- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.601
Annemin misafiri var, kısır, makarna salatası, kurabiye, kek, tiramisu, yaş pasta, poğaça yaptı. Ne yapmalıyım? Hangisi daha az kalorili, neyi ne kadar yemeliyim? Sadece kısır ve makarna salatası yerim heralde.
Annemin misafiri var, kısır, makarna salatası, kurabiye, kek, tiramisu, yaş pasta, poğaça yaptı. Ne yapmalıyım? Hangisi daha az kalorili, neyi ne kadar yemeliyim? Sadece kısır ve makarna salatası yerim heralde.
tünaydın kızlar
şoklardayım 82,1 oldum 2 hafta durdu kilo şimdide gidiyo çokmu hızlı gidiyo anlamadımki :18::18::18:
8 buçukta:2 kuru kayısı
9da kahvaltı: 1 yumurta, 1 domates,7 kuru üzüm, 2 buçuk grissini, ve biraz da şokellayı yedim grissiniyle
ne güzel işte canım çıttırlığa azkaldı
tünaydın kızlar
şoklardayım 82,1 oldum 2 hafta durdu kilo şimdide gidiyo çokmu hızlı gidiyo anlamadımki :18::18::18:
Ben geldimmmm
Gittim geldim dr tsh yüksek çıktı dahili endokrin bölümüne git dedi kilo sorunun bundan kaynaklı olabilir dedi bide rahmim ters benim çok aşağıya doğruysa ondanda düşüo olabilir dedi onada adet olup bittikten sonra bakıcak yine alttan rahimi açıp beni uyutup bi adı varda ben bilmiyorum
Sonrası size kalmış isterseniz tüp bebek yaptırırız isterseniz denemeye devam edersiniz dedi
En azından çaresi olmucak şeyler değil Allaha şükür
Ama şu tsh halletmem lazım hem bebiş için hemde kilo almam ve vermemde büyük etkenmiş
12de: 1 elma 1 şeftali
kilo veremiyorum şu an çok da kasmıyorum gerçi de akşam yemeğinde çok yerseniz gitmiyo kilolar bunu görmüş oldum :)
Evet, ibretlik tespitimi yaptım. Hayatımda en nefret ettiğim varlık olan "Yiyorum kilo almıyorum" diyen o iğrenç kızlar aslında yemiyormuş. kız ben çatlayana kadar yiyorum diyor ama 3 kaşık yemiş !?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?