- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.481
Bugünlerde çok meşgulüm anlatmıştım zaten...
Salataya yağ koyuyorsan, kaloriyi çok arttırır, kaşar en kalorili peynir hiç yenmemeli bence. Lor yiyebilirsin en düşük kalorili o galiba. Ben beyaz peynir yiyorum o bile bir dilimiyle bir öğün ediyor neredeyse. Çok sık tartıldığın için psikolojin çökmüş, tartılma. İçtiğin su, o günki şişkinlik, vücudun bir anda tutup, bir anda kilo verdirmesi, metabolizma bla bla, kıyafetinden dolayı bile olabilir
her şeyin etkiler kiloyu. Haftada 1.
Ekmeği kesme zaten, demir emilimi olmuyor ekmeği kesince bir anda çok çok zararlı. Ki burada kimsenin kilosu aynı değil, her zaman kendine göre yap.
günaydın canım kolay gelsin nerde çalışıyorsun cnm
selam kızlar evde işlerim çoktu geç geldim biraz.. dün akşamdan beri gaz sancısı çekiyorum .. küçük bebeklerin neler çektiğini şuan o kadar iyi anlıyorumki100 gram vermişim ama daha fazla vermişte olabilirim gazdan karnım acayip şiş vee ara ara kıvrandırıyo ne yazıkki
yeni gördüm canım kusura bakma özel bi şirkette çalışıorum santral operatörüyüm şu anlık
günaydın kızlar
bikaçgündür yoktum ama geldim tekrar naber neden herhez teker teker düşüyor :26: ya kızlar ben hiç kilo veremiyorum sizce neden canım:26: kendimi çok kötü hissediyorumbugun lahana kurüne başladım umarı bununla çözulurum canım acayıp sıkkın
canım bende veremiyorum buraya üye olmayan bir arkadaşım var o da veremiyo sanırım sonbahardan kaynaklanıyo vücut kendini bahara hazırlıyo 1 hafta içinde geçer..
unaydınn kızlarr ben geldimmmm
aksammm o kadar çok spor yaptım ki uyuya kalmışım..
sabah kalktım ve yürüyerek geldimmm yarım saatlik yol
ılık su bol limonlu
1 dilim ekmek
2 zeytın
1 kutu peynir
2 adet dilim salatalık
1 adet yeşil çay
1,5 lt su içiyorum bitmek üzere
öglende
2 kepçe çorba tel şehriye
2 yemek kaşıgı kuru fasulye
3 kasık semizotu yogurt salatası
ve şimdide bir kase yogurt bol tarcınlı nasıl sizceeeee
unaydınn kızlarr ben geldimmmm
aksammm o kadar çok spor yaptım ki uyuya kalmışım..
sabah kalktım ve yürüyerek geldimmm yarım saatlik yol
ılık su bol limonlu
1 dilim ekmek
2 zeytın
1 kutu peynir
2 adet dilim salatalık
1 adet yeşil çay
1,5 lt su içiyorum bitmek üzere
öglende
2 kepçe çorba tel şehriye
2 yemek kaşıgı kuru fasulye
3 kasık semizotu yogurt salatası
ve şimdide bir kase yogurt bol tarcınlı nasıl sizceeeee
offf çok kötü bir gündü ağrı bitmiyo sanırım nezle olucam kırgınlıkta var vücudumda..teras keyfim bitti sanırım artık.. yaza elvedaa
ben kendimi depresyonda hissediorum kızlar yaaa hiç mutlu değilim hiçbişeyden zevk alamıorum sanki
atom karınca gibisin mahşallah
offf çok kötü bir gündü ağrı bitmiyo sanırım nezle olucam kırgınlıkta var vücudumda..teras keyfim bitti sanırım artık.. yaza elvedaa [/QUOTE
AMAN CANIM DİKKATET KENDİNE MALESEF YAZ YAVAŞ YAVAŞ GERİDE KALIYOR
ben kendimi depresyonda hissediorum kızlar yaaa hiç mutlu değilim hiçbişeyden zevk alamıorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?