- Konu Sahibi koizumirisa
-
İftardan sonra da bugünkü yediklerimi , yaptıklarmı şöyle bi toparlayıp yazarım
İftarda 2 yk kızarmış havuç, 5 tane patates kızartması (patates kızartmasının boyutu klasik), 1 yk biber kızartması, 1 yk yoğurt, 2 yk kuru fasulye, 1 bardak light limonata.
tere, maydanoz yiyip limonlu yeşil çay içiyorum şu an.
yalnız tere iştah açarmış. :18:
tatlı isteğim de yok sadece limonata yetiyor.
Canin tatli cekince kuru meyvelerden yararlan kuru incir ozellikle cok bastiriyo tatli istegini :)
teşekkürler ablacım evet çok tavsiye ediyorlar, tarçınlı sütler falan. Ama hiç etki etmiyor ben tatlı isteyince saldırıyordum , gözüm görmüyordu. Canım istemese bile yiyordum. Bence sorun buydu zaten, toksam bile ısrarla yiyordum.
Akşam yemeğim sağlıksız oldu. Kızartma yemek istemezdim ama fittingo aldığım kalorinin 1100 olduğunu iddia ediyor. Yatmadan bir meyve bir bardak süt içersem 1200 sınırını geçerim ama yesem mi yemesem mi iyi bilmiyorum.
Ay ne ablasi kiz 21 yasindayim sadece ben :)) merak etme zamanla geciyo tatli istegin de tabi adet donemi tam gaz devam ediyo o hic gecermi
Ya ben fittingo ya pek guvenmiyorum kitle indeksi yapmistim 175 boy 63 kiloyum degerlerin yuksek acil zayiflaman lazim dedi şoka girdimama kalori hesabini bilemiyorum dogrumu
Eger acikirsan ye ic bence kendini iyi hissediyosan bosver :)
Yok ne kusuru ya :) spor yapiyomusun peki 2000 kaloriyle nasil zayiflanir bilmiyorum 2000 kaloriyi saglikli besinlerle doldurman cok zor.sben yaşını bilemediğim için kusura bakma. Bana da her yerde 2000-1600 kalori verilirdi fittingo 1300 verdi. doğru değildir belki. bikaç yerden daha denemek lazım. Yok aç değilim. Kendime 1.5 litrelik şişe aldım. Onu bitireyim. Bakalım bir şey olursa olabilir.
Yok ne kusuru ya :) spor yapiyomusun peki 2000 kaloriyle nasil zayiflanir bilmiyorum 2000 kaloriyi saglikli besinlerle doldurman cok zor.s
Jillian oneririm sana vucudu cok topluyo :)tahıllı ekmek arttırılıyor sadece. Yine de 2000 kalori almak istemiyorum. Ben yaptım bugün öğle 1de 1 saat spor yaptım. İp atladım, 15 dk leslie yaptım, karın ve kalça egzersizleri yaptım
kızlar bende rejmdeyim bugün 13. günümdü 74 kilodan 67 kiloya indimhedefim 58 olmak yani daha 9 kilo vermem lazım ağustos sonuna kadar ama spor yapamıyorum ağır bi bölümde öğrenciyim eylül başında bütlerim var sürekli çalışıyorum ev içinde bile pek hareket edemiyorum hızlı bi şekilde kurtulmam lazım son 9 kilodan protein diyeti yapıyorum aslada aç kalmıyorum bence bana katılın
13 gün nasıl beslendiniz biraz anlatır mısınız baya kısa süre de güzel verilmiş
Jillian oneririm sana vucudu cok topluyo :)
kızlar bende rejmdeyim bugün 13. günümdü 74 kilodan 67 kiloya indimhedefim 58 olmak yani daha 9 kilo vermem lazım ağustos sonuna kadar ama spor yapamıyorum ağır bi bölümde öğrenciyim eylül başında bütlerim var sürekli çalışıyorum ev içinde bile pek hareket edemiyorum hızlı bi şekilde kurtulmam lazım son 9 kilodan protein diyeti yapıyorum aslada aç kalmıyorum bence bana katılın
canım ben bu siteden bulduğum ama pek kimsenin ilgilenmediği bi diyeti uyguluyorum sana kısa ve net bi şekilde anlatıyım. Öncelikle bu diyet 10 günlük bi diyet normalde hedef 10 günde 8 kilo vermek ama ben hiç 10 gün dayanamadım nerdeyse 5 günde bir diyeti bozdum. yani 5 gün net olarak yaptım 6. gün ise 5 gün boyunca canım ne istediyse yedim. O yüzden tam verim alamadım ama bu sefer kararlıyım harfiyen uygulayacağım. Öncelikle uyanır uyanmaz iki bardak su içiyorum yarım saat sonra ise iki tane yumurta yiyorum haşlanmış yada yağsız tavada kızartılmış. Bütün baharatlar ve en önemlisi tuz serbest:) yanında istediğin kadar domates salatalık yeşillik yiyebilirsin serbest. bu sabah kahvaltısından sonra canım ne zaman isterse tavuk eti balık ya da kırmızı et yiyorum. Ama yağsız ve kızartma değil. Bazen köfte yapıyorum harcına istediğini koy ama asla ekmek ve yağ koyma ve ızgarada pişir yani yağsız olsun. Tavuk haşlıyorum bazen ızgara incik falan yiyorum ve her öğünümde etin yanına doğranmış domates ve soğan yiyorum zaten soğan çok severim hem zayıflatıyo da. Her öğünden mutlaka yarım saat önce iki bardak su içiyorum yemek esnasında ve yemekten sonraki yarım saat içinde asla su tüketmiyorum yarım saat dolunca içebildiğim kadar yeşil çay şekersiz kahve ve su içiyorum akşam 7den sonrada asla bişey yemiyorum böyle zayıfladım :) Canım bu arada benim diyeti okuduğum yerde asla ikinci kez tekrarlamayın yazıyodu ama ben tekrarlıyorum şimdilik sağlık problemim yok ama sen yinede bi düşün bence aç kalmaya dayanamıyosan bi kere 10 gün yap sonra başka bi diyete başla biraz uzun yazdım ama umarım yardımcı olur sana :)
Bu arada sitedeki mesaj sayım 50yi henüz geçmediğinden kimseye özel mesaj gönderemiyorum cevap veremediğim arkadaşlar kusura bakmasın buraya yazdım burdan okuyabilirler
1. leveli çok az izledim. zora benzemiyor. deneyeceğim. yalnız jillian çok gıcık bir kadına benziyormuş
ben çok leslie yatım açıyorum müziği , kadının sesini kapıyorum ooh mis. 45 dakikadan sonra elim ayağım tutmuyordu sadece yürüyüş olmasına rağmen. jilliana dayanabildiğim kadar artık. callanetics var onu dene. çok güzel. yaptım onu 100e kadar sayıyor kadın, sen 5 tane yapıyorsun o vakitte ancaAh sen bi de onu yaparken gor kolaymi degilmi neler cektim ben jillian abladan hala cekiyorum shred bitti ripped yapiyorum.ama cok tatli bi kadin bence aramizda ask varsen bi de leslie ablayi gor icimdeki butun spor askini aliyodu yapamadim biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?