44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Ya o bana cok yavas geliyo leslie bile yavas geldi sıkıcı geliyo ne biliyim bi de onlar genelde uzun oluyo sure olarak jillian o yuzden iyi yarim saatte bitiyo :)
Ay bi de leslie nin poposunu gordukce sinirim bozuluyodu o popo ne oyle bi de spor yapiyo

Son düzenleme:

pilates tarzı şeylerin yararlı olmasını yavaş olması sağlıyor, kaslar daha iyi geriliyor. yürüyüş yavaş iyi olmuyor tabi ama bana hiç yavaş gelmiyor, ben şıp şıp terliyorum hemen, tabi ben bir fil boyutunda olduğum için olsa gerek

bir bardak kaynar suyun içine bi kaç dal maydanoz attım, limon da sıktım. limonun etkisiyle maydanoz parıl parıl parlıyor. kokusu iğrenç. yine de içicem, bi soğusun.

fosforlu yeşil maydanozum

bu arada homeland i açtım ilk defa, adam namaz kılıyordu. obaa

Son düzenleme:
ben de terliyorum canım ya o bence boyutla falan alakalı değil bünyeyle alakalı kimisi çok terler kimisi az hem yoruluyorum da yavaşlık sadece sıkıcı oldugu manasında :)

2 yudum maydanoz suyu içip döktüm. limonlu su içtim. asla maydanoz suyu içmemeliyim. ALLAH maydanoz suyu içmem gereken hastalık vermez İNŞALLAH. Ay ölüyorum ya gitmiyor o koku o tat . iğrençti.

valla sıkıcılığı konusunda haklısın. zaman geçmiyor malesef

bak sana biberiye yağı önerebilirim mesela göbeğine sürüp streçliyip öyle spor yapabilirsin. ben bi ara deniyim diye almıştım çok fazla yapma fırsatım olmadı bugün yapıyım da bitsin artık şu şişe dedim aklıma geldi sardım bi güzel göbeğime öyle spor yaptım çok rahatsız ediciydi ama çıkardıgımda orası baya ısınmıştı bence uzun kullanımda işe yarıyor

spor için değil de çatlaklar için önerin varsa, badem yağı ve kakao yağı dediler ama badem yağı sürersem karnımda bıyık çıkabilir

spor için değil de çatlaklar için önerin varsa, badem yağı ve kakao yağı dediler ama badem yağı sürersem karnımda bıyık çıkabilir

aynen kakao yağını bende çok duydum selülit çatlak iyi geliyomuş. aman her yerim yağ oldu benim zaten valla daha fazla yağ alamıcam her duydugumu yapmaya kalkıyorum

aynen kakao yağını bende çok duydum selülit çatlak iyi geliyomuş. aman her yerim yağ oldu benim zaten valla daha fazla yağ alamıcam her duydugumu yapmaya kalkıyorum

en azından sen deniyorsun ben gidip aktardan alamam utanırım.

bu arada, içtiğim suların hepsi tuvalette şu an, 3 dakikada bi gittim. neden böyle oldu, iyi bir şeydir umarım.

en azından sen deniyorsun ben gidip aktardan alamam utanırım.

bu arada, içtiğim suların hepsi tuvalette şu an, 3 dakikada bi gittim. neden böyle oldu, iyi bir şeydir umarım.

3-4 sene önce ben de öyleydim anneme aldırıyodum ama şimdi hiç utanmıyorum valla ne utanıcan oraya her gün kaç kadın geliyo kimbilir zayıflama için bilmem ne için bi sürü şeyler alıyolar onlar da alışmıştır ki

git git tuvalet iyidir

Ay yaşlı bi kadın, amca bakan bi yer bulursam gideceğim, gençleri görünce konuşamam, şimdi hakkımda ne düşünüyordur diye.

ben yukardan alıyorum o aşağıdan gidiyor yok böyle bir şey.

Ay yaşlı bi kadın, amca bakan bi yer bulursam gideceğim, gençleri görünce konuşamam, şimdi hakkımda ne düşünüyordur diye.

ben yukardan alıyorum o aşağıdan gidiyor yok böyle bir şey.

Odem atarsin guzel iste :)) ben de sabirsizlanmaya basladim biran once gitsin istiyorum su kilolar

Günaydın. Gizli kahvaltı operasyonumu yapıp, 2 dilim ruşeymli çok tahıllı ekmeğe 1 dilim beyaz peynirli tost yaptım, bi bardak light limonatayla yiyeceğim birazdan.

Öncesinde 2 bardak su içtim tabi

sporumu yapmadan kahve içeceğim, onun için öğleden sonrayı bulur. zaten çok yorgunum şu an.

bi yemek yutana kadar lezzet veriyor ama benim o yemeği göbeğim kalçamdan silmem haftalar sürüyor. Yemem artık asla.

Kahvaltımı yaptım, tostumu yedim yanına da bi bardak limonata, bu limonata zaafım tatlı isteğimden galiba.

Arada bi şeftali ve bi çay bardağı süt öğle de nohut ve yoğurt yerim.

sonra kahve + spor

sonra da iftar.

ortalama olarak bugünkü planım bu.

KALİTELİ PROTEİNLER LİSTESİ

100gram az yağlı Yoğurt: 5gram protein / 7gram K.hidrat / 1,5gram Yağ
1 bardak(200ml) yağlı süt: 7gram protein / 10gram K.hidrat / 7gram Yağ
1 adet tam yumurta: 6-7gram protein / 0gram K.hidrat / 5gram Yağ
100gram Tavuk eti: 20gram protein / 1gram K.hidrat / 3gram Yağ
100gram Balık eti: 24gram protein / 1gram K.hidrat / 2gram Yağ
100gram koyun peyniri: 17gram protein / 0gram K.hidrat / 18gram Yağ
200ml(1bardak) Kefir sütü: 7gram protein / 8gram K.hidrat / 3gram Yağ
16 adet karides: 24gram protein / 0gram K.hidrat / 1gram Yağ
1 ölçek protein tozu: 23gram protein / 2gram K.hidrat / 2gram Yağ
200ml(1 bardak) kesik süt: 1,7gram protein / 8gram k.hidrat / 0gram Yağ
100gram Deniz yosunu: 6gram protein / 2gram K.hidrat / 0gram Yağ
100gram Sardalye balığı: 22gram protein / 0gram K.hidrat / 5gram Yağ
100gram uskumru: 21gram protein / 0gram K.hidrat / 13gram Yağ
100gram Som balığı: 19gram protein / 0gram K.hidrat / 6gram Yağ
100gram Sazan balığı: 20gram protein / 0gram K.hidrat / 4gram Yağ
100gram Uzun levrek: 22gram protein / 0gram K.hidrat / 1gram Yağ
100gram Istakoz: 19gram protein / 0gram K.hidrat / 1gram Yağ
100gram İstiridye: 9gram protein / 4gram K.hidrat / 1gram Yağ
100gram Sığır eti: 30gram protein / 1gram K.hidrat / 12gram Yağ
100gram Koyun eti: 27gram protein / 0gram K.hidrat / 8gram Yağ
100gram Keçi eti: 26gram protein / 0gram K.hidrat / 4gram Yağ

KALİTELİ KARBONHİDRATLAR

1 büyük patates: 60gram K.hidrat / 7gram protein / 0gram Yağ
1 ortaboy Elma: 25gram K.hidrat / 0gram protein / 0gram Yağ
1 bardak portakal suyu(200ml): 22gram K.hidrat / 0gram protein / 0gram Yağ
90gram Brokoli: 6gram K.hidrat / 3gram protein / 0gram Yağ
100gram buğdaylı çavdar ekmeği: 61gram K.hidrat / 11gram protein / 2gram Yağ
100gram Yulaf Ezmesi: 63gram K.hidrat / 12gram protein / 7gram Yağ
100gram Pirinç pilavı: 70gram K.hidrat / 7gram protein / 1gram Yağ
100gram Bulgur pilavı: 64gram K.hidrat / 10gram protein / 0gram Yağ
100gram Müsli: 60gram K.hidrat / 10gram protein / 7gram Yağ
100gram Cornflakes: 79gram K.hidrat / 7gram protein / 1gram Yağ
100gram patlamış mısır: 67gram K.hidrat / 11gram protein / 5gram Yağ
100gram Domates: 3gram K.hidrat / 1gram protein / 0gram yağ
125gram Nohut: 27gram K.hidrat / 6gram protein / 1,5gram Yağ

1 şeftali ve bi çay bardağı sütümü aldım, kardeşime nohut koydum. nohut çok güzel gözüküyor, umarım çok abartmam. saat 3te yiyeceğim nohutumu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…