- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.821
Merhabalar :)
Bi an senin yazdiklarini okuyunca kendimi buldum101 kgdan ne iniş ne çıkış yapiyodum aylardır bide baktimki tam tamina 106 olmuşum. Bugun benimde başlangıcım oldu. Hayatimda bukadar kilolu degildim kendimden igrenir oldum yasitimdakiler çıtı piti ben ise tam tamina 106 kg
meyve çok değil dimi sizce kızlar?
tebriklerrrrrrcanım
ben bu hafta hiç dikkat edemedim
inşallah bu hafta coook sıkı bir şekilde başlıycam
merhaba kızlaar :)
düzenimi oturtmaya çalışıyorum yavaş yavaş tartıyı kontrol ediyorum falan :) felsefem akşama dogru yemeği hafifletmek. akşam yemeğince genelde salata sebze yemeği gibi şeyler yiyorum kepekli ekmek aldım onu tüketiyorum ama kahvaltımı çok sıkı yapıyorum mesela. merdiven kullanma olayı çok iyi oluyor. hatta mesela bazen aşagı kantinden su ve kahve almam gerekiyo diyelim.önce suyu alıp çıkıyorum sonra inip kahveyi alıp tekrar çıkıyorum
kilo versem süper olur ama olmuyor. korusam yeter şimdilik
katılmayı çok isterdım 36 gunluk bebegım emzırıyorum doğumda çok kılo aldım yarısı kaldı
Merhabalar :)
Bi an senin yazdiklarini okuyunca kendimi buldum101 kgdan ne iniş ne çıkış yapiyodum aylardır bide baktimki tam tamina 106 olmuşum. Bugun benimde başlangıcım oldu. Hayatimda bukadar kilolu degildim kendimden igrenir oldum yasitimdakiler çıtı piti ben ise tam tamina 106 kg
konu sahibi ben değilim ama katıldın bile biraz kendinden bahsedebilirsin mesela
sabah 7.45
1 kase special k
ara öğün
10.00 yarım bardak şekersiz çay
11.00 5 adet fındık 2 kuru kayısı
öğlen
2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı yağsız kabak kızartması
2 adet köfte-2 dilim patates
karışık salata
ara öğün 15.30
1 adet sade türk kahvesi
3 adet eti form limon lifli bisküvi
akşam 18.30
5 yemek kaşığı bamya
2 yemek kaşığı yoğurt
ara öğün
2 dilim karpuz
yarım muz
çok kaçırmamışım değil mi sizce
Merhabaaa.. Benimde vermem gereken bi 40 kilom varr .. Ve burayada yeni üye oldumm... İstesem harika oluyo ama verememe tek sebep konsantre eksikliği cabuk pes ediyorum.. yardımcı olursanız sevinirimmm :18::18:
Çook yorgunum. Anlatamam. Sabah spor yapıp duşumu kahvaltımı yapıp apar topar çıkıyorum evden. Her gün 8 saat dersim var. Eve geldim, saat 4 olmuş, akşam yemeğimi yiyip yatıyorum, kalkıp 1 saat spor yapıyorum, ödevdi falan bakıyorum saat 12 olmuş. Hop yat. Giremiyorum kusura bakmayın.
bize katıl canım sende istersen burada insan motive oluyo bu arada biraz kendinden bahset istersen yaş boy kilo hedefin ne evli misin bekar ne bileyim anlat işte
Ben öğrenciyim dışardan okuyorum ve 21 yasındayım.. 80 i gecmezdim bu sene yasadıklarımdan dolayı cok kilo aldımve 101 kiloyumm boyum 1.68 .. bekarım.. aralıkta dogum gunume zayıf girmek istiyorumm.. insallah burası iyi gelir bana
Hosbuldumm ve bu topikte fark ettimki yanliz ben buksdar kilolu degilmisim. Tabi guzel nisey degil kilolu olmak ama yanliz olmadigmi bilmek yinede guzel :) umarim hep birlikte bu fazlaliklardan kurtuluruzzzz :)
Hosbuldumm ve bu topikte fark ettimki yanliz ben buksdar kilolu degilmisim. Tabi guzel nisey degil kilolu olmak ama yanliz olmadigmi bilmek yinede guzel :) umarim hep birlikte bu fazlaliklardan kurtuluruzzzz :)
38 beden olmanın keyfni hç brşeye değişmem :) artık keyifle pantolon almaya gittiğimde 40-42-44 bedenleri elimin tersi ile itip 38 bedene uzanıyorum artık :)
tebrıkler canımm
38 beden olmanın keyfni hç brşeye değişmem :) artık keyifle pantolon almaya gittiğimde 40-42-44 bedenleri elimin tersi ile itip 38 bedene uzanıyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?