- 24 Haziran 2019
- 34
- 27
- 3
- 39
- Konu Sahibi toprakkokusu1342
-
kesinlikle haklısınız ama işte insan her yıl kutlayıp bu yıl böyle olunca takılıyorNeden bu kadar anlam yükleyip ,takıliyorsunuz ki bu günlere.Nikahinizin kiyıldigi anları bu kadar önemseseydi sizinle evli kalmanin yollarini arardi.Yanlis mi düşünuyorum?
çok teşekkür ederim bende bugun bana bunu yapan yarın neler yapmaz ki dedim ve göz yummadım 1 hafta gibi kısa bir sürede boşandım hemde bunu asla kabul etmek için bile bir saniye düşünemezdim..inş hayat bundan sonra gülerZor gerçekten Allah sabır versin. İnsan iki sene emek verdiği insanı düşünüyor kolay vazgeçemiyor. Sizin on yıllık bir geçmiş ve yedi yıllık evlilik üstelik çocukta var.
Ama bir de şu yönden bakıyorum ve sizi tebrik diyorum. Her kadın bunu yapamaz o ilişki içinde kalmayı seçebilirdiniz de. Buda yıllarca hayatı kendinize zehir etmeyi kabul etmek olurdu. Yılların sevgisi emeği deyip bi şeyeleri sineye çekenlerden olmamışsınız. Buda güçlü bir insan olduğunuzu gösteriyor. Kendinizi yemek yerine sağlıklı olanı yapmışsınız. Keşke herkes sizin gibi olabilse.
İşin duygusallık kısmında çok normal beş ay daha çok yeni emin olun bu günlerde kısa sürede geçecektir.
Güzel canınızi üzmeyin.İnanın cok kiymetlisiniz.kesinlikle haklısınız ama işte insan her yıl kutlayıp bu yıl böyle olunca takılıyor
Bundan tam 7 yıl önce evlendigim gündü bugun...Öyleydi çünkü aldattı beni ve ögrendigim saniye durmadım gittim açtım davamı boşandım..yaşanmış 10 yıl gitti çöpe tam 7 yıl olacaktı bugun..içim buruk tuhafım..
takibimde olan üyelerdensiniz dilerim sizin içinde en hayırlısı olur teşekkür ederim.Sizi anlıyorum bende 6,5 senelik evlilik+yaşanmışlığı bitirdim 3 ay önce. Çöpe gitmek falan yok, imtihan dünyasındayız, bu da sizi imtihanınız. Allah yazdıysa öyle birini bulursunuz ki iyi ki bitmiş dersiniz. Bazen mutluluk için önce bedelini ödememiz gerekir.
ya çok teşekkür ederimBelki de önünüzde yaşayacağınız çok daha güzel 7 yıllar var öyle düşünün
amin inş herkes kırdıgı yerden kırılsınAllah sizin can kırıklıklarınızı ona da yaşatsın...
Bundan tam 7 yıl önce evlendigim gündü bugun...Öyleydi çünkü aldattı beni ve ögrendigim saniye durmadım gittim açtım davamı boşandım..yaşanmış 10 yıl gitti çöpe tam 7 yıl olacaktı bugun..içim buruk tuhafım..
inş kalırda çocugumda bende ondan kurutuluruz ve her hafta muhattap olmak zorunda kalmam çocuk yüzünden.Boynu altında kalsın!!!
Boşa geçen zamanınıza ve emeklerinize yanıyorsunuzdur emin olun, bir zaman sonra geçer. En doğru kararı vermişsiniz.kaldıramazdım öyle birşeyi duydugum an terkedip davamı açtım boşandım 5 ay oldu ama neden yanar ki içim
üüldüğüm şey başka ama verilen emek boşa giden yıllar ona kattıgım anlama üzülüyorumkurtulmuşsunuz ne güzel sevineceğiniz yerde üzülüyor musunuz
ya evli kalıp sizi aldatmaya devam etseydi o zaman daha kötü olmaz mıydı
çok teşekkür ederim.Güzel canınızi üzmeyin.İnanın cok kiymetlisiniz.
hiç üzülmekle zaman kaybetmeyinüüldüğüm şey başka ama verilen emek boşa giden yıllar ona kattıgım anlama üzülüyorum
33 yasında ve 1 çocuk annesyim.hiç üzülmekle zaman kaybetmeyin
yaşınız kaç, elbette yeniden evlenip anne olabilirsiniz
lütfen bunlara odaklanın (benim 2.evliliği bu arada :))
33 yasında ve 1 çocuk annesyim.
çok güzel bir örnekGenceciksiniz, evladınız da var ne güzel.
Geçenlerde biriyle tanıştım, bir çocuk annesi ilk evliliği biteli epey olmuş, sonra tekrar evlendi hiç çocuğu olmayan bir beyle, adam da tekrar çocuk istemiyormuş onun çocuğuna babalık yapmak istiyormuş, çocuk da baba diyormuş:) Çok tatlılardı....
Ben gördüm ki olmayacak hiçbir şey yok...
Ben 31 yaşındayım, ailem başta bana dul, işte bekareti gitmiş tekrar evlenemez korkusuyla baktı yalan yok, ama ben kendimi hiçbir konuda eksik görmüyorum, sevmeye sevilmeye layığım, hepimizin olduğu gibi.
Çok mutlu olun ve olalım inşallah
Şimdi ne durumdalar pekien zoru sevgililer gunuydu o gun sevgilisine çicek gönderdiğine şahit oldum boşnalı 1 hafta olmuştu hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?