- 24 Haziran 2019
- 34
- 27
- 3
- 39
- Konu Sahibi toprakkokusu1342
-
kaldıramazdım öyle birşeyi duydugum an terkedip davamı açtım boşandım 5 ay oldu ama neden yanar ki içimUzulmeniz normal. Tabi hayalleriniz vardi. Ama bosanmakla en iyisini yapmissiniz
kurtuldum evet tam anlamı bu aslında dediğiniz çok dogru ama neden sızlıyor sol yanım...Kutluyorum kurtuluşunuzu
kurtuldugum için iyi hissediyorum ama nasıl yaptı niye niçin soruları mahvedyor ve bu özel günler yok mu sızlıyorum sol yanım.Yaşanılan her şey tecrübe bir yerde. Ve gördüğüm kadarıyla bir kere aldatan bir daha yapıyor. Eğer sizde kendinizi iyi hissediyorsanız hiç bunları düşünüp üzülmeyin bence.
ömür boyu bir daha yapmasa bile o yaptıgını kaldıramazdım hep aklıma gelirdi yutamazdım.. sadece içim bir cız etti 7 yıl önce bugun şuanda nikahım kıyılyordu.Uzulmeniz normal. Tabi hayalleriniz vardi. Ama bosanmakla en iyisini yapmissiniz
inşallah 5 ayda 1 sevgililer günü 1 kadınlar günü 1 anneler günü onun açısından 1 babalar günü ve bugun evlilik yıldönümü neler sıgdı 5 ayazaman her seyin ilacı zaman.
icinizin sızlaması cok normal.
daha cok yeni daha cok taze.
zamanla gececek bu inanın ve sabredin.
insallah kısa sürede toplarlarsınız.
kurtuldum evet tam anlamı bu aslında dediğiniz çok dogru ama neden sızlıyor sol yanım...
inşallah 5 ayda 1 sevgililer günü 1 kadınlar günü 1 anneler günü onun açısından 1 babalar günü ve bugun evlilik yıldönümü neler sıgdı 5 aya
Zamanla azalip bitecek. Aci yasamaniz gerekiyorsa yasayin. Her sey insanlar icinkaldıramazdım öyle birşeyi duydugum an terkedip davamı açtım boşandım 5 ay oldu ama neden yanar ki içim
en zoru sevgililer gunuydu o gun sevgilisine çicek gönderdiğine şahit oldum boşnalı 1 hafta olmuştu hemdeama en zoru evlilik yıldönümüdür herhalde. soyle dusunun bugun bitince en zoru bitecek ve zamanla normallesecek.
maalesef öyle acı tecrübelerle geçti bu yılımZamanla azalip bitecek. Aci yasamaniz gerekiyorsa yasayin. Her sey insanlar icin
inş çok saolun ama insanın içi cız ediyor.Çöpe giden bir 10 yılınız ama kalan bir ömrünüz var. Geçmişe takılıp bugünlerinizi yarınlarımızı heba etmeyin. Güzel düşünün güzel olsun
inş çok saolun ama insanın içi cız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?