- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi toprakkokusu1342
-
boşverBundan tam 7 yıl önce evlendigim gündü bugun...Öyleydi çünkü aldattı beni ve ögrendigim saniye durmadım gittim açtım davamı boşandım..yaşanmış 10 yıl gitti çöpe tam 7 yıl olacaktı bugun..içim buruk tuhafım..
amin çok saolun.önünüzde daha yasanacak uzun yıllar var Allah ın izniyle. giden yıllara üzüleceğinize daha yasanmamıs yıllara umutla bakın. bundan sonraki hayatınızın güzel olması duasıyla.
teşekkür ederim aslında sevgilisinden ayrılmış senin gibi değildi çok aharaketler etti bana sadece sustum dedi..ama artık ne fark eder eskiler eskiden güzeldiKendinizi üzdüğünüze değmez.Şimdi adam sevgilisiyle günü gün ediyor.Siz ise,üzüntü çekiyorsunuz.Siz de toparlanıp,kendi hayatınızı güzelleştirecek şeylerle meşgul olun.Bugün kendiniz için sizi mutlu edecek,neşelendirecek birşey yapın.Hatıralar bırakın geçmişte kalsın.Dün izlediğim bir filmde şu söz geçiyordu."Annem bana birgün demişti ki;geçmişi geride bırakamazsan,bugünü ve geleceği yaşayamazsın"Çok doğru bence.
Güzel ve mutlu günler görmenizi dilerim.
evet yoksa ömür boyu azaptıKendinize sayginiz ve ozguveniniz icin gerekli idi.
amin inş çok teşekkür ederim.dilerim Allahtan kimsede yaşattıgını yaşamadan ölüp gitmesin şu hayattan.Helal olsun.
Hayatinizda herseyin en iyisini yasarsiniz insallah ❤
Oh olmuş ona.Hem hakaret işitmiş,hem de terk edilmiş.Layığını görmüş işte.Siz değil,asıl o üzülsün bugün.teşekkür ederim aslında sevgilisinden ayrılmış senin gibi değildi çok aharaketler etti bana sadece sustum dedi..ama artık ne fark eder eskiler eskiden güzeldi
kurtuldum evet tam anlamı bu aslında dediğiniz çok dogru ama neden sızlıyor sol yanım...
konularınıza baktım geçmişteki temmuzda çocukları babasının alma olayına benimde gidecek temmuzda 1 ay kızım babasına nasıl olacak bilmiyorum..sizin hala alıyormu bu senede alacakmı kızlarıDaha çok yeni boşanmanız
Emin olun zaman geçtikçe aklınıza bile gelmiyor
Bu konuyu okuyunca hesapladım ben de. Boşanmasam bu sene 13. yılımızı kutlayacakmışız. Hem de bu ay. Geçmiş günü. Hiç aklıma gelmemiş. Sizin de öyle olacak.
İyi ki boşamışım diyeceksiniz.
10 yıl birlikte geçidigim bir insandı onunla büyüdüm diyebilirim 5 ay kısa süre değil mi sevginin bitmesi için aslında sevgim bitti nefret ve kin doluyum ona karşıSevdiğiniz için sızlıyor
Ama bence 5 ay geçmesine rağmen bu bsevginin bitmesi lazımdı.
Keyfinize bakin sefanizi sürün.
Ayrıca tebrik ediyorum.
ömür boyu acaba beni aldatacakmı birdaha diye içimde beni kemiren bir kurtla yaşayamazdım acaba beni biri daha çıkıp sever mi duygusu daha agır bastı teşekkür ederim.zararin neresinden dönsen kardir. Kendi rezilliginin icinde bogulsun. En iyisini yapmissiniz helal olsun güclü bir insanmissiniz. Keske herkes sizin gibi olsa
10 yıl birlikte geçidigim bir insandı onunla büyüdüm diyebilirim 5 ay kısa süre değil mi sevginin bitmesi için aslında sevgim bitti nefret ve kin doluyum ona karşı
aslında hala iniş çıkıştayım tatilimi yaptım arkadaşlarımla çıkıyorum ama bugun burugum işte of offKısa süre ama bu sevgiyi haketmiyor öyle düşünün.nefret ve kin de olmasın hayattan zevk alamazsınız böyle olursa.
konularınıza baktım geçmişteki temmuzda çocukları babasının alma olayına benimde gidecek temmuzda 1 ay kızım babasına nasıl olacak bilmiyorum..sizin hala alıyormu bu senede alacakmı kızları
çok zormuş birde çocuk oluncaEvet alacağını söyledi. Bekliyoruz :)
Bir süre sonra rutin oluşuyor zaten. Hem sizin hem çocuğunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?