- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.841
sağol cnm inş :)tebrik ederim canım
(darısı başımıza)
kızlar ben kendimi hiçtoparlıyamıyorum motivasyonum düştü yardımmmmmmmm
devamlı bışey yemek istiyorum aklım hap tıkınmada
günaydın kızlar
ya kızlar dün çiğköfte yedim hemde geç vakit çook pişmanım:26: of ne olyor bana ya:18:
merhabalar kızçelerr
kaç gündür giremiyorum ama regldim sonra hopp nezleye yakalandım vee yataktan çıkamadım resmen midem çokk bulanıyo ateşim var hapşurup duruyorum.. kiloma gelince 80,3 olmuşum ama bişey yiyemiyorum ondan sabit değildir .. normale dönüncee kesin kilo bildirimi yapıcam
Aldıklarımın hepsini verdim , 103lere geri döndüm, 3 gün önce. Devam!
kızlar ya birşey soracağım benim regl cumartesi olacak sanırım ama şu iki gündür regl olmama rağmen tartıda fark göremiyorum acaba bunun sebebi regl öncesi şişkinlik mi
off o kadar çabala dur 68de kalbence şişkinlik olabilir canım yada kilo verme arada durma oluyo öyle bi dönemdesindir
off o kadar çabala dur 68de kal
merhabalar kızçelerr
kaç gündür giremiyorum ama regldim sonra hopp nezleye yakalandım vee yataktan çıkamadım resmen midem çokk bulanıyo ateşim var hapşurup duruyorum.. kiloma gelince 80,3 olmuşum ama bişey yiyemiyorum ondan sabit değildir .. normale dönüncee kesin kilo bildirimi yapıcam
kızlar ya birşey soracağım benim regl cumartesi olacak sanırım ama şu iki gündür regl olmama rağmen tartıda fark göremiyorum acaba bunun sebebi regl öncesi şişkinlik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?