70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım guzel sözlerin icin tesekkur ederim cok haklisin benlik bi durum yok aslinda..
Zaten bugün karar verdim bunlarla kendimi üzmücem sadece bana oluyo olan
Bundan sonra derslerime sarilicam en önce. İş durumunu halledip ordan kendimi gelistirmeye devam inşallah hayallerim var cok
Sen nasilsin nasil gidiyo isler yine yogun mu
Kızlar ya konumuzla alakası olmayan şeyleride konuşabiliyomuyuz maksat dertleşmek vs olduğu zaman ?
Canim benlik de problem yok kimsenin de problem etcegini sanmiyorum
Herkese merhaba, ben diyetisyenim sayfanızı gördüm bir selam vermek istedim ilgimi çekti
Merhaba hosgeldiniz

Canım bizde sürekli tabata yapan birarkadaşımız vardı, o söyleyince biraz araştırmıştık. Epey etkili deniyordu. Ne zamandır gelmiyor o da özledik Mysonismysun
Kilo insanda gerçekten çok eğreti duruyor, hep kilolu olmadığımız için galiba alışmamışız. İnsanda ağırlık yapıyor resmen. Eskiden çok hızlı verirdim kiloyu, hiç özel çabam olmazdı. Çok da yerdim. Artık yersem kilo oluyor, yapım almaya müsait.hareket de çok etkili. Hareket çok olunca yediğin gidiyor.
Afiyet olsun balım Ben bugün biraz fındığı kaçırdım
Azmini takdir ederim canım, bende gurur duydum seninle
Canım kendi resmimi atmiyim da tam olarak şu renk oldu. Kızıl değil tarçın bakır karamel gibi
Yakında biraz akar dore sarıya döner yine
Eki Görüntüle 2819348
Ben yazana kadar boya akmıştır belki
Güle güle kullan balım
Aslan , oğlak,koç filan olur mu acep
Bizim kızın burcu neydi ki acaba kaçırdım mı yine Aslan ve koç nasıl olur ki, gerçi terazi bekliyordu ama
Benimde yükselenimin yengeç veya aslan olma ihtimali var, ikizler de rivayetler arasında ama Zaten geriye pek burç kalmıyor gibi
Canlarım hazırlanıorum da ailecek yemeğe gidioruz
Okıcam mesajları
Balım afiyet olmuştur artık, umarım güzel geçmiştir
Enişte bey başak hakkındaki karamsarlığıma umut oldu Ne kadar güzel birbirini tamamlayan bir çiftsiniz canım, Nice mutlu 10 seneleriniz olsun sevgiyle, saygıyla, sağlıkla ❤
Ohoo yazana kadar bu mesajın üstüne kaç menü geçti, köfte yapmıştın sanırım ve sen yememiştin, yinede afiyet olsundu canım
Leylamm❤ tanıdığım en güzel bayan akrep sensin Güzel sözlerin için ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir gün şöyle bizimde gurur duyacağımız, övgü ve saygıyla anacağımız şanslı bir eniştemiz olmasını dilerim Eve, çok tutkulu sevebiliyorlar, sende mi öylesin güzel akrebim ❤
Canım tavuk değil sanırım, bol demir içeren kırmızı et, ciğer gibi gıdalarla kalsiyum aynı anda alınırsa emilim azalır, portakal, maydanoz, yeşil biber gibi C vitamini yönünden zengin gıdalar da emilimi kolaylaştırır
1 yaşını 20 gün geçiyo şu an
Maşaallah, Allah bağışlasın canım
Aa canım sende mi yengeçtin, çok güzel anlatmışsın
O iki vatandaşta iyi ki koparmış iletişimi. İstediği kadar hoşlanmasın asla bahane değil, açıklama yapmadan bağ kesmek nedir, geçen zamanın bile hatrı varken, cibiliyetsizliğini belli etmişler
Balım çok teşekkür ederimm ❤
Bende boğayım benimlede anlaşıyor musun annem oğlak babam yengeç abim başak, görüyorsun saydığın burçların hepsi elimizde mevcut
Balım bu anlattığın boğa olmasın ya, ayyy burcumdan şüphe ettim yoksa yengeç miyim Ya da yükselenim mi yengeç Aşk evi bile tutuyor vay be
Tam annemi tarif ettin canım, tanıyor olsan bu kadar olurdu, Maşaallah
İnşallah cnmmmm
Bi de konuyla alakasız ama göbek deliğime piercing yaptırmak istiyorum

Daha tespit edemedin miii Ne tatlı bir kadınsın canım ya❤ kendiyle barışık eğlenceli birisin bu korona yasakları vız gelir sana. Bu enerjini hiçç kaybetmebu enerjiyi de kaybetme
Alsın tabi bir tane deeel 100 tane alsın aza tamah etmeyelim lütfen
1 değil, 2 değil, 3 değil, taaaaam 10 kavanoz bal gönderiyoruz, doğru duydunuz 99 tl ye tam 10 kavanoz iyi li kalktı bu rekamlar, beynimize kazanmıştı
Ahh ah, ne denir ki, çok şey söylenirde sen zaten biliyorsun hepsini

Evet canım tutucam inşallah
Kovid olup evdekilere bulaştırmak korkutuyor inşallah olmaz
Eve misafir almıyoruz,dışarda da maskeyi acmiyoruz bakalım
Sanırım çarşamba uzaktan eğitim e geçilir.

Ablama daha soramadım ya ama sanki terazi idi rüyamda ablami gördüm şu Mamak ta oturan i o bilir doğduğum saati yarın unutmazsam arayım

Bide konudan bağımsız ama okuldan bir arkadaş eski fotolarını attı bana 10 kilo almış şimdi eski hali ve şimdiki dağ gibi fark var10 kilo diyip geçmemek lazımmış 10 kilo verince bile aşırı güzel ve seksi olmayı olmayı sağlıyor
ama kötü bahsetmiştik sanki
hanımefendi reklam kokuyor kuzum
On yargılı olmamayı tercih ettim balım

Evet terazi bekliyor Hedef60kgolmak

Oğlak müdür du bizim 4 sene az çekmedik

Üzme tabi kiii ahh hayallerine sarıl misler gibi üç günlük dünya kendimize biz önce değer vermeyince kimse değer vermiyor malesef. Kendimizi bu gibi durumlarda üzmek çıkmazda hissetmek bile değerimizi düşürdüğümüz şeyler . Ben o kadar değerliyim ki bu gibi konular benim o güzel canımı üzemez buna izin vermem demek gerekiyor
Şöyle ki senin alıntından alıntı yaparken bile şaşırdım hangi birine diye seni düşünemiyorum sen niye çok yoğunsun yeni taşınma durumlarından mı kuzu sarması
Ben oğlağım annecinle benzeşiyoruz ki yükselenim yengeç ve boğalarla pek iyi anlaşırım ama burç mevzusu sadece ana burcun yükselen burcun değil doğum haritasının tamamı kişiye has ve çok şey değişebiliyor ona göre kanımca

ayrıca fındık enerji verir kaçırmam iyi olmuş keza anladığım kadarıyla bu aralar ihtiyacın var

Yaa gerçekten 10 kilo değil 5 kilo bile çok şey fatkettiriyor kuzum yaa
Müdürünüze selam olsun

Günaydınnnn güzellikler

ay sabah yani 4 tü tartıldım dayanamadım 60,75 geldim iki gün smothie if karışımı olayla 1,25 gitmiş pek mesudum ödemlerime baybay
enerji_kusagi demişsin ki zor gidiyor kilolar kolay geliyor evet benimde öyle oldu işte bir yıldır kolaycana gelip gitmiyor densizler bu iki gündür beslenmem ortada kaçamak yapmıyorum ve öğlen 1 gibi kesiyorum yemeyi bu şekilde daha önce 3 kg ödemi atardım şimdi ama 1,25 gidiyor gibi gibi sonra bozmuyorum mesela devam ediyorum dikkate değişmiyor peki sonra noluyor ben çildiriyorum eeeh diyorum
Yani bir yaştan sonra ekstra hatta ekkkstra çaba gerekiyor malesef hormonlar hep onları toplattırıp aslanlara atmalı

Neyse herkes hoşgeldiniz diyor ben kaçayım o zaman diyetisyen hanım donut u görünce azar işitmeyelim :)
Ben de kararsiz kalip cogunluga uydum doktorum
Cok haklisin canim benim güzel sözlerin icin tesekkürler bundan sonra yolum bu yönde olacak kesinlikle
Smoothie tarifini alirim cok severim yazin bişeyleri karistirip icine de buz atip icmeyi serin serin

Seve seve yazıyorum note lara herşeyi zaten kalori neyim bile hesaplıyorum araştırdığım hangi besinler yanyana olunca ne oluyor gibi aşağı yukarı biliyoruz ama enteresan bileşimler görüyorum nette
Kabak salatalık kefir standart ana madde olarak kullanıyorum ben toparlıyım ayrıntılı yazarım

Kabakli smoothie mi kabagi hic denemedim tadi hissediliyo mu?

Kabakli smoothie mi kabagi hic denemedim tadi hissediliyo mu?
İnan hissedilmiyor salatalık gibim oluyor normalde çiğ yeme alışkanlığımız yok ya kabağı bu şekilde süper ilk sabah yaptığımın tadına inanamadım kabak salatalık maydanoz muz kivi vs vardı çok lezzetliydi ama bunu yaptığında evde olcan bir gün yap benim bağırsaklar fena çalıştı

Ahh çiçekcim tam ihtiyacim olan seymis bu o zaman benim bağırsaklar cok tembel birinin tuvaletten cikamadigi seyi ben iciyorum tık demiyo genelde bunu da dneyelim bakalim.

Muz kurtarici olmus güzel tat vermiştir kaydediyim de deniyim. Peki bunu mu ictin 3 öğün sadece

Her öğün biraz değiştirdim iki öğün içtim sadece yarım öğünde kuruyemiş tırtıkladım salatalık yedim

İlk gün

10:00 smothie yeşil
( küçük kabak küçük salatalık yarım muz küçücük kivi biraz maydanoz dereotu 1 çaykaşığı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 çaykaşığı nane, 1 küçük bardak(250ml) laktozsuz kefir)(320 kalori civarı)
12:00 bir buçuk avuç fıstık(250 kalori)
15:40 smothie
( kabak, salatalık, yeşil elma, kivi, nane, pul biber, zeytinyağ 250 ml kefir)
10 badem, 10 yerfıstığı

19:00 bir salatalık

Dünkü de şöyle
09:00 smothie (yarım kabak, yarım salatalık, yarım muz, kivi, yarım greyfurt, biraz dereotu maydanoz, kefir250ml, 1 tk keten, pul biber nane)(280 kalori aşağı yukarı)

10:00 probiyotikli yoğurt 20 badem, nesfit

11:30 smothie( kabak, üç çilek, iki avuç ıspanak, az kefir, nane ve pul biber)150kalori

12:45 labne 1 yk, yer fıstığı 60gr

17:00 hafif tempo kardiyo karın kol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…