- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.441
herkesin motivesi düşmüş gibi kızlar bırakmak yok devam
kızlar merhaba. sizden özür diliorum çünkü çok sık yazamıorum. malum öğretmenler için okullar açıldı, benim okul 1 saatlik uzaklıkta ve dönüşte eve uğramadan spora gidiorum , eve gel, toparla, yemek yap, kızı kreşten al derken yazamıorum işte. listeden beni çıkarabilirsiniz. :2: yine de ara sıra uğrayacağım. bu arada 12 günde 5 kilo verdim kızlar. başarılar diliorum hepinize
Ayrılık olmasın diye liste yaptık, herkes kaçmaya başladı
Ayrılık olmasın diye liste yaptık, herkes kaçmaya başladı
bu arada bu günkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 orta boy domates
3 adet hindi salam
2 dilim ekmek
ara türk kahvesi sade
öğlen 5 adet ızgara köfte
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak havuç salatası
ara: 1 şeftali
akşam 1 küçük boy fırında peynirli kabak yemeği
3 yemek kaşığıda yoğurt yanınada biraz salata yağsız ..
2,5 lt su içtim 3 lt tamamlıycam..
ay ne güzel 3 litre su içiyorsun ben başlarda 4litre bile içiyordum ama 1 haftadır 2 litreyi çok zor içiyorum içtikçe midem bulanıyo
akşam yemeği
salçalı köfteli patates
3 adet köfte
2 dilim patates
2 yemek kaşığı yoğurt
moralim bozuk yemek yiyesim yok ama ilaç içeceğim
havalardanmı bu yaa herkeste bir bıkkınlık bende aynıyım kolumu zor kaldırıyorum içim sıkılıyo şu bahar gelicekse tam gelsinde ruh halimiz değişsin bari.. bu arada akşam yemeğin gayet güzel canım hattaa yağsız salata bile olsaymış bir kaç kaşık olurmuş hani..
havalardanmı bu yaa herkeste bir bıkkınlık bende aynıyım kolumu zor kaldırıyorum içim sıkılıyo şu bahar gelicekse tam gelsinde ruh halimiz değişsin bari.. bu arada akşam yemeğin gayet güzel canım hattaa yağsız salata bile olsaymış bir kaç kaşık olurmuş hani..
günaydın datlularımmm
kızlar bugün iş yerinde çekim var şişko şişko çıkıcammmayy heycanlandım
iki kişi listeden çıkmak istemiş 8 kişi mi kaldım şimdi canım sen liteyi yeni haliyle tekrar yap bakalım kimler devam ediyo ben çok motve olmuştum kilo bile verdim
kimler kaçıyo bakiimmmdaha listenin ilk haftası bu ne hız yahuu hani aradan 2-3 ay geçse anlarım belkide ilk hafta ayoll..
ay ne güzel 3 litre su içiyorsun ben başlarda 4litre bile içiyordum ama 1 haftadır 2 litreyi çok zor içiyorum içtikçe midem bulanıyo
ben sabah kalktığımda su çok içiyorum nerdeyse 3 lt nin yarısı gidiyo sonra öle öle tamamlıyorum .. miden bulanıyosa zorlama kendini tatlım içebildiğin kadar iç sağlıklısı 2 lt zaten ..
günaydın datlularımmm
kızlar bugün iş yerinde çekim var şişko şişko çıkıcammmayy heycanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?