- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.461
bir tane de kçk şeftali yedim aldığım 436 kalori ile günüm tamamlandı. bir yarım saatte yürüyüş yaptım
Kızlarrr çokk özür dilerim 2 gündür sizi ihmal ettim ama dün denize gittiğimde iskeleden ters bir şekilde denize düştüm sağ ayak bileğim kırıldı yatıyorumm(
Bütün gün 436 kalori mi aldın? Kalori sınırımız 1200.
Yanlış diyet yapmanın zararları! Haberleri, En Son Haber || Samanyolu Haber
Yanlış: Diyet aç kalmak demektir. Düşük kalorili diyetler kilolarımdan daha kolay arınmama yardımcı olur.
Doğru: Diyet yapmak aç kalmak demek değildir. Diyet yapmak, sizi ruhsal ve bedensel olarak aç bırakmayan, optimal beslenme planı ile kilolarınızdan keyifle arınmak demektir. Aç kalmak, vücudu kıtlık psikolojisine sürükleyerek elindekileri daha kötü koşullarda kullanmak üzere depolamasını sağlar. Aç kalarak ilk başta hızla kilo veren metabolizma bir süre sonra kendisini korumak için kilitleyerek kilo verimini durdurur. Kilo kaybında süreklilik isteniyorsa açlık diyetlerinden uzak durulmalıdır. Aç kalarak yapılan düşük kalorili, sihirli(!) diyetler baş ağrısı, zihin bulanıklığı, sinirlilik, yorgunluk, kalpte ritim bozukluğu, adet düzensizliği, sıvı elektrolit dengesizliği gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.
aç kalmıyorum ki canım yiyemiyorum artık canım istemiyor midem küçülmüş sanırım
günaydın kızlar
bikaçgündür yoktum ama geldim tekrar naber neden herhez teker teker düşüyor :26: ya kızlar ben hiç kilo veremiyorum sizce neden canım:26: kendimi çok kötü hissediyorumbugun lahana kurüne başladım umarı bununla çözulurum canım acayıp sıkkın
bizim şirketin tanıtımı için canım reklam filmi gibi bişey internette yayınlıcaklar galiba yayınlanınca paylaşırım bende sizinle
Allahtan oturduğum yerden çektiler göbek falan görünmedi ne zormuş kıs bu çekim işleri 2dk şey için bi saattir sar başa
Kızlarrr çokk özür dilerim 2 gündür sizi ihmal ettim ama dün denize gittiğimde iskeleden ters bir şekilde denize düştüm sağ ayak bileğim kırıldı yatıyorumm(
nerelerdesin eskiden çok sık girerdin motivasyonunu özledimYediklerini yazarsan görebiliriz konuşuruz istersen. Belki insülin direnci başlamıştır , kendine dikkat et canını sıkma. Azimli ol.
Tamam bekliyoruz
Çok çok çok geçmiş olsun :26:
ben de dolduramıyorum 1000 kaloriyi. o kadar yicek ne zamanım oluyo ne de midem. anca böyle hamurişi çikolata falan yemem lazımki kaloriyi doldursun
benim bu sıralar dengem bozuldu ya halamda geldi dün biraz bende kalıcaklar yemem düzenim değişti aynı kiloda bari kalsam
bugün sabah
kaşarlı omlet
2 zeytın
2 dilim ekmek
şekersiz çay
domates yedim
arada i yeşil elme 1 bardakta yeşil çay
öglende 3 köfte salata
1kase yogurt
2 dilim kepekli ekmek yiyicem
aslında hiç çok yedigimi zannetmiyorum diyetede yeni başladım vermem lazımdı ama anlamadım :26:acaba tartıdan mı diyorum hani benim kilomu tartmyo olabilir bilemiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çikmıyo 1-2 kilo verseydin mralim düzelecekti
ekmeği azaltmayı denesen belki fark görürsün o zaman canım
kendin bilirsin ynde canım başarılarbirden kesmek istemiyorum çünkü benim yolum çooooookeger birden çok kisarsam yarın kilovermem durunca neyaperım diye düşünüyorum tabi bunun için önce kilo vermem lazım bilemiyorum canım kafam çokk karışık
nerelerdesin eskiden çok sık girerdin motivasyonunu özledim
bugün sabah
kaşarlı omlet
2 zeytın
2 dilim ekmek
şekersiz çay
domates yedim
arada i yeşil elme 1 bardakta yeşil çay
öglende 3 köfte salata
1kase yogurt
2 dilim kepekli ekmek yiyicem
aslında hiç çok yedigimi zannetmiyorum diyetede yeni başladım vermem lazımdı ama anlamadım :26:acaba tartıdan mı diyorum hani benim kilomu tartmyo olabilir bilemiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan çikmıyo 1-2 kilo verseydin mralim düzelecekti
birden kesmek istemiyorum çünkü benim yolum çooooookeger birden çok kisarsam yarın kilovermem durunca neyaperım diye düşünüyorum tabi bunun için önce kilo vermem lazım bilemiyorum canım kafam çokk karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?