- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Balım mesaj nerede bakmadımda notlarıma kaydetmiştim oradan kopyalayayım.enerji_kusagi balim bu arada ben ceza listesini bulamiyorum
sonngulen balım sayfanin basina sabitlesen olur mu onu kopyala yapistirla
Sayfa senin oldugu icin ben yapamıyorumSana zahmet vermek istemezdim ama
Balım mesaj nerede bakmadımda notlarıma kaydetmiştim oradan kopyalayayım.
1- Hareketsiz Koşu 120 sn
2- Gövde Bükme(Torso Twists) sağ+sol 60 adet
3- Normal Yürüyüş 15 dk
4- Sırayla Yan Adım Row+Lateral Steps 60 adet
5- Yana Adım ve Ayağa Değme (Lateral Step+Reach) 60 adet
6- Jumping Jacks Zıplama 50 adet
7- Zıplama 120 adet
8- Çizgide Atlama (Line Jumps) 60 adet
9- Tempolu Yürüyüş 20 dk
10- Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
11- Yavaş Burpees 30 adet
12- Normal Squat 25 adet
13- Squat ve Ayak Dokundurma(Çömelme) sağ 10 adet + sol 10 adet
14- Plank 100 sn
15- Leslie-1 mil 20 dk
16- Leslie-3 mil 20 dk
16- Leslie-5 mil 20 dk
17- Step-1 20 dk
18- Jillian 20 dk
Fitness Hareketleri | En Etkili 25 Egzersiz
Fitness hareketleri rehberimizdeki erkekler ve bayanlar için resimli evde fitness hareketleri ve egzersizleri ile forma girin,fit ve sağlıklı olun.www.kalitelibeslenme.com
Menüler iyi de, sonradan kaynak yapan ekler kötüAfiyet olsun gorundugu kadarıyla iyi gibi menün amabuzdaginin görünmeyen kisminda ne var cok merak ettim sabah 5te ne yemis olablirsin
Spor da cok iyimikemmel plank rekorumu elimden aldigin icin tesekkur ederim
Himm insallah canim ya ama valla moralim bozuldu insallah onumuzdeki hafta daha iyi olurİncim çok güzel eksi geldinSenden iyi eksi bekliyordum zaten, şaşırtmadın. Balım kilo verme şeyinin bir haftalık iniş çıkış tablosu vardı eskiden. Zaten dümdüz her gün hep aşağı inmiyordu, arada bazı günler biraz artı çıkıyor sonra düşüyordu. Genel olarak eğilim düşme şeklindeydi. Bence seninde öyle. Bu kilodan az daha aşağıda olduğunu düşünüyorum, bugüne böyle denk gelmesi kafanı karıştırmasın balım
Hayal gücünüzü max.700 kalori ile sınırlayayım BoncuğumAfiyet olsun balım, görünen kısım iyi, hayal gücümüzle dolduracağımız kısım tehlikeli
Ben de stresliyim cidden, sanki o güzel rakamlar ekranda çıkmayacak gibi hissediyorum
Düşe kalka almış balım teselli ederim seni
Canım o nasıl yapılır bilmiyorum ama deneyeceğim. Eğer biliyorsan bir ara tarif et olur mu, hem tabloları da oraya alırım belki
İnci balim tebrik ederim cok güzel eksi gelmissinEki Görüntüle 2922035 gunaydin kizlarr
Gecen hafta 90.05
Bu hafta 89.35
Fark. 800 gr
Ama kizlar pazartesi 91 falan cikmistim simdi boyle
Eger pazartesiyi baz alirsak fark 1. 650 gr bilemedimsinir oldum ya
Balım mesajin kenarında düzenle oluyo. O olmasa bile konu düzenle secenegine girince belki olabilir.Afiyet olsun balım, görünen kısım iyi, hayal gücümüzle dolduracağımız kısım tehlikeli
Ben de stresliyim cidden, sanki o güzel rakamlar ekranda çıkmayacak gibi hissediyorum
Düşe kalka almış balım teselli ederim seni
Canım o nasıl yapılır bilmiyorum ama deneyeceğim. Eğer biliyorsan bir ara tarif et olur mu, hem tabloları da oraya alırım belki
Tebrikler enercim cok güzel eksi aynen kacamaga ragmen cok iyi18.09.21 Cumartesi 71.0
20.09.21 pazartesi sabah 71.0 gece 70.1
25.09.21 Cumartesi 70.4
Fark eksi 600 grO kadar kaçağa rağmen iyi valla bu hafta sıkı tutacam artık
Vaaayy demek 13 dk'cık kosunun lafi yapiliyor heSaricivcivcikcik ee balım sen bana dün 15 dk Hareketsiz koşu cezası verdiğinde bu listeyi ikimizde unuttuk herhalde 15 dk deyince herhalde listenin sonlarından ceza kesti, demek sona doğru yazmışım didim. Şimdi gördüm ki aslı 2 dk ben dün yapmıştım ki 2 dk sana borcum olan 13 dakikayı sileyim mi hocam ne yapayım şimdi ben
Regl benim de yaklasiyo ve fena halde gozumu donduruyo valla.Menüler iyi de, sonradan kaynak yapan ekler kötüNe sen sor ne ben anlatayım, 500 civarı kalori diyelim
Bugün biraz fazla spor yapmaya çalışacam dengelemek için. Regl yakın diye mi, çok spordan ödem mi bilemedim çünkü hiç dinlenme yapmadan gidiyorum.
Daha rekorunu alamadım balım5 kere yıkıldım bir kere bile 50 yapamadım, en çok 36 sn de kaldı
Tebrikler canım güzel eksi gelmissinGünaydın ballar
Kilom 69.9
Geçen hafta 70.4
Pazartesi 71.2
Fark -500
Dün de 11.000 üstü yürümüştüm
Tebrikler balim gayet guzel benceGeçen cumartesi 76.3
Bugün 75.7
Fark -600
Salı sabah 1.5 kg eksi görmüştüm aslında ama işler değişmiş.
Sağol canım ya bende şok oldumİnci balim tebrik ederim cok güzel eksi gelmissinmuhtemelen dedigin gibi daha fazladır ama olsun haftaya eklenir daha iyi olur sinirlenme daha ne verceksin 800 gr vermişsin
Balım mesajin kenarında düzenle oluyo. O olmasa bile konu düzenle secenegine girince belki olabilir.
Tebrikler enercim cok güzel eksi aynen kacamaga ragmen cok iyi
Vaaayy demek 13 dk'cık kosunun lafi yapiliyor he
Yapmak zorundasin diye cirkinlesiyomusum
Listemizi bulup bakamamistim balim tamam o zaman 13 dk iptal gecmis olsun bir dahaki kacamakta görüsmek üzereesenlikler dileriz efenim
Regl benim de yaklasiyo ve fena halde gozumu donduruyo valla.
Tebrikler canım güzel eksi gelmissin
Tünaydın balım, sen koruma da takılıyorsun di mi şimdi, yani yiyip içip yürüyorsun? -500 güzel fark yineGünaydın ballar
Kilom 69.9
Geçen hafta 70.4
Pazartesi 71.2
Fark -500
Dün de 11.000 üstü yürümüştüm
Etkilemiştir tabi etkilemez mi merdiven cikmak agir bir seySağol canım ya bende şok oldum
2 sabah üst üste kahvaltıyı yulaf karışımı ile yaptım.
Birde sabahciyim ya çok erken kalkıyorum.Sinifim en üst katta in çık bütün gün merdiven tırmanmak filan etkiledi galiba.
Aynen balımTünaydın balım, sen koruma da takılıyorsun di mi şimdi, yani yiyip içip yürüyorsun? -500 güzel fark yineSenin bir hedefin var mıydı?
Balım tebrik ederim, farklı şeyler yaparak aynı sonucu almamıza diyecek söz bulamıyorum, bir çok şeyimiz gibi bu da ortakGeçen cumartesi 76.3
Bugün 75.7
Fark -600
Salı sabah 1.5 kg eksi görmüştüm aslında ama işler değişmiş.
Orasi oyle cnm ama yani ne bileyim siE yazDiklarim disinda hic birsey yemiyorum spor dersen onu da yapiyorum ben anlamadim yaniTebrikler balim gayet guzel benceBir sey sisirmis olabilir.. haftaya eklenir o ekside genelde öyle oluyo.
Afiyet olsun kuşumHerkes burdayken pesin pesin söylüyüm ben bugün kacamak yaptim ona göre, her tarti gunu de (eksi geldigim sürece) yapicam öbür türlü daha cok saldiriyorum
Ceza meza yok bam bam bam bugün yani
Moralini bozma balım, yarın yine tartıl bi anlamak için, ödem olabilir. Bence normal ama sen üzülüyorsun. Ödem varsa yarın çok eksi çıkarsın yoksa bugünden biraz daha eksi çıkarsın. O zaman geçen günkü 1.650 gr eksi gerçek kilo kaybı değil sıvı kaybı olmuş olabilir ve bugünkü eksin asıl kilo kaybın olabilir. Kilo alacak halin yok zaten balım, menü spor ortada ama 1.650 fazla sıvı kaybı ise o eksi seni yanıltıyor üzüyor olabilir. Yarın bir tartılırsan anlarız balım gerçeğiOrasi oyle cnm ama yani ne bileyim siE yazDiklarim disinda hic birsey yemiyorum spor dersen onu da yapiyorum ben anlamadim yani
Ye iç eksi gel, valla çok iyi balımAynen balımkorumada yiyip içip takılıyorum.
Haftalık hedefim artı olmamak -100 gram kafi.
Koruma sonu hedefim de 65.9 .
Nasılsın çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?