44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

kızlar liste hazırlanıcakmı bilmiyorum ama bildirim yapıyım 80,1 im an itibariyle yarın gene düğün yoluna düşüyorum bu sefer balıkesire inş kilo almam bu sefer :18:

sabah 10.00

1 adet yumurta
1 kibrit kutusu peynir
yarım domates
1 adet çavdar ekmeği
5 zeytin

öğlen 13.30

1 porsiyon kıyma soteli pazı kavurması
3 yemek kaşığı yoğurt
salata

kızlar liste hazırlanıcakmı bilmiyorum ama bildirim yapıyım 80,1 im an itibariyle yarın gene düğün yoluna düşüyorum bu sefer balıkesire inş kilo almam bu sefer :18:

liste olmuyor canım 2 haftadır ama ben yinede yazıyorum kilo mu canım:) bu arada bende günlük açtım

okuldayken ara öğünler zor olmuyor mu canım
olmuyor canım okulda herşey satılıyor diyet bisküviden tut sütlü türk kahvesi şekerli şekersize kadar ama tabi evdeki kdr saate sadık kalamıyorum hocanın ne zaman mola vereceği belli olmuyor ama birşekilde yapıyorum

canım gene iyi yapıyosun ya ben baya kaçırıyorum okulda millet yerken olmuyo hiç engel olamıyorum inşallah verdiğim kiloları geri almam sporuma devam ediyorum

canım gene iyi yapıyosun ya ben baya kaçırıyorum okulda millet yerken olmuyo hiç engel olamıyorum inşallah verdiğim kiloları geri almam sporuma devam ediyorum
bende salı ve perşembe kaçamak yaptım ama salı gnü mideme dokundu yediklerim birazını çıkarıp akşam hiç birşey yemedim dün de normal akşam yemeğini yedim. ama bundan sonra öğlenleri kendim tost yapıp götüreceğim okula çavdar ekmekli ve peynir domatesli

sabah kahvaltısı 10.45

çok az zeytin yağında pişmiş sahanda yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
yarım bardak ev yapımı meyve suyu
yarım domates
1 kibrit kutusu peynir
5 adet zeytin

ara öğün 12.05

1 fincan sade türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
5 adet fındık​

akşam yemeği 18.30

4 yemek kaşığı tavuklu kabak yemeği
3 yemek kaşığı kıymalı pazı sote
1 bardak ayran
marul salatası
1 dilim çavdar ekmeği

kızlar ben buradan koptugum zaman çok dagıtıyorum fazla da yesem yazıcam. başlıyorum tekrardan menü paylaşımına.

9: 1 yumurta, 3-4 kaşık menemen, iki dilim ekmek, biraz şokella, yeşilçay
10 buçuk:1 kuru incir

12:bir terayaglı simit, biraz peynir
3te: 2 kuru incir biraz kuru üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…