istemiyorum az ve sağlıklı yicem bundan sonraki hayatımda. tabi mide de küçülünce. yerken midem bulanmasına ragmen vücudum yeter doydun demesine ragmen çok yiyince kötü oldum. sofradan doymadan kalkmak en güzel olanı.

8.30: 2 kuru kayısı
10a dogru kahvaltı: 1 yumurta, 2 kepekli grisini,5 kuru üzüm,2 küçük salatalık;

kızlar üst bedenim small yani 36, ama alt bedenim medium yani 38. napıcam bilmiyorum çok sinir bozucu. göze çarpan bişey değil ama farklı beden olması rahatsız ediyo beni sizce bu normalmi

Son düzenleme:
ben artık 5 le başlayan rakamları göremeyeceğime inanmaya başladım.3 kilo versem de hiçbişey değişmicek hem zaten.ya kemiklerim çok iri yada sıkılaşmam lazım bilemiyorum. yani ben 58 olsam da belim gene 70 cm olur değişen bişey olmıcak.sporla incelmeye çalışıcam artık yapıcak bişey yok herkes aynı şekilde kilo verip incelemiyor malesef

aç kalmıyorum ki canım yiyemiyorum artık canım istemiyor midem küçülmüş sanırım

11.10

1 kase special k sütlü karışık meyveli kahvaltılık mısır gevreği

12.30

1 kase türk kahvesi
2 kuru kayısı
5 fındık

aç kalmıyorum ki canım yiyemiyorum artık canım istemiyor midem küçülmüş sanırım

ben de dolduramıyorum 1000 kaloriyi. o kadar yicek ne zamanım oluyo ne de midem. anca böyle hamurişi çikolata falan yemem lazımki kaloriyi doldursun

alt bedenim 38 olmasına ragmen onu inceltmek için bi çabam yok niyeyse karnıma takmış durumdayım dar bişey giyince çıkıyolar ya sinir oluyorum six pack im olsun daha iyi

Son düzenleme:

Yediklerini yazarsan görebiliriz konuşuruz istersen. Belki insülin direnci başlamıştır , kendine dikkat et canını sıkma. Azimli ol.

Tamam bekliyoruz

Kızlarrr çokk özür dilerim 2 gündür sizi ihmal ettim ama dün denize gittiğimde iskeleden ters bir şekilde denize düştüm sağ ayak bileğim kırıldı yatıyorumm (

Çok çok çok geçmiş olsun :26:

benim bu sıralar dengem bozuldu ya halamda geldi dün biraz bende kalıcaklar yemem düzenim değişti aynı kiloda bari kalsam

bugün sabah
kaşarlı omlet
2 zeytın
2 dilim ekmek
şekersiz çay
domates yedim
arada i yeşil elme 1 bardakta yeşil çay
öglende 3 köfte salata
1kase yogurt
2 dilim kepekli ekmek yiyicem

aslında hiç çok yedigimi zannetmiyorum diyetede yeni başladım vermem lazımdı ama anlamadım :26:acaba tartıdan mı diyorum hani benim kilomu tartmyo olabilir bilemiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çikmıyo 1-2 kilo verseydin mralim düzelecekti

ekmeği azaltmayı denesen belki fark görürsün o zaman canım

ekmeği azaltmayı denesen belki fark görürsün o zaman canım

birden kesmek istemiyorum çünkü benim yolum çooooook eger birden çok kisarsam yarın kilovermem durunca neyaperım diye düşünüyorum tabi bunun için önce kilo vermem lazım bilemiyorum canım kafam çokk karışık

nerelerdesin eskiden çok sık girerdin motivasyonunu özledim

Bugünlerde çok meşgulüm anlatmıştım zaten...

Salataya yağ koyuyorsan, kaloriyi çok arttırır, kaşar en kalorili peynir hiç yenmemeli bence. Lor yiyebilirsin en düşük kalorili o galiba. Ben beyaz peynir yiyorum o bile bir dilimiyle bir öğün ediyor neredeyse. Çok sık tartıldığın için psikolojin çökmüş, tartılma. İçtiğin su, o günki şişkinlik, vücudun bir anda tutup, bir anda kilo verdirmesi, metabolizma bla bla, kıyafetinden dolayı bile olabilir
her şeyin etkiler kiloyu. Haftada 1.

Ekmeği kesme zaten, demir emilimi olmuyor ekmeği kesince bir anda çok çok zararlı. Ki burada kimsenin kilosu aynı değil, her zaman kendine göre yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…