7.YIL OLACAKTI.

teşekkür ederim aslında sevgilisinden ayrılmış senin gibi değildi çok aharaketler etti bana sadece sustum dedi..ama artık ne fark eder eskiler eskiden güzeldi

teşekkür ederim aslında sevgilisinden ayrılmış senin gibi değildi çok aharaketler etti bana sadece sustum dedi..ama artık ne fark eder eskiler eskiden güzeldi
Oh olmuş ona.Hem hakaret işitmiş,hem de terk edilmiş.Layığını görmüş işte.Siz değil,asıl o üzülsün bugün.

konularınıza baktım geçmişteki temmuzda çocukları babasının alma olayına benimde gidecek temmuzda 1 ay kızım babasına nasıl olacak bilmiyorum..sizin hala alıyormu bu senede alacakmı kızları

Sevdiğiniz için sızlıyor
Ama bence 5 ay geçmesine rağmen bu bsevginin bitmesi lazımdı.
Keyfinize bakin sefanizi sürün.

Ayrıca tebrik ediyorum.
10 yıl birlikte geçidigim bir insandı onunla büyüdüm diyebilirim 5 ay kısa süre değil mi sevginin bitmesi için aslında sevgim bitti nefret ve kin doluyum ona karşı

zararin neresinden dönsen kardir. Kendi rezilliginin icinde bogulsun. En iyisini yapmissiniz helal olsun güclü bir insanmissiniz. Keske herkes sizin gibi olsa

zararin neresinden dönsen kardir. Kendi rezilliginin icinde bogulsun. En iyisini yapmissiniz helal olsun güclü bir insanmissiniz. Keske herkes sizin gibi olsa
ömür boyu acaba beni aldatacakmı birdaha diye içimde beni kemiren bir kurtla yaşayamazdım acaba beni biri daha çıkıp sever mi duygusu daha agır bastı teşekkür ederim.

konularınıza baktım geçmişteki temmuzda çocukları babasının alma olayına benimde gidecek temmuzda 1 ay kızım babasına nasıl olacak bilmiyorum..sizin hala alıyormu bu senede alacakmı kızları

Evet alacağını söyledi. Bekliyoruz :)
Bir süre sonra rutin oluşuyor zaten. Hem sizin hem çocuğunuz için.

Neden bu kadar anlam yükleyip ,takıliyorsunuz ki bu günlere.Nikahinizin kiyıldigi anları bu kadar önemseseydi sizinle evli kalmanin yollarini arardi.Yanlis mi düşünuyorum?

Zor gerçekten Allah sabır versin. İnsan iki sene emek verdiği insanı düşünüyor kolay vazgeçemiyor. Sizin on yıllık bir geçmiş ve yedi yıllık evlilik üstelik çocukta var.

Ama bir de şu yönden bakıyorum ve sizi tebrik diyorum. Her kadın bunu yapamaz o ilişki içinde kalmayı seçebilirdiniz de. Buda yıllarca hayatı kendinize zehir etmeyi kabul etmek olurdu. Yılların sevgisi emeği deyip bi şeyeleri sineye çekenlerden olmamışsınız. Buda güçlü bir insan olduğunuzu gösteriyor. Kendinizi yemek yerine sağlıklı olanı yapmışsınız. Keşke herkes sizin gibi olabilse.

İşin duygusallık kısmında çok normal beş ay daha çok yeni emin olun bu günlerde kısa sürede geçecektir.

Ne guzel ıste kur tulmussunuz ama bugun bıle hala neden dusunursunuz kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…