44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

aramıza hoşgeldin

sabah 7.45

1 kase special k

ara öğün

10.00 yarım bardak şekersiz çay

11.00 5 adet fındık 2 kuru kayısı

öğlen

2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı yağsız kabak kızartması
2 adet köfte-2 dilim patates
karışık salata

ara öğün 15.30

1 adet sade türk kahvesi
3 adet eti form limon lifli bisküvi

akşam 18.30

5 yemek kaşığı bamya
2 yemek kaşığı yoğurt

ara öğün

2 dilim karpuz
yarım muz

çok kaçırmamışım değil mi sizce

tebriklerrrrrrcanım
ben bu hafta hiç dikkat edemedim
inşallah bu hafta coook sıkı bir şekilde başlıycam

katılmayı çok isterdım 36 gunluk bebegım emzırıyorum doğumda çok kılo aldım yarısı kaldı

konu sahibi ben değilim ama katıldın bile biraz kendinden bahsedebilirsin mesela

Çook yorgunum. Anlatamam. Sabah spor yapıp duşumu kahvaltımı yapıp apar topar çıkıyorum evden. Her gün 8 saat dersim var. Eve geldim, saat 4 olmuş, akşam yemeğimi yiyip yatıyorum, kalkıp 1 saat spor yapıyorum, ödevdi falan bakıyorum saat 12 olmuş. Hop yat. Giremiyorum kusura bakmayın.

Merhabaaa.. Benimde vermem gereken bi 40 kilom varr .. Ve burayada yeni üye oldumm... İstesem harika oluyo ama verememe tek sebep konsantre eksikliği cabuk pes ediyorum.. yardımcı olursanız sevinirimmm :18::18:

Son düzenleme:
Merhabaaa.. Benimde vermem gereken bi 40 kilom varr .. Ve burayada yeni üye oldumm... İstesem harika oluyo ama verememe tek sebep konsantre eksikliği cabuk pes ediyorum.. yardımcı olursanız sevinirimmm :18::18:

bize katıl canım sende istersen burada insan motive oluyo bu arada biraz kendinden bahset istersen yaş boy kilo hedefin ne evli misin bekar ne bileyim anlat işte

seni gördüğüme çok sevindim canım biz burdayız vakit buldukça uğrarsın canım

bize katıl canım sende istersen burada insan motive oluyo bu arada biraz kendinden bahset istersen yaş boy kilo hedefin ne evli misin bekar ne bileyim anlat işte

Ben öğrenciyim dışardan okuyorum ve 21 yasındayım.. 80 i gecmezdim bu sene yasadıklarımdan dolayı cok kilo aldım ve 101 kiloyumm boyum 1.68 .. bekarım.. aralıkta dogum gunume zayıf girmek istiyorumm.. insallah burası iyi gelir bana

anladım canım bende en çok 80 oluyordum o zaman bile çok üzülürken 1 senede 35 kilo aldım allaha şükür veriyorum
sende verebilirsin canım buna önce inanman gerekiyo buraya yediklerini fln yazarsan daha çok motive olursun canım
sen yeterki iste

günaydın kızlar :)

kahvaltı 09.00

1 dilim yumurtalı ekmek(1 adet yumurtadan kalan ile de omlet)
1 kibrit kutusu peynir
5 adet zeytin
3 dilim domates
yarım karışık ayvalık tostu

öğlen

yemem heralde canım istemiyor sabah iyi kahvaltı yaptım :) üstüne brde o saatlerde okula gitmek için yolda olacağım.

38 beden olmanın keyfni hç brşeye değişmem :) artık keyifle pantolon almaya gittiğimde 40-42-44 bedenleri elimin tersi ile itip 38 bedene uzanıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…