44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

kızlar ben kendimi hiçtoparlıyamıyorum motivasyonum düştü yardımmmmmmmm
devamlı bışey yemek istiyorum aklım hap tıkınmada

kızlar ben kendimi hiçtoparlıyamıyorum motivasyonum düştü yardımmmmmmmm
devamlı bışey yemek istiyorum aklım hap tıkınmada

benimde öyle bende yemek yemek isteyince elma yiyiyorum

dün oturdum ağladım gece canım lahmacun istedi nasıl ağlıyorum ama eşim gidelim yiyelim yada yaptırayım sana diyo ama kabul etmiyorum iyice sinirlerim bozuldu bu aralar eşimde üzüldü istediğimi yiyemediğim için belkide böyle oldu

sırf bu yüzden bugün gelinliğimi giydim içine girmek ne mümkün işte o zaman gelinliğimi tekrar giymek için devam pes etmek yok sende çok sevdiğin kilodan dolayı içine giremediğin bi kıyafetini giy aynaya bak insan motive oluyo

regl öncesi şişkinlikleri yaşıyorum ve br kaç gne kadarda regl olacağım için ekimin 5ine kadr tartıya çıkıp moral bozukluğu yaşamak istemiyorum bu yüzden tartımı yatağın altına kaldıracağım :)

günaydın kızlar
ya kızlar dün çiğköfte yedim hemde geç vakit çook pişmanım:26: of ne olyor bana ya:18:

merhabalar kızçelerr

kaç gündür giremiyorum ama regldim sonra hopp nezleye yakalandım vee yataktan çıkamadım resmen midem çokk bulanıyo ateşim var hapşurup duruyorum.. kiloma gelince 80,3 olmuşum ama bişey yiyemiyorum ondan sabit değildir .. normale dönüncee kesin kilo bildirimi yapıcam

günaydın kızlar
ya kızlar dün çiğköfte yedim hemde geç vakit çook pişmanım:26: of ne olyor bana ya:18:

canım çiğ köfte ara öğün olarak yitebilirsin tabi lavaş olmadan kalorisi ölee korktuğun gibi değil.. diyetisyenim ana olarak değil ama 3-4 tane ara öğünde yiyebilirsin demişti .. korkma yani bebiş

geçmiş olsun canım dikkat kendine

kızlar ya birşey soracağım benim regl cumartesi olacak sanırım ama şu iki gündür regl olmama rağmen tartıda fark göremiyorum acaba bunun sebebi regl öncesi şişkinlik mi

kızlar akşam için ede yemek yoktu kendime peynirli 3 yumurtadan omlet yaptım sadece onu yedim yanında bişey yemedim sizce fazla mı yemişim keşke sebze yemegi yapsaydım

kızlar ya birşey soracağım benim regl cumartesi olacak sanırım ama şu iki gündür regl olmama rağmen tartıda fark göremiyorum acaba bunun sebebi regl öncesi şişkinlik mi

bence şişkinlik olabilir canım yada kilo verme arada durma oluyo öyle bi dönemdesindir

geçmiş olsun canım

güzelim belki duraklama döneöine girmişsindir ama yakında çözulur bünyen sen pes etme az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…