44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]boy[/TD]
[TD]başlangıç kilo[/TD]
[TD]hedef kilo[/TD]
[TD]28.08.13 kilo[/TD]
[TD]07.09.13 Kilo[/TD]
[TD]14.09.13 kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]koizumirisa (bengisu)[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]175[/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]106.7[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ogulcuklarım[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]149.2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dynasty (duygu)[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]84.1[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry (sabriye)[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]71.4[/TD]
[TD]71.2[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haylazzz (sibel)[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]115[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]103.8[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansubilal (cansu)[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]galatea (gamze)[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]174[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kumpir[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]118.6[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]115.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifsk (elif)[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyluld[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembestiletto (tuğçe)[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]162[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eksikler yazsın yoksa onları çıkartacağım.

Ceza bana geliyor 30dk spor.

Annemin misafiri var, kısır, makarna salatası, kurabiye, kek, tiramisu, yaş pasta, poğaça yaptı. Ne yapmalıyım? Hangisi daha az kalorili, neyi ne kadar yemeliyim? Sadece kısır ve makarna salatası yerim heralde.

aynen bendee birryere davetliyim neyapıcam bilmiyorumm :26:zateeeen şu davvetleeer olmasa benim diyettttt hi bozulmıycak

8 buçukta:2 kuru kayısı
9da kahvaltı: 1 yumurta, 1 domates,7 kuru üzüm, 2 buçuk grissini, ve biraz da şokellayı yedim grissiniyle

Annemin misafiri var, kısır, makarna salatası, kurabiye, kek, tiramisu, yaş pasta, poğaça yaptı. Ne yapmalıyım? Hangisi daha az kalorili, neyi ne kadar yemeliyim? Sadece kısır ve makarna salatası yerim heralde.

kısır en zararsızı. yaş pastayı çıkar tiramisu ve kek olabilir. pogaca da küçükse olabilir. bence hepsinden az az ye aklın kalmasın canım çekti kız

Son düzenleme:

kısır uygun makarna salatası mayanozliyse yeme ama yoğurtla yapıldıysa 1 kaşık .. kurabiyede 1 tane yiğebilirsin bence

8 buçukta:2 kuru kayısı
9da kahvaltı: 1 yumurta, 1 domates,7 kuru üzüm, 2 buçuk grissini, ve biraz da şokellayı yedim grissiniyle

12de: 1 elma 1 şeftali

kilo veremiyorum şu an çok da kasmıyorum gerçi de akşam yemeğinde çok yerseniz gitmiyo kilolar bunu görmüş oldum :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar yeni uyandım amma çok uyumuşum:18:
dün gece 4 de kadar gezdik eşimle sahilde 9km yol yürümüşüz

Ben geldimmmm

Gittim geldim dr tsh yüksek çıktı dahili endokrin bölümüne git dedi kilo sorunun bundan kaynaklı olabilir dedi bide rahmim ters benim çok aşağıya doğruysa ondanda düşüo olabilir dedi onada adet olup bittikten sonra bakıcak yine alttan rahimi açıp beni uyutup bi adı varda ben bilmiyorum😄

Sonrası size kalmış isterseniz tüp bebek yaptırırız isterseniz denemeye devam edersiniz dedi

En azından çaresi olmucak şeyler değil Allaha şükür

Ama şu tsh halletmem lazım hem bebiş için hemde kilo almam ve vermemde büyük etkenmiş

10.30

1 kase special k(karışık meyveli-sütlü)

14.00

1 şişe sade soda

15.30

1 adet sade türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
5 adet fındık

2 gndür çok kaçırdğım için kendime ceza verdim az yiyorum

çokşükür bak çaresi varmış tsh da düzelince herey yoluna girer inşallah moralleri bozmak yok canım

Evet, ibretlik tespitimi yaptım. Hayatımda en nefret ettiğim varlık olan "Yiyorum kilo almıyorum" diyen o iğrenç kızlar aslında yemiyormuş. kız ben çatlayana kadar yiyorum diyor ama 3 kaşık yemiş !?

Bu arada annem 87 olursam alacakmış note3 ümü

Öğle yemeği hiç hoş geçmedi

12de: 1 elma 1 şeftali

kilo veremiyorum şu an çok da kasmıyorum gerçi de akşam yemeğinde çok yerseniz gitmiyo kilolar bunu görmüş oldum :)

3te: 2 grissini, 7 kuru üzüm

bütün gün çarşı pazar gezdim gene eve geç geldim

7 buçuga dogru akşam yemeği: 1 buçuk kepçe kadar çorba, 4 kaşık kadar etsiz taze fasulye, 1 ince dilim fırında mücver,biraz domates

spor yapmıcam yeterince gezdim bugun.birazdan slim six pack yapıp günü kapatıcam :)

Evet, ibretlik tespitimi yaptım. Hayatımda en nefret ettiğim varlık olan "Yiyorum kilo almıyorum" diyen o iğrenç kızlar aslında yemiyormuş. kız ben çatlayana kadar yiyorum diyor ama 3 kaşık yemiş !?

Bu tespiti bir kere daha yapmıştım galiba, tekrarladıysam k.bakmayın ama tekrar anladım yani

8 buçuk: 2 kuru kayısı
9: 1 yumurta, 7 kuru üzüm, 3 kepekli grissini, 1-2 tatlı kaşıgı kadar da şokella

yalnız bugun 300 gr fazla çıktım tartıda korktum biraz bugun akşam yemeğini az yemem lazım sanırım akşam fazla yiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…