70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aa ilk defa duyuyorum İncim. Çok ilginç geldi, bilakis insülin direnci varsa tarçın kırmaya yardımcı olur, o da adeti kolaylaştırır diye yorum yapardım. Zencefil adet konusunda hassas diye biliyordum. Çünkü adetken içerken azaltıyor. Hamilelere zaten yasak. Eğer tarçın doğruysa tam regl arefesinde ertelemesin bi de Gerçi içtik artık geçmiş olsun

Balım paylaştığın plank listesine göre sen 8 buçuk gün seviyesine çıkmışsın Bu ne hız kuşum daha diyete bile başlayalı 1 hafta olmadı Maşaallah diyorum

Ama piskevitlerin tanesi 24.8... kalori, 25 diyelim. Sadece piskevit 372 kalori yapıyor Senin börekler benim piskevitleri dövsede senin ana menü, benim menüye ek Tencere dibin kara seninki benden kara diyelim Balım bugün sabahta vukuat yaptım Kim beynime kodladı bunu ya niye yiyorum niye Hem tartı öncesi hem regl öncesi. Stres yönetimi sıfır şu an. Her gün 20 bin yürüyemem ki Galiba kesin çözüm kendimi bir odaya kilitlemek

Ayy seninki de aynı benimki gibi, sinirlerim bozuldu Ne zaman diyete girsem yemediği şeyi bile yiyesi gelir, kilo kilo alır bi de sen yemeyince boğazımdan geçmiyor illa sende ye der

Balım durum anlaşıldı, sen bana, ben sana ceza kesecez Bence İncimde bize ek ceza kessin

Valla benim bi ara 5 gun gecikti bende hamileyim sandim sonra oyle dediler bende arastirdim gercekten de oyleymis bi seferden bisey olmaz heralde

Haha önce sakin ol ve elindeki kacamagi yavaşça tezgaha birak
Olsun balım dengelersen sorun yok diğer öğünleri hafif tutmaya çalış
Spor da yapinca bisey olmaz.
Bu esleri napmali bilmem bir de metabolizmalari hizli calisiyoya ondan gıcığım onlara

Dengelersin ama bu ceza vermicem anlamina gelmiyo en sevdiğim

Fazla agir olmasin yine de ilk haftamiz sonucta 15 dakika yerinde koşu yap o zaman
Yapinca menune yazarken beni etiketle yapmazsan ikinci ceza coming ona göre
Yeterince caydirici oldu mu kacamak yapmaman için
Yıkılana kadar varım balım Ne zaman başlıyoruz
Hemen baslayabiliriz bence

Himm ne cezasi versem ki simdi ben sizee yaaa ben size ceza vermeye kiyamam kii. Bence yarin sonuclara gore degerlendirelim biz bunu bugun sporu aksama biraktim bende

Selam kizlar menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 08.00
Salatalik
Peynir
Domates
2 catal sucuklu yumurta

Ara turk kahvesi

Ogle 13.30
Diyet bar
Yesil cay

Ara 16.30
Yarim muz
2 dilim elma
2 kuru incir

Aksam 20.00
1 kase corba
2 kofte
1 bardak ayran

Su 2 lt
Bugun disardaydim cok yoruldum yapamadim.

Afiyet olsun incim cok güzel menü

24 Eylül Cuma Menüm
Sabah 09.30 6 elma dilim patates(firinda az yağ ve baharatlarla yaptim), sekersiz cay
Ara 10.30 nescafe, 10 findik
Ara 13.30 1 elma, 2 kuru incir
Akşam 17.30 1 tabak arap tava, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi

Spor; maalesef yok halim kalmadi hic
Su; 2.5 litre

24 Eylül Cuma menüsü

15.00 Kahvaltı
İki dilim ekmek, 1.5 haşlanmış yumurta, 7 karışık zeytin, 1 küçücük dilim peynir, domates, salatalık, kuru domates.

19.30 Akşam
2 parça fırında tavuk, 2 kaşık yoğurtlu semizotu, biraz çoban salata, 1 kaşık pirinç pilavı.

20.30 çay yanında bir avuç kadar çekirdek.

Su 2 litre
3000 adım (pazara gidip geldim)

Afiyet olsun balım menün çok güzel olmuş, adımlar da muhteşem.
Afiyet olsun canım,bence abartılacak bir şey yok. Ne demiştik hatırlarsan, kendimizi her şeyden mahrum bırakmadan dikkat ederek zayıflayalım ki sonra kilo verince yine saldırmayalım.
Kaçamak yapmışken ceza vermek ayıp olur diye düşündüm balım Şu regl başa bela ya Allah affetsin. İnsanın canını çektirip duruyor. Baklavalar sıvı olsa vücut kalorisini farketmez mi acaba
Ben de yürüyüşümü yaptim geldim
Soğumadan ceza ziplamami da yapiyim planki da yapiyim
Bacaklarim zonkluyor su an bu zonklamayi özlemistim bikac aydır. Selülitlerim saldırıya geciyor adeta gitmeyiz diye hsjsj
Hiç şansları yok mecbur gidecekler kuzum.
Bu sefer 50 saniye yaptim canim aslinda bi düzene sokup yavas yavas arttirsam iyi olur ne kadar yapabiliyosam o kadar yapiyorum yikilana kadar
Bence bunun yarışmasını yapmalıyız, en uzun kim duracak şeklinde

Yani beni sevdiğin, kıyamadığın için mi böyle minnoş bir yaklaşımda bulundun balım, yoksa damdan düşeni damdan düşen anlar yaklaşımı mı

Menüme ek piskevit yedim, kola içtim balım
Tez vurun kellesini
Afiyet olsun canım, her şey çok güzel, bebe bisküvisinden bişeycik olmaz.
Afiyet olsun balım, börekler çok büyük değildir diye düşünüyorum, ekmek değişimi olarak kabul edebiliriz. Tatlıyı yedin mi
Kizlar aksam misafir var demistimya muhallebili kek yaptim 1 catal bile almadim. Meyve koydum agzima bile surmedimmm yuppi kacamaksiz bidun olduubu arada nerelerdesiniz yaa
Helal canım sana, çok azimlisin. Hep böyle devam et inşallah. Ben birkaç gündür okul işleriyle çok yoğunum canım o yüzden bakamadım bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…