- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Kesinlikle seni sevdigim kiyamadigim icinYani beni sevdiğin, kıyamadığın için mi böyle minnoş bir yaklaşımda bulundun balım, yoksa damdan düşeni damdan düşen anlar yaklaşımı mı
Menüme ek piskevit yedim, kola içtim balım
Himm neler yedin bakalimBaşaracağız da balım ben bugün çok fena şeyler yedim
Afiyet olsun balım bebe bisküvilerini hic görmüyorum bile. Çünkü simdiye eritmissindir bile spor cok güzel.23 eylul persembe menum
sabah 3 bardak su
1 fincan tarcinli turk kahvesi
kahvalti 10.00
1 yumurta
1 dikim ekmek
salatalik domates
1 dilim peynir
2 bardak cay
ara 11.30
turk kahvesi
ara 14.00
yarim muz
2 bebe biskuvi
aksam 20.00( yiyecegim misadir var erkenden yazayim dedim cunku yatili misafir)
1 kase ezogelin corba
4 kofte
salata
su 2.5 lt
spor
45 dk yuruyus
200 ip atlama
Oooo eridi tabikide cnmm cunku bu saate kadar hic oturmadim desem yeridirAfiyet olsun balım bebe bisküvilerini hic görmüyorum bile. Çünkü simdiye eritmissindir bile spor cok güzel.
Aaa tek hamlede mi 50Bu sefer 50 saniye yaptim canim aslinda bi düzene sokup yavas yavas arttirsam iyi olurne kadar yapabiliyosam o kadar yapiyorum yikilana kadar
Benim piskevitlerden sonra inci balımın ki devede kulakAfiyet olsun balım bebe bisküvilerini hic görmüyorum bile. Çünkü simdiye eritmissindir bile spor cok güzel.
Balım yorulduğun için üzüldüm diyemicem çünkü çok güzel spor olduOooo eridi tabikide cnmm cunku bu saate kadar hic oturmadim desem yeridir
Aman benim balımdaki azimeKizlar aksam misafir var demistimya muhallebili kek yaptim 1 catal bile almadim. Meyve koydum agzima bile surmedimmm yuppi kacamaksiz bidun olduubu arada nerelerdesiniz yaa
Kuşum afiyet olsun, sabah börekler olsada23 Eylül Persembe Menüm
Sabah 08.00 2 dilim kiymali börek şekersiz çay
Ara 10.30 nescafe, 10 findik
Ara 14.00 türk kahvesi, 1 kuru incir
Ara 16.00 1 elma
Akşam 18.15 1 kase çorba, 2 kasik hünkarbeğendi
Ara 18.45 yeniden türk kahvesi
Spor;
30 dakika hizli tempo yürüyüş
200 hayali ip atlama
50 saniye plank
1 saat bayagi kan ter içinde ev temizliği
Esim tatli siparisi verdi ama yememek icin iceriye kaccam simdi
İncim afiyet olsun, özellikle akşam yemeğini çok beğendim, lifli tahıllı sebzeli proteinli, benim olsun istedim23 eylul persembe menum
sabah 3 bardak su
1 fincan tarcinli turk kahvesi
kahvalti 10.00
1 yumurta
1 dikim ekmek
salatalik domates
1 dilim peynir
2 bardak cay
ara 11.30
turk kahvesi
ara 14.00
yarim muz
2 bebe biskuvi
aksam 20.00( yiyecegim misadir var erkenden yazayim dedim cunku yatili misafir)
1 kase ezogelin corba
4 kofte
salata
su 2.5 lt
spor
45 dk yuruyus
200 ip atlama
Ayyy saol balimmmAman benim balımdaki azimeTebrik ederim incim
Saoll balimmmmİncim afiyet olsun, özellikle akşam yemeğini çok beğendim, lifli tahıllı sebzeli proteinli, benim olsun istedimSpor, su güzel, piskevit çoktan erimiştir.
Himm o zaman icmeye devam balimm cok saol. Aslinda bi sikinti yapar mi vucutta diye dusunmustum acikcasi biraz cekimser kalmistim ama birazda nete baktim herkesler iciyomus o zaman bizde icneye baslayalinminci-tepik Balım tarçınlı Türk kahvesi sorduğunda okudum yazamadım, içmeye başladın yazamadım, çok da güzeldir dene diyecektim altı üstü Bende çok severim, hatta çaya da tarçın atıyorum bazen, güzel bir tat oluyor. Minik bir parçayı demliğe atıyorum, demlenince çıkarıyorum, çıkarmazsak acılık yapmaya başlıyor. Kimisi içerken bardağına çubuk tarçın koyuyor. Alanya da şöyle bir şey duymuştum, bazı kahveleri kaşık yerine tarçın çubuğu ile karıştırıyorlarmış, genelde yabancıların takıldığı yerlerde oluyormuş. Kendi kendime gaza geldim şu an, gidip su şişeme bir çubuk atayım
Vaaavvv tebriklerKizlar aksam misafir var demistimya muhallebili kek yaptim 1 catal bile almadim. Meyve koydum agzima bile surmedimmm yuppi kacamaksiz bidun olduubu arada nerelerdesiniz yaa
Evet tek hamlede 50 yikilana kadar zangir zangir titireyene kadarAaa tek hamlede mi 50
Balım çok güzel bir ölçü birimi keşfettin, aynı hamur tariflerindeki aldığı kadar un gibi
Şimdi bende yıkılana kadar yürüyecem, ya yıkılacam ya dalağım şişecek ya da iğne ipliğe dönecem
Balım bu mesajı yazıp neden atmadım acaba, oysa yürüyüş az önce bittiYıkılmadım ama ayakta da sayılmam şu an
Benim piskevitlerden sonra inci balımın ki devede kulak
Haha yok gercek atlamaKuşum afiyet olsun, sabah börekler olsadagününü iyi dengelemişsin, sporlar çok iyi, balım hayali dediğin, ip hayali dimi, sonra bi de deme yani zıplamayı da beynimde yaptım diye Ah keşke öyle bir etkisi olsa çok pis sporlar yapardık
Sabah son durumu yaz balım tatlı ile imtihanın nasıl geçti, vukuat oldu mu olmadı mı
Afiyet olsun balim menüne yoruma gerek yok sen zaten nerelerde hasar var tespit etmissin23 Eylül Perşembe Menüm
05:00 Olay saati
15 adet petibör bisküvi
1 kase yoğurt
200 ml kola
11:00 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 küçük haşlanmış patates
1 dilim kızarmış ekmek
1/2 tk tereyağı, 1/2 tk zeytin ezmesi
1 kk ezine peynir
2 kupa çay, 1 sade Türk Kahvesi
Ara 14:00
3 çatal karpuz, 1 mürdüm eriği
1 Filtre Kahve
Akşam 17:30
3 biber dolması (hala bitmediama yarın kabak yiyecem)
3 yk yoğurt
2 çay, 1 Filtre kahve
Ara 20:00
1 elma, 1 sade maden suyu
Su 3 lt
Spor 18002 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?