70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

bugün neler yiyorsun? smoothieler devam mı :)

ama artık yetmez mi

Evet canım alt üst etti hayatımızı

Civcivim büyükler dikkatli yine çocuklar çok fena
Herkes aynı bilinçte değil işte .
Kendine konduramiyor kimse kötüyü getirmiyor aklına bu süreçte yayılıyor işte hastalık.
En büyük korkuyu negatifsem hastanede kaparim korkusuyla yayanlar bir de.

bugün neler yiyorsun? smoothieler devam mı :)

ama artık yetmez mi
Evet kuzum devam ediyorum ama öğleden sonra midem çok bulandı kraker labne süzme peynir vs atıştırdım normalde bile yemem çubuk kraker iyi geldi ama bugün bir de çorba yaptım öğlen çorba içtim annem babam kızımı görmeye geldi onlara da ikram ettim bayıldılar ayrıntılı menü verirken yazıcam içeriği

Malesef canım herkesin tüm dünyanın psikolojisi bozuldu ki cehalet apayrı ama hayatın gerçeği çok var cahil insan ve çoğunluk zaten bakma kiloydu şuydu buydu kendimizi başka şeylerle doldurmaya çalışıyoruz yoksa oynatmaya çeyrek var ama gerçekten vahim bir haldeyiz bireysel yaptıklarımız çok önemli

Sen ama bak hep iyi yönden ordan bakmayı öğrenmek gerekiyor yüzü gözü seyiren tiplere döneriz yoksa

Doğru tesbit
İlk başta pandeminin yemek yapmaya sarıp kilo alip oyalandik sonra diyetle ve sporla oyalandik
Şimdi oyalanacak birşey arama çabasında olabiliriz

Doğru tesbit
İlk başta pandeminin yemek yapmaya sarıp kilo alip oyalandik sonra diyetle ve sporla oyalandik
Şimdi oyalanacak birşey arama çabasında olabiliriz
Aynen öylee canım
Kızlar İstanbul'da hava güzeldi
Yürüyüş yaptım geldim.
6203 adım olmuş
Şimdi de zencefil tarçın hibiskus karışımı çayımı hupletiyorum çiğ badem eşliğinde
Ohhh miss afiyet bal olsun hava çok güzel ben de sabahtan çıktım yürüdüm

Geçmiş olsun Sudem balım umarım çabucak atlatırlar
Geçmiş olsun afiyet olsun

İyi gidiyor balım aynen devam ediyoruz şu 21 gün kapanma olayını merak ediyorum bende umarım olmaz tabi çok sıkılıyorum sonra evde

12 Nisan Pazartesi Menüm
Sabah 08.00 1.5 yumurta ile kasarli omlet, cherry domates salatalik, limon sıkılmış marul, 1 zeytin
Ara 09.30 nescafe

Öğlen 13.00 1 tabak pırasa yemegi, 1 dilim kepekli ekmek
Ara 15.00 menengic kahvesi, 2 hurma

Akşam 17.15 1 tabak kağıt kebabı(bezelye, et, patates, havucm kabak, patlican vardi icinde) , 1 dilim kepekli ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi

Spor; henüz yapmadim ama bugün hic oturmadim bayagi kosturdum.
Su az ictim arttirsam iyi olcak.

Artik menüleri iftar ve sahur olarak yazcaz he
Ramazan oncesi son normal menü

Afiyet olsun biriciğim
Artik menüleri iftar ve sahur olarak yazcaz he
Ramazan oncesi son normal menü
Evettttt, bende de ayrı bir heyecan var. Çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…