- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi koizumirisa
-
ben çok leslie yatım açıyorum müziği , kadının sesini kapıyorum ooh mis. 45 dakikadan sonra elim ayağım tutmuyordu sadece yürüyüş olmasına rağmen. jilliana dayanabildiğim kadar artık. callanetics var onu dene. çok güzel. yaptım onu 100e kadar sayıyor kadın, sen 5 tane yapıyorsun o vakitte ancaama çok yoruyor harika bir şeydi. alt yazılısı paylaşılmıştı kk'da indirmiştim.
Ya o bana cok yavas geliyo leslie bile yavas geldi sıkıcı geliyo ne biliyimbi de onlar genelde uzun oluyo sure olarak jillian o yuzden iyi yarim saatte bitiyo :)
Ay bi de leslie nin poposunu gordukce sinirim bozuluyodu o popo ne oyle bi de spor yapiyo
ben de terliyorum canım ya o bence boyutla falan alakalı değil bünyeyle alakalı kimisi çok terler kimisi az hem yoruluyorum da yavaşlık sadece sıkıcı oldugu manasında :)pilates tarzı şeylerin yararlı olmasını yavaş olması sağlıyor, kaslar daha iyi geriliyor. yürüyüş yavaş iyi olmuyor tabi ama bana hiç yavaş gelmiyor, ben şıp şıp terliyorum hemen, tabi ben bir fil boyutunda olduğum için olsa gerek
ben de terliyorum canım ya o bence boyutla falan alakalı değil bünyeyle alakalı kimisi çok terler kimisi az hem yoruluyorum da yavaşlık sadece sıkıcı oldugu manasında :)
valla sıkıcılığı konusunda haklısın. zaman geçmiyor malesef
spor için değil de çatlaklar için önerin varsa, badem yağı ve kakao yağı dediler ama badem yağı sürersem karnımda bıyık çıkabilirbak sana biberiye yağı önerebilirim mesela göbeğine sürüp streçliyip öyle spor yapabilirsin. ben bi ara deniyim diye almıştım çok fazla yapma fırsatım olmadı bugün yapıyım da bitsin artık şu şişe dedim aklıma geldi sardım bi güzel göbeğime öyle spor yaptımçok rahatsız ediciydi ama çıkardıgımda orası baya ısınmıştı bence uzun kullanımda işe yarıyor
spor için değil de çatlaklar için önerin varsa, badem yağı ve kakao yağı dediler ama badem yağı sürersem karnımda bıyık çıkabilir
aynen kakao yağını bende çok duydum selülit çatlak iyi geliyomuş. aman her yerim yağ oldu benim zaten valla daha fazla yağ alamıcam her duydugumu yapmaya kalkıyorum
en azından sen deniyorsun ben gidip aktardan alamam utanırım.
bu arada, içtiğim suların hepsi tuvalette şu an, 3 dakikada bi gittim. neden böyle oldu, iyi bir şeydir umarım.
3-4 sene önce ben de öyleydim anneme aldırıyodum ama şimdi hiç utanmıyorum valla ne utanıcan oraya her gün kaç kadın geliyo kimbilir zayıflama için bilmem ne için bi sürü şeyler alıyolar onlar da alışmıştır ki
git git tuvalet iyidir
Ay yaşlı bi kadın, amca bakan bi yer bulursam gideceğim, gençleri görünce konuşamam, şimdi hakkımda ne düşünüyordur diye.
ben yukardan alıyorum o aşağıdan gidiyor yok böyle bir şey.
Odem atarsin guzel iste :)) ben de sabirsizlanmaya basladim biran once gitsin istiyorum su kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?