- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi koizumirisa
-
Ov tam istedigim sey benim de hayallerimi susluyor :)
Ben sürekli kendimi çevreye kabul ettirmek istiyorum. Biri bir lafımı övsün, biri beni beğensin, biri iyisin desin diye çabalıyorum . ALLAH'a , onun peygamberlerine bile düşman olan varken herkesten sevgi beklememeliyim ama ne bileyim. Biri bir lafıma bir şey dese, biri azıcık kötü bir şey söylese, yıkılıyorum, bütün gece ağlıyorum. Ya da sürekli çevreye oynuyorum, kişiliğim oturmamış gibi hissediyorum. Ergenlikle alakalı mı bu? Hala ergenlikte miyim? Bu bir problem mi?
Bilemiyorum
Taam senin yaşındayken ben de böyleydim hayatimin en kilolu dönemleriydi ayni zamanda, su an zayif degilim kesinlikle ama her gun aglardim hep komik olmaya calisirdim falanBen sürekli kendimi çevreye kabul ettirmek istiyorum. Biri bir lafımı övsün, biri beni beğensin, biri iyisin desin diye çabalıyorum . ALLAH'a , onun peygamberlerine bile düşman olan varken herkesten sevgi beklememeliyim ama ne bileyim. Biri bir lafıma bir şey dese, biri azıcık kötü bir şey söylese, yıkılıyorum, bütün gece ağlıyorum. Ya da sürekli çevreye oynuyorum, kişiliğim oturmamış gibi hissediyorum. Ergenlikle alakalı mı bu? Hala ergenlikte miyim? Bu bir problem mi?
Bilemiyorum
Canım ergenlikten olabilir ben de geçen yıl böyleydim kilolarla da alakalı olabilir zayıf arkadaşlarım böyle hissetmediğine iddiaya varım ya aslında özgüvenle alakalı ne salak insanlar var çevremde saçmasapan şeyler söylüyolar ama ben bir şey deyince sanki kimse beni dinlemiyomuş gibi geliyodu
Taam senin yaşındayken ben de böyleydim hayatimin en kilolu dönemleriydi ayni zamanda, su an zayif degilim kesinlikle ama her gun aglardim hep komik olmaya calisirdim falan
. Sen insanlara takilma kendini en iyi geliştirecek yaştasın.. Gerek fiziksel gerek eğitim açısından. Sen eğitimin için guzel guzel temeller at ki universitede zayif halinle suzule suzule gezip bugunlerini gulumseyerek hatirla:) zaten kilo vermek için elinden geleni yapiyorsun. Keşke senin yasindayken ben de bu kadar bilinçli olsaydim:) regl dönemindeymişsin boll maydonoz tuket (beyaz peynirli tam tahilli ekmekte sandviç borekten daha lezzetli inan) hem de ödemini alır.
doktora gittim, sağlıklı olduğumu söyledi diyet vs. vermedi. genel diyet kurallarından bahsetti. Teşekkürler tavsiyen için.bu yaşta yapacağın yanlış diyetler gelişimini etkiler boy uzaman durabilir. lütfen doktora git ve öyle zayıfla tatlım
tatlım bunların hepsini yapacaksınZayıflayınca annemler bana bi akıllı telefon alacaklar ödül olarak (95 kilo civarı olunca)
Sonracığıma karın kası yapacağım. Çok sevimli bir şey bence.
bkz : Eki Görüntüle 764878
Yeni bi facebook açacağım, yeni fotoğraflar, yeni ben, yeni facebook.
Kendime elbise ve etek alacağım, renkli pantolonlar alacağım, kapri bile alacağım, hiç giymediğim şeyler listemin hepsini alacağım.
Hayattan tat almayı öğreneceğim, tek tadın yemekler olmadığının farkına varacağım.
İnsanlar güzel derken cümlenin başına "yüzün" cümlenin sonuna "ama" eklemeyecekler.
Özgüvenim olacak.
Voleybol oynarken utanmayacağım, zıplayabileceğim, dans edeceğim.
VAZGEÇMEYECEĞİM.
HAYAL ETMEKLE KALMASINI İSTEMİYORUM.
arkadaşlar..ben 1 haftadır karbonatlı su içiyorum vücudu alkali hale getiriyormuş..ama sanki şiştimmi kilomu aldım anlayamadım..1 paket karbonatı 1 barsak sıcak suda eritiyorum ılıdıktan sonra kafama dikiyorum özellikle sabah aç karnına müthiş bağırsakları çalıştırıyor.içtikten yarım saat sonra tuvalete yetişebilirsen ne ala..ama bu karbonat tuzlumu tadımı öyle bilemedim..bunu içtikten sonra çok su içme ihtiyacı duyuyorum..göbeğim karnım yokken hamile gibi oldum..iştah açar diyorlar zaten çok yemek istiyorum..acaba bu karbonat kilo yaparmı ..bileniniz var mı kızlar?
Daha arkadaş çevren 50 kere değişir emin ol. Sonra o sana laf yapanlar ordan burdan mesaj atarlar "yaaa nasil zayifladiin" diye sıkılırsın o tip mesajlardan:) sonra gulersin ya nasil ciddiye almışım bunları ben zamaninda diye:) ozguveninin şu sıralar artmasini istiyorsan tatlim az az spor yap:) topigini bastan sona okudum ben oruç tutuyormussun. İftardan bir saat sonra miden rahatken mesela yarim bardak sekersiz kahve yap o nasil enerji veriyor spor yaparken bir bilsen:) guzeel bir muzik listesi yap yasayacagin guzel gunleri dusun spor yaparken:) spor sonrasi duşunu alip icine meyve doğradığın yoğurdu yerkenki neşeni inan hiç bir çikolatada bulamıyorsun. Önünde kocaman bir yaz tatili var. Okula gidince o arkadaşlarinin tepkilerimi düşünsene bi. Beni lisedeyken beni kaale almayan, fazla kilomdan prim yapan paçoz bi kiz vardi dalgada geçmezdi hep avuturdu beni.Bir gun hoslandigim kisiden bahsederken "o sana bakmaz ki ama" gibisinden bir cumle kurmuştu o benim dönüm noktamdı bak. O çocukla şimdi arkadaşız beni de cok begeniyo ama ben istemiyorum. Sen de aynı bunları yaşayacaksın ben kefilim.:) bir de boylu poslusun yahu maşalllahh
aynı ben eskiden olan düşüncelerimi paylaşmışsın.keza hala böyle düşünüyorum bişey olsa hemen kilolarıma yoruyorum ki aşırı bi kilom olmadığı halde. insan işte zayıf olsan bu sefer başka bişeyine takıcaksın. ama kilolu olmak gerçekten çok büyük bi sorun ve özgüveni baştan aşağı yıkıyo. hele fotoğraflarda kendini görüyosun ya yanında arkadaşların falan var.aman allahım dedim ben bu ben miyim dedim kendimden utandım öyle zayıflama kararı aldım mesela ben.
ama farkında olman ve çabalaman ne kadar güzel bişey biliyomusun genç yaşta önüne geçiyosun.bi arkadaşım var o da baya kilolu biliyorum o da üzülüyo.bazen yemekte beraber olurduk ve özellikle dikkat ederdim ne yiyo da kilo alıyo diye. dikkat ettim o kadar karısık yiyoduki herşeyi kısacası sağlıksız besleniyodu.mesela çorba içiyo gidiyo makarna alıyo gidiyo et alıyo salata alıyo bi sürü şey alıyo gidiyo üstüne de cips yiyodu mesela. evet hepsi az azdı ama çok sağlıksızdı.aslında olay sağlıklı beslenmek ve o bunun farkında değildi.o yüzden seni kutluyorum ve başaracağına inanıyorum ve takip edicem seni yap hadi şunu :)
tatlım bunların hepsini yapacaksın
bak ben koskoca kadın,içime dert olmuş kilolarımdan dolayı külotlu çorap giyememek yıllarca. şimdi neredeyse uyurken bile külotlu çorapla yatıcam. insan nasıl mutlu oluyor anlatamam,yaşayıp görmelisin.
hayatın tadı yemekler değil tatlım ben bunu öğrendim geç de olsa.
sende çok donanımlı, güzel , zeki ,olgun bir genç kızsın,yeterki iste başaramayacağın hiç bir şey yok. ben sana güveniyorum pıtırcık
Ben sade nescafe içiyorum sporan önce sütsüz şekersiz ama sana sert gelebilir sade türk kahvesi içebilirsin:) ben sana önce sonra fotografimi mesaj atayim canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?