44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Tünaydın kızlar

sabah 12.00

1 kase sütlü special k

öğle 13.30

2 adet kıymalı kuru patlıcan dolması
domates-salatalık
yoğurt

ben öglen epeyce bozdum zeytinyaglı dolma kızartma çikolata falanla. akşam heralde çok hafif yicem meyve falan

2 gün kaçırdım diye kilo vermem durdu off ne yapacağım bilmiyorum en azından okullar başlayana kadar 8 gün içinde 3 kilo falan versem

ya kızlar bugün acayıp kaçırdım ben bu pazarları diyette çooook zorlanıyorum napıcam bilmiyorum yarın yine yeniden başlıycam :26::26::26:

2 gün kaçırdım diye kilo vermem durdu off ne yapacağım bilmiyorum en azından okullar başlayana kadar 8 gün içinde 3 kilo falan versem

3 kilo mu çok değil mi kız.ben de 3 kilo verebilsem keşke ah aah imkansız ama

ya kızlar bugün acayıp kaçırdım ben bu pazarları diyette çooook zorlanıyorum napıcam bilmiyorum yarın yine yeniden başlıycam :26::26::26:

herkes bozmuş bugün üzülmeyin kızlar ben çok denedim normal düzene dönünce eski haline geliyo

1 de baya yedim yazmıştım ya sonra ben 2 ye dogru uyumuş kalmışım o kadar yersem tabi. bunu alışkanlık haline getirdim nasılsa toplarım diye 3 günde bi bozuyorum.hani az bişey yesem neyse abartıyorum kaçamagı da. buna bi çare bulmalıyım.bi yiyince bi daha durduramıyorum kendimi.tamam ertesi gün topluyorum ama 3 gün sonra bi daha. yapmıcam bunu artık kaliteli beslenmeyi öğrenmeliyim kaç ay oldu çabalıyorum yani şu saatten sonra tekrar kilo alamam.

neyse işte 3 buçukta uyandım.leslie 3 mil ve slim six pack yaptım.hala acıkmamışım.akşama hafif yicem yazmıştım ama balık varmış akşama az yemeye çalışıcam belki sonra yürüyüşe çıkarım

akşam yemeğim: 3 dilim palamut( ince ve fırında), 2-3 dilim fırında patates,salata

günaydın kızlar hafta sonu giremedim annemlere gittik ondan giremedim
bu haftasonu kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım pek

liste bu hafta bonboş kalmış acaba bu arkadaşlar bıraktımı:26::26: bana bu liste güç veriyo lütfen devam edelim

8 buçukta: 2 kuru kayısı
9da: 1 yumurta, 8-9 kuru üzüm, 1 kepekli galeta, 1 domates 1 salatalık

sabah bi parça çikolata arandım ama allahtan yokmuş evde bugun kaçamaksız tamamlamak istiyorum günü

Son düzenleme:
günaydınnn

fazla giremiyorum kızlar artık dr işlerim var biliosunuz bayabi koşturmaca durumundayım yılbaşına kadar da böle gidicek gibi fazla giremeyebilirim sakın listeden çıkartmayın beni

öpüyorum hepinizi

çok geçmiş olsun canım önemli olan sağlık biz hep burdayız arada uğrarsın

3 kilo mu çok değil mi kız.ben de 3 kilo verebilsem keşke ah aah imkansız ama

herkes bozmuş bugün üzülmeyin kızlar ben çok denedim normal düzene dönünce eski haline geliyo

şuan bir kilo dha vermişim okullar açılana kadar 2 kilo dha verirsem 65 olacağım :) kalır geriye 5 kilo eh oda yılbaşına kadar gider :)

günaydınnnnn
bugün kahvaltım gecikti
2 dilim ekmek
2 üçgen peynir
azda üzüm

buarada kızlar leslieyeonce hangisinden başlamak gerekir 500 adım diyo onlamı başlasam:26:

hepimize kaçamaksız bol sabırlı günler

canım çok geçmiş olsun .. Allahtan tedavisi olan şeyler ..kilolarda gideronu kafana takma düzenini bozma yeter.. . inşallah bebişide hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım ..

bu beğenme tuşu nereye gitmiş yineee

teşekkür ederim şekerler ya bugün bende bi iştah açıklığı ver nie acaba yaaa çok yiyesim var herşeyden kendimi aç gibi hissedirum ama tutuyorum

bu arada herkese günaydınnlarr...

bu hafta sonu düğün muhabbeti vardı giremedim .. köyde yörük düğünüydü vee yemekleri siz düşünün ...
ama kazasızz atlattım çok şükür kilo almadım sabitim

bide kızlar size bişey daha soruyim ya bu diyet günlüğünü yeterince istila ediorum zaten özel sorunlarımla

dr kasım ayında istersen tüp bebek yaparız ya da denemek isterseniz bikaç ay daha denersiniz dedi bide tüp bebek yaptırısam hamile kalma şansım %60 normal yolla denersem her ay hamile kalma şansım her bayan gibi %20dedi napsam ya çok karasızım ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…