- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.861
olablr cnm da ne kdr sürer acaba bu duraklama dönemigüzelim belki duraklama döneöine girmişsindir ama yakında çözulur bünyen sen pes etme az kaldı
aynen canım :) bakalım br kaç güne kdr düzelrm umarım :)acele etme canım yavaş olsun ama kalıcı olsun canım önemli olan o
hayır canım 3 yumurta çok ama yanında ekmek falan yememişsin onu dengelemiştir bozma moralinikızlar akşam için ede yemek yoktu kendime peynirli 3 yumurtadan omlet yaptım sadece onu yedim yanında bişey yemedim sizce fazla mı yemişim keşke sebze yemegi yapsaydım
olablr cnm da ne kdr sürer acaba bu duraklama dönemi[/QUOTE
fazla surecegini sanmam 1-2 hafaya geçer bence
inşalah geçer bugn öğlen kaçamak yaptım ama kampüsün içinde yürüdüm eve giderken her zamanki yakın durakdan değil iki durak öteden bindim otobüse falanolablr cnm da ne kdr sürer acaba bu duraklama dönemi[/QUOTE
fazla surecegini sanmam 1-2 hafaya geçer bence
fark varmı ya Eki Görüntüle 815264
belim inceldi göbişim ayva göbek oldu :)hemde çokkk belin cok incelmiş
inşalah geçer bugn öğlen kaçamak yaptım ama kampüsün içinde yürüdüm eve giderken her zamanki yakın durakdan değil iki durak öteden bindim otobüse falan
geçicek tabi yeterki sen pes etme kaçamakta olur arada bişey olmaz yeterki dengele
geçicek tabi yeterki sen pes etme kaçamakta olur arada bişey olmaz yeterki dengele
9 lu çay falan içiyorum onu deneyeyim dedim bakalım kaçamak yaptığım zamanlar bol su içiyorum ve hareket ediyorum
onu bende aldım ama bi turlu başlayamadım faydası varmı9 lu çay falan içiyorum onu deneyeyim dedim bakalım kaçamak yaptığım zamanlar bol su içiyorum ve hareket ediyorum
ahım şahım faydasını görmedim ama tok tutuyor yani tokluk hissi yaratıyoronu bende aldım ama bi turlu başlayamadım faydası varmı
ahım şahım faydasını görmedim ama tok tutuyor yani tokluk hissi yaratıyor
oda bişeydir en azından az yemene yardımcı olur kendini daha kolay firenlersin
günaydın kızlar
bugün itibari ile100.5 kg olmuşum böyle devam eder inş
tebrikler güzelim harikasınhaftaya 3lu sayılardan kurtulacaksın inşallah
işteee buuuuuAldıklarımın hepsini verdim , 103lere geri döndüm, 3 gün önce. Devam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?