7.YIL OLACAKTI.

çok teşekkür ederim bende bugun bana bunu yapan yarın neler yapmaz ki dedim ve göz yummadım 1 hafta gibi kısa bir sürede boşandım hemde bunu asla kabul etmek için bile bir saniye düşünemezdim..inş hayat bundan sonra güler

Sizi anlıyorum bende 6,5 senelik evlilik+yaşanmışlığı bitirdim 3 ay önce. Çöpe gitmek falan yok, imtihan dünyasındayız, bu da sizi imtihanınız. Allah yazdıysa öyle birini bulursunuz ki iyi ki bitmiş dersiniz. Bazen mutluluk için önce bedelini ödememiz gerekir.

takibimde olan üyelerdensiniz dilerim sizin içinde en hayırlısı olur teşekkür ederim.

kurtulmuşsunuz ne güzel sevineceğiniz yerde üzülüyor musunuz
ya evli kalıp sizi aldatmaya devam etseydi o zaman daha kötü olmaz mıydı

33 yasında ve 1 çocuk annesyim.

Genceciksiniz, evladınız da var ne güzel.

Geçenlerde biriyle tanıştım, bir çocuk annesi ilk evliliği biteli epey olmuş, sonra tekrar evlendi hiç çocuğu olmayan bir beyle, adam da tekrar çocuk istemiyormuş onun çocuğuna babalık yapmak istiyormuş, çocuk da baba diyormuş:) Çok tatlılardı....

Ben gördüm ki olmayacak hiçbir şey yok...

Ben 31 yaşındayım, ailem başta bana dul, işte bekareti gitmiş tekrar evlenemez korkusuyla baktı yalan yok, ama ben kendimi hiçbir konuda eksik görmüyorum, sevmeye sevilmeye layığım, hepimizin olduğu gibi.

Çok mutlu olun ve olalım inşallah

çok güzel bir örnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…