- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.881
kızlar liste hazırlanıcakmı bilmiyorum ama bildirim yapıyım 80,1 im an itibariyle yarın gene düğün yoluna düşüyorum bu sefer balıkesire inş kilo almam bu sefer :18:
ara öğün
1 su bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi
3 adet eti form yulaflı bisküvi
olmuyor canım okulda herşey satılıyor diyet bisküviden tut sütlü türk kahvesi şekerli şekersize kadar ama tabi evdeki kdr saate sadık kalamıyorum hocanın ne zaman mola vereceği belli olmuyor ama birşekilde yapıyorumokuldayken ara öğünler zor olmuyor mu canım
olmuyor canım okulda herşey satılıyor diyet bisküviden tut sütlü türk kahvesi şekerli şekersize kadar ama tabi evdeki kdr saate sadık kalamıyorum hocanın ne zaman mola vereceği belli olmuyor ama birşekilde yapıyorum
bende salı ve perşembe kaçamak yaptım ama salı gnü mideme dokundu yediklerim birazını çıkarıp akşam hiç birşey yemedim dün de normal akşam yemeğini yedim. ama bundan sonra öğlenleri kendim tost yapıp götüreceğim okula çavdar ekmekli ve peynir domateslicanım gene iyi yapıyosun ya ben baya kaçırıyorum okulda millet yerken olmuyo hiç engel olamıyorum inşallah verdiğim kiloları geri almam sporuma devam ediyorum
günaydın canım :)günaydın kızlar
kızlar ben buradan koptugum zaman çok dagıtıyorum fazla da yesem yazıcam. başlıyorum tekrardan menü paylaşımına.
9: 1 yumurta, 3-4 kaşık menemen, iki dilim ekmek, biraz şokella, yeşilçay
10 buçuk:1 kuru incir
12:bir terayaglı simit, biraz peynir
3te: 2 kuru incir biraz kuru üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?