44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Ben saat 4te ara ogun icin oturmustum ama bizimkiler cay iciyolardi aman dedim yiyeverdim baya zaten canim sıkkındi bi ise yaradimi derseniz hic ise yaramadi hatta midem bulaniyo su an.aksam yemegi de yemicem bu yuzden ve spor yapmicam demistim yapicam

kızlar merhaba. sizden özür diliorum çünkü çok sık yazamıorum. malum öğretmenler için okullar açıldı, benim okul 1 saatlik uzaklıkta ve dönüşte eve uğramadan spora gidiorum , eve gel, toparla, yemek yap, kızı kreşten al derken yazamıorum işte. listeden beni çıkarabilirsiniz. :2: yine de ara sıra uğrayacağım. bu arada 12 günde 5 kilo verdim kızlar. başarılar diliorum hepinize

sabah 10.30

1 kase special k karışık meyveli-sütlü

ara 10.30

2 kuru kayısı
5 fındık

öğlen

uyuyordum yemek yemedim

ara

1 fincan çay
3 diyet bisküvi

akşam

köfteli patates salçalı
salata
yoğurt

herkesin motivesi düşmüş gibi kızlar bırakmak yok devam

Ayrılık olmasın diye liste yaptık, herkes kaçmaya başladı

bu arada bu günkü menüm

sabah 1 haşlanmış yumurta

4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 orta boy domates
3 adet hindi salam
2 dilim ekmek
ara türk kahvesi sade

öğlen 5 adet ızgara köfte
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak havuç salatası

ara: 1 şeftali

akşam 1 küçük boy fırında peynirli kabak yemeği
3
yemek kaşığıda yoğurt yanınada biraz salata yağsız ..

2,5 lt su içtim 3 lt tamamlıycam..

ay ne güzel 3 litre su içiyorsun ben başlarda 4litre bile içiyordum ama 1 haftadır 2 litreyi çok zor içiyorum içtikçe midem bulanıyo

akşam yemeği

salçalı köfteli patates

3 adet köfte
2 dilim patates

2 yemek kaşığı yoğurt

moralim bozuk yemek yiyesim yok ama ilaç içeceğim

ay ne güzel 3 litre su içiyorsun ben başlarda 4litre bile içiyordum ama 1 haftadır 2 litreyi çok zor içiyorum içtikçe midem bulanıyo

ben sabah kalktığımda su çok içiyorum nerdeyse 3 lt nin yarısı gidiyo sonra öle öle tamamlıyorum .. miden bulanıyosa zorlama kendini tatlım içebildiğin kadar iç sağlıklısı 2 lt zaten ..

akşam yemeği

salçalı köfteli patates

3 adet köfte
2 dilim patates

2 yemek kaşığı yoğurt

moralim bozuk yemek yiyesim yok ama ilaç içeceğim

havalardanmı bu yaa herkeste bir bıkkınlık bende aynıyım kolumu zor kaldırıyorum içim sıkılıyo şu bahar gelicekse tam gelsinde ruh halimiz değişsin bari.. bu arada akşam yemeğin gayet güzel canım hattaa yağsız salata bile olsaymış bir kaç kaşık olurmuş hani..

buraya bakmak istemiyorum bugun moralimi bozmamak için 3 saat önce nasıl yediysem hala karnım şiş birazdan dışarı çıkıp hızlı tempo yürücem sonra da slim six pack yapar günü bitiririm. kötü bi gündü.

aynen canım havalarda saşırdı gündüz baya sıcak oluo akşamda çok rüzgar oluyo... bugün yattım hep ben sabah evi topladım bi yattım o yatış hiçbirsey yapmadım ama kendimi çook yoğgun hissediyorum

yok canım havalardan olsa keşke ama değil

bir tane de kçk şeftali yedim aldığım 436 kalori ile günüm tamamlandı. bir yarım saatte yürüyüş yaptım

günaydın datlularımmm
kızlar bugün iş yerinde çekim var şişko şişko çıkıcammm ayy heycanlandım

iki kişi listeden çıkmak istemiş 8 kişi mi kaldım şimdi canım sen liteyi yeni haliyle tekrar yap bakalım kimler devam ediyo ben çok motve olmuştum kilo bile verdim

kimler kaçıyo bakiimmm daha listenin ilk haftası bu ne hız yahuu hani aradan 2-3 ay geçse anlarım belkide ilk hafta ayoll..

Çıkartmayacağım ki

ben sabah kalktığımda su çok içiyorum nerdeyse 3 lt nin yarısı gidiyo sonra öle öle tamamlıyorum .. miden bulanıyosa zorlama kendini tatlım içebildiğin kadar iç sağlıklısı 2 lt zaten ..

Herkesin kendi kilosuna göre içmesi gereken su miktarı var hanımlar yani 2 litre kime göre sağlıklı? Benim 3.5 litre içmem gerekiyor günde mesela.
günaydın datlularımmm
kızlar bugün iş yerinde çekim var şişko şişko çıkıcammm ayy heycanlandım

Ne çekimi? Birkaç ay sonra gelin o zamana ben zayıflamış olacağım dersin

Annem diyeti bırakma dedi. O kadar acıklı söyledi ki bir de, hüzünlendim. Ama o kadar bunalmıştım ki 2 dilim ekmek, domates, peynir görmek istediğim son şeydi. Nefes almış oldum. Yarın baştan başlayacağım. Bir daha da böyle bıkmış hissetmem umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…