- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Aa ilk defa duyuyorum İncim. Çok ilginç geldi, bilakis insülin direnci varsa tarçın kırmaya yardımcı olur, o da adeti kolaylaştırır diye yorum yapardım. Zencefil adet konusunda hassas diye biliyordum. Çünkü adetken içerken azaltıyor. Hamilelere zaten yasak. Eğer tarçın doğruysa tam regl arefesinde ertelemesin bi deHimm o zaman icmeye devam balimm cok saol. Aslinda bi sikinti yapar mi vucutta diye dusunmustum acikcasi biraz cekimser kalmistim ama birazda nete baktim herkesler iciyomus o zaman bizde icneye baslayalinmama adet oncesi tarcinli su icilirse adette gecikmeye yapiyormussp.
Balım paylaştığın plank listesine göre sen 8 buçuk gün seviyesine çıkmışsınVaaavvv tebrikler
Evet tek hamlede 50 yikilana kadar zangir zangir titireyene kadar
Benim börekten sonra da senin püskevitler devede kulak
Haha yok gercek atlama
Off olmus olabilir be enercimvalla bu adamdan biktim bu hafta diyete basladimya caninin cekmedigi şey kalmadi. İlk günden beri direniyorum her gün biseyler yiyo resmen komplo
Ama suc bende sen niye ona uyuuosun al midem de agriyo simdi
Madem sen ilk farkettin bi cezam ellerinden öper merhametli ellerine birakiyorum kendimi
Afiyet olsun balim menüne yoruma gerek yok sen zaten nerelerde hasar var tespit etmissinama adımlar cok cok iyi. hem yerim hem yakarım mi diyosun
Yıkılana kadar varım balımEki Görüntüle 2921541
Ballar 30 günlük plank challenge ina var misinizbu biraz zor geliyosa şunu da yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2921542
Eki Görüntüle 2921543
Plank ile neşeli teletabilere dönüşmek ister misiniz(Bknz son madde)
Yıkılana kadar plank yapmaya var misiniz
sonngulen
enerji_kusagi
inci-tepik
@asliogretmen
@sudem34
@birmuhendisanne
Valla benim bi ara 5 gun gecikti bende hamileyim sandim sonra oyle dediler bende arastirdim gercekten de oyleymisAa ilk defa duyuyorum İncim. Çok ilginç geldi, bilakis insülin direnci varsa tarçın kırmaya yardımcı olur, o da adeti kolaylaştırır diye yorum yapardım. Zencefil adet konusunda hassas diye biliyordum. Çünkü adetken içerken azaltıyor. Hamilelere zaten yasak. Eğer tarçın doğruysa tam regl arefesinde ertelemesin bi deGerçi içtik artık geçmiş olsun
Haha önce sakin ol ve elindeki kacamagi yavaşça tezgaha birakBalım paylaştığın plank listesine göre sen 8 buçuk gün seviyesine çıkmışsınBu ne hız kuşum daha diyete bile başlayalı 1 hafta olmadı Maşaallah diyorum
Ama piskevitlerin tanesi 24.8... kalori, 25 diyelim. Sadece piskevit 372 kalori yapıyorSenin börekler benim piskevitleri dövsede senin ana menü, benim menüye ek Tencere dibin kara seninki benden kara diyelim Balım bugün sabahta vukuat yaptım Kim beynime kodladı bunu ya niye yiyorum niye Hem tartı öncesi hem regl öncesi. Stres yönetimi sıfır şu an. Her gün 20 bin yürüyemem ki Galiba kesin çözüm kendimi bir odaya kilitlemek
Ayy seninki de aynı benimki gibi, sinirlerim bozulduNe zaman diyete girsem yemediği şeyi bile yiyesi gelir, kilo kilo alır bi de sen yemeyince boğazımdan geçmiyor illa sende ye der
Balım durum anlaşıldı, sen bana, ben sana ceza kesecezBence İncimde bize ek ceza kessin
Hemen baslayabiliriz benceYıkılana kadar varım balımNe zaman başlıyoruz
Himm ne cezasi versem ki simdi ben sizeeBalım paylaştığın plank listesine göre sen 8 buçuk gün seviyesine çıkmışsınBu ne hız kuşum daha diyete bile başlayalı 1 hafta olmadı Maşaallah diyorum
Ama piskevitlerin tanesi 24.8... kalori, 25 diyelim. Sadece piskevit 372 kalori yapıyorSenin börekler benim piskevitleri dövsede senin ana menü, benim menüye ek Tencere dibin kara seninki benden kara diyelim Balım bugün sabahta vukuat yaptım Kim beynime kodladı bunu ya niye yiyorum niye Hem tartı öncesi hem regl öncesi. Stres yönetimi sıfır şu an. Her gün 20 bin yürüyemem ki Galiba kesin çözüm kendimi bir odaya kilitlemek
Ayy seninki de aynı benimki gibi, sinirlerim bozulduNe zaman diyete girsem yemediği şeyi bile yiyesi gelir, kilo kilo alır bi de sen yemeyince boğazımdan geçmiyor illa sende ye der
Balım durum anlaşıldı, sen bana, ben sana ceza kesecezBence İncimde bize ek ceza kessin
Su plank listesine bugun bende basliyimBikac gündür kollarimin bileklere yakın yerleri agriyo. Ben de diyorum nasil deli yattiysam damarlarim bile tutulmuş
Sonradan aklima plank yaptigim geldiAman Tanrim didim
Bende varimm bugun basliyorummmYıkılana kadar varım balımNe zaman başlıyoruz
Etiketledim seni de canim bildirimlerde geri gidersen görebilirsin. Programi paylastim 1 aylikSu plank listesine bugun bende basliyim
Gordum cnm goruntu aldim saolasinnnEtiketledim seni de canim bildirimlerde geri gidersen görebilirsin. Programi paylastim 1 aylik
Hadi bakalim niyet ettim yarın eksi gelmeyeEvet kizlarr yarin tarti gunu aksami hafif gecirelim
Afiyet olsun incim cok güzel menüSelam kizlar menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 08.00
Salatalik
Peynir
Domates
2 catal sucuklu yumurta
Ara turk kahvesi
Ogle 13.30
Diyet bar
Yesil cay
Ara 16.30
Yarim muz
2 dilim elma
2 kuru incir
Aksam 20.00
1 kase corba
2 kofte
1 bardak ayran
Su 2 lt
Bugun disardaydim cok yoruldum yapamadim.
Afiyet olsun balım menün çok güzel olmuş, adımlar da muhteşem.22 Eylül Çarşamba Menüm
Sabah 10:00
2 yumurta, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşar ile omlet, 1 dilim ekmek, 1 tk zeytin ezmesi
1 sb süt, 2 bardak çay
Ara 14:00
4-5 üzüm, 2 çatal karpuz
10 çubuk kraker
1 sade Türk Kahvesi
Akşam 18:00
3 biber dolması, 2 kaşık yoğurt
1/2 kase buğday çorbası
2 kupa filtre kahve
Su 3 lt
Spor: 10027 adım
Afiyet olsun canım,bence abartılacak bir şey yok. Ne demiştik hatırlarsan, kendimizi her şeyden mahrum bırakmadan dikkat ederek zayıflayalım ki sonra kilo verince yine saldırmayalım.22 Eylül Carsamba Menüm
Kızlar musait olup gelemedim gelince mesajlari okucam
Sabah 09.00 1 haslanmis yumurta, domates, 1 dilim peynir, zeytin, bi lokma ekmek, yarim cay kasigi recel
Ara 11.00 nescafe, 1 incir, 10 findik
Ara 13.00 1 dilim ekmege findik kremasi sürdüm ya taze almis esim dayanamadim
Ara 16.00 1 elma
Aksam 17.00 1 tabak hünkarbeğendi, 1 bardak ayran, yarim dilim börek
Spor maalesef yapamadim
Su 2.5 litre
Kaçamak yapmışken ceza vermek ayıp olur diye düşündüm balımNeden hükmünü kaybetti karsilikli torpil mi geçiyoruz yoksa birbirimize
Bahane değil ama regl olcam asiri tatli istegi var bikac gündür kendimi tutmaya calisiyorum
Aynen bir de alisma süreci diyete tabi vücut direniyor damardan baklavalari enjekte et diye
Kizlar topluca yaziyim menüler cok güzelafiyet olsun
Hiç şansları yok mecbur gidecekler kuzum.Ben de yürüyüşümü yaptim geldim
Soğumadan ceza ziplamami da yapiyim planki da yapiyim
Bacaklarim zonkluyor su anbu zonklamayi özlemistim bikac aydır. Selülitlerim saldırıya geciyor adeta gitmeyiz diye hsjsj
Bence bunun yarışmasını yapmalıyız, en uzun kim duracak şeklindeBu sefer 50 saniye yaptim canim aslinda bi düzene sokup yavas yavas arttirsam iyi olurne kadar yapabiliyosam o kadar yapiyorum yikilana kadar
Tez vurun kellesiniYani beni sevdiğin, kıyamadığın için mi böyle minnoş bir yaklaşımda bulundun balım, yoksa damdan düşeni damdan düşen anlar yaklaşımı mı
Menüme ek piskevit yedim, kola içtim balım
Afiyet olsun canım, her şey çok güzel, bebe bisküvisinden bişeycik olmaz.23 eylul persembe menum
sabah 3 bardak su
1 fincan tarcinli turk kahvesi
kahvalti 10.00
1 yumurta
1 dikim ekmek
salatalik domates
1 dilim peynir
2 bardak cay
ara 11.30
turk kahvesi
ara 14.00
yarim muz
2 bebe biskuvi
aksam 20.00( yiyecegim misadir var erkenden yazayim dedim cunku yatili misafir)
1 kase ezogelin corba
4 kofte
salata
su 2.5 lt
spor
45 dk yuruyus
200 ip atlama
Afiyet olsun balım, börekler çok büyük değildir diye düşünüyorum, ekmek değişimi olarak kabul edebiliriz. Tatlıyı yedin mi23 Eylül Persembe Menüm
Sabah 08.00 2 dilim kiymali börek şekersiz çay
Ara 10.30 nescafe, 10 findik
Ara 14.00 türk kahvesi, 1 kuru incir
Ara 16.00 1 elma
Akşam 18.15 1 kase çorba, 2 kasik hünkarbeğendi
Ara 18.45 yeniden türk kahvesi
Spor;
30 dakika hizli tempo yürüyüş
200 hayali ip atlama
50 saniye plank
1 saat bayagi kan ter içinde ev temizliği
Esim tatli siparisi verdi ama yememek icin iceriye kaccam simdi
Helal canım sana, çok azimlisin. Hep böyle devam et inşallah. Ben birkaç gündür okul işleriyle çok yoğunum canım o yüzden bakamadım bir türlü.Kizlar aksam misafir var demistimya muhallebili kek yaptim 1 catal bile almadim. Meyve koydum agzima bile surmedimmm yuppi kacamaksiz bidun olduubu arada nerelerdesiniz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?