44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

zaten bi anda düşük kalorili diyet yapma taraftarı değilm daha yolum çokk uzun bu beden bana lazım dediklerine dikkat edicem canım
bakalım belkı kür işe yarar :26:

unaydınn kızlarr ben geldimmmm
aksammm o kadar çok spor yaptım ki uyuya kalmışım..
sabah kalktım ve yürüyerek geldimmm yarım saatlik yol
ılık su bol limonlu
1 dilim ekmek
2 zeytın
1 kutu peynir
2 adet dilim salatalık
1 adet yeşil çay
1,5 lt su içiyorum bitmek üzere

öglende

2 kepçe çorba tel şehriye
2 yemek kaşıgı kuru fasulye
3 kasık semizotu yogurt salatası

ve şimdide bir kase yogurt bol tarcınlı nasıl sizceeeee

selam kızlar evde işlerim çoktu geç geldim biraz.. dün akşamdan beri gaz sancısı çekiyorum .. küçük bebeklerin neler çektiğini şuan o kadar iyi anlıyorumki 100 gram vermişim ama daha fazla vermişte olabilirim gazdan karnım acayip şiş vee ara ara kıvrandırıyo ne yazıkki

aynı sorun bendede dün vardı canım sütü çok içiyorum sanırım ondan oldu bana

canım bende veremiyorum buraya üye olmayan bir arkadaşım var o da veremiyo sanırım sonbahardan kaynaklanıyo vücut kendini bahara hazırlıyo 1 hafta içinde geçer..

afiyet olsun canım cok güzel

atom karınca gibisin mahşallah

offf çok kötü bir gündü ağrı bitmiyo sanırım nezle olucam kırgınlıkta var vücudumda.. teras keyfim bitti sanırım artık.. yaza elvedaa

ben kendimi depresyonda hissediorum kızlar yaaa hiç mutlu değilim hiçbişeyden zevk alamıorum sanki

12de: 1 elma yedim
sonra çarşı pazar dolanmam gerekiyodu epeyce dolandım durdum.
2de :yarım paket form bisküvi
sonra yiyemedim zaman olmadı
6da akşam yemeği: 2 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık mantarlı tavuklu sote, cacık

baya dolanmama ragmen gene de belki akşam yürüyüşe çıkarım.daha fazla kilo veremicem sanırım yavaş yavaş korumaya geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…