5February & Cardialgia'nın Diyet Ve Spor günlüğü (Katılmak İsteyenler gelsinnn )

sen öyle diyorsannnn

eee spora başlıyoruz değil mi birazdan

kız tuzsuz ayran gibi yoğun kıvamlıııı

tadını çok beğendim ben ohhh mis gibi

Bende kolayı bırakınca ayrana sardım bununda tadı güzel gelir inşallahhh :))

Ben vizelere çalışıyorum şimdi ara verdiğimde mekik çekmeye başlıcam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başla başla yaz geldiiiiii fıstıkkk gibi olacağızzzzzz
Başlıyoruuuuuzz..
1 mil dimi?

evet bebeğimmmmmmmmm ben öncesinde yeşillik yıkayacağım salata için, birde çorba yapayım eşim için ...

çamaşırda sereceğim, hem o zamana kadar yediklerimi hazmetmiş olurum...

akşam 7 gibi kefir içer 2-3 kayısı yerim birde yeşil çay...

kefirin zayıflamaya ne gibi faydası var merak ettim canım ?

canım vücutta yağ tutmuyor, ödem atıyor ve tok tutuyor direnci güçlendiriyor

Tamam kuzum, benimde salonu süpürmem lazım, sonra leslieeeeeeee..

tadı nasıl acaba ?

• 1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağın zamanlarda su iç!
  • 2- Buzdolabını boşalt. Böylece hem para harcamazsın hem de seni atıştırmaya iten neden yok olur!
  • 3- Yeterince uyu. Böylece, yiyerek alacağın enerjiyi uyurken toplamış olursun!
  • 4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak dur!
  • 5- Mutlaka kahvaltı yap. Bu sana gün içinde harcaman gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmıyor olacaksın!
  • 6- Öğün aralarında yemek yeme isteği doğduğunda, sevdiğin bir müziği dinle. Araştırmalara göre müzik dinlediğinde de sevdiğin bir yemeği yediğinde de beyninin aynı bölgesi uyarılıyor.
  • 7- Ayakta hiçbir şey yeme!
  • 8- Yeşil çay iç. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalış!
  • 9- Yediğin şeye konsantre ol. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerine cevap verirken yemek yeme!
  • 10- Asansör kullanmak yerine merdivenden çık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…