Püskevitlere ve kolaya hem de o saatte olmasına çok şaşırdım ama gün içinde hele de o adımla yanıp gitmişlerdir balım, afiyet olsun diyorum, diğerleri gayet güzel.23 Eylül Perşembe Menüm
05:00 Olay saati
15 adet petibör bisküvi
1 kase yoğurt
200 ml kola
11:00 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 küçük haşlanmış patates
1 dilim kızarmış ekmek
1/2 tk tereyağı, 1/2 tk zeytin ezmesi
1 kk ezine peynir
2 kupa çay, 1 sade Türk Kahvesi
Ara 14:00
3 çatal karpuz, 1 mürdüm eriği
1 Filtre Kahve
Akşam 17:30
3 biber dolması (hala bitmediama yarın kabak yiyecem)
3 yk yoğurt
2 çay, 1 Filtre kahve
Ara 20:00
1 elma, 1 sade maden suyu
Su 3 lt
Spor 18002 adım
Belli ki o tatlılar yenmişVaaavvv tebrikler
Evet tek hamlede 50 yikilana kadar zangir zangir titireyene kadar
Benim börekten sonra da senin püskevitler devede kulak
Haha yok gercek atlama
Off olmus olabilir be enercimvalla bu adamdan biktim bu hafta diyete basladimya caninin cekmedigi şey kalmadi. İlk günden beri direniyorum her gün biseyler yiyo resmen komplo
Ama suc bende sen niye ona uyuuosun al midem de agriyo simdi
Madem sen ilk farkettin bi cezam ellerinden öper merhametli ellerine birakiyorum kendimi
Afiyet olsun balim menüne yoruma gerek yok sen zaten nerelerde hasar var tespit etmissinama adımlar cok cok iyi. hem yerim hem yakarım mi diyosun
Tabi ki varız balım, en azından deneyeceğimEki Görüntüle 2921541
Ballar 30 günlük plank challenge ina var misinizbu biraz zor geliyosa şunu da yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2921542
Eki Görüntüle 2921543
Plank ile neşeli teletabilere dönüşmek ister misiniz(Bknz son madde)
Eki Görüntüle 2921544
Yıkılana kadar plank yapmaya var misiniz
sonngulen
enerji_kusagi
inci-tepik
@asliogretmen
@sudem34
@birmuhendisanne
Afiyet olsun balim bence guzel olmus menün24 Eylül Cuma menüsü
15.00 Kahvaltı
İki dilim ekmek, 1.5 haşlanmış yumurta, 7 karışık zeytin, 1 küçücük dilim peynir, domates, salatalık, kuru domates.
19.30 Akşam
2 parça fırında tavuk, 2 kaşık yoğurtlu semizotu, biraz çoban salata, 1 kaşık pirinç pilavı.
20.30 çay yanında bir avuç kadar çekirdek.
Su 2 litre
3000 adım (pazara gidip geldim)
Haha yok canim niye ayip olsun herkesin kacamağı kendineAfiyet olsun balım menün çok güzel olmuş, adımlar da muhteşem.
Afiyet olsun canım,bence abartılacak bir şey yok. Ne demiştik hatırlarsan, kendimizi her şeyden mahrum bırakmadan dikkat ederek zayıflayalım ki sonra kilo verince yine saldırmayalım.
Kaçamak yapmışken ceza vermek ayıp olur diye düşündüm balımŞu regl başa bela ya Allah affetsin. İnsanın canını çektirip duruyor. Baklavalar sıvı olsa vücut kalorisini farketmez mi acaba
Hiç şansları yok mecbur gidecekler kuzum.
Bence bunun yarışmasını yapmalıyız, en uzun kim duracak şeklinde
Bilmiyorum ki yedim miAfiyet olsun balım, börekler çok büyük değildir diye düşünüyorum, ekmek değişimi olarak kabul edebiliriz. Tatlıyı yedin mi
Ahhh kuzum ya bu haftayı alışma evresi olarak görelim bence ve moralimizi bozmayalım. Ben de bugün tartı öncesi çok daha hafif yiyecektim güya ama misafir olunca coştum yine, sabah hiç güzel bir rakam beklemiyorum açıkçasıBalım paylaştığın plank listesine göre sen 8 buçuk gün seviyesine çıkmışsınBu ne hız kuşum daha diyete bile başlayalı 1 hafta olmadı Maşaallah diyorum
Ama piskevitlerin tanesi 24.8... kalori, 25 diyelim. Sadece piskevit 372 kalori yapıyorSenin börekler benim piskevitleri dövsede senin ana menü, benim menüye ek Tencere dibin kara seninki benden kara diyelim Balım bugün sabahta vukuat yaptım Kim beynime kodladı bunu ya niye yiyorum niye Hem tartı öncesi hem regl öncesi. Stres yönetimi sıfır şu an. Her gün 20 bin yürüyemem ki Galiba kesin çözüm kendimi bir odaya kilitlemek
Ayy seninki de aynı benimki gibi, sinirlerim bozulduNe zaman diyete girsem yemediği şeyi bile yiyesi gelir, kilo kilo alır bi de sen yemeyince boğazımdan geçmiyor illa sende ye der
Balım durum anlaşıldı, sen bana, ben sana ceza kesecezBence İncimde bize ek ceza kessin
Biz böyle gidersek asla ceza veremiycez birbirimizeHimm ne cezasi versem ki simdi ben sizeeyaaa ben size ceza vermeye kiyamam kii. Bence yarin sonuclara gore degerlendirelim biz bunu bugun sporu aksama biraktim bende
Afiyet olsun canım çok güzel bir menüSelam kizlar menum
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 08.00
Salatalik
Peynir
Domates
2 catal sucuklu yumurta
Ara turk kahvesi
Ogle 13.30
Diyet bar
Yesil cay
Ara 16.30
Yarim muz
2 dilim elma
2 kuru incir
Aksam 20.00
1 kase corba
2 kofte
1 bardak ayran
Su 2 lt
Bugun disardaydim cok yoruldum yapamadim.
Afiyet olsun balım menü çok güzel olmuş24 Eylül Cuma Menüm
Sabah 09.30 6 elma dilim patates(firinda az yağ ve baharatlarla yaptim), sekersiz cay
Ara 10.30 nescafe, 10 findik
Ara 13.30 1 elma, 2 kuru incir
Akşam 17.30 1 tabak arap tava, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
Ara 18.30 türk kahvesi
Spor; maalesef yok halim kalmadi hic
Su; 2.5 litre
Cezalar veriliyor da daha hiçbirimiz yapmadık galibaAfiyet olsun balim bence guzel olmus menüncekirdegi görmüyorum bence o kadar olur onda bisey yok
Haha yok canim niye ayip olsun herkesin kacamağı kendinebiz bugün enercimle birbirimize ceza verdik üstüne inciden de istedik adeta havada ucusuyo cezalar
En uzun kim durar yarismasi iyi fikirya da ilk kim yikilacak yarismasi kirk yillik cool planka yakistirdigimiz isimlere bak
Hadi o zaman bir ceza, fonda da ceza çalsın bariBilmiyorum ki yedim mifonda sela okunuyo esselaa
Teessüf ederim ben yaptim tabi ki verdiğin cezayi hatta 200 tane atladım fazladan yedirtmem zıpzıplarimi boru degil 200Afiyet olsun canım çok güzel bir menü
Afiyet olsun balım menü çok güzel olmuş
Cezalar veriliyor da daha hiçbirimiz yapmadık galiba
Plank da canımıza okuyor canım, eğlenceli olmasını istemek suç mu
Hadi o zaman bir ceza, fonda da ceza çalsın bari30 sn plank
Aaa doğru görmüştüm onu ama ceza diye açıklama yapmamissin normal spor sandımTeessüf ederim ben yaptim tabi ki verdiğin cezayi hatta 200 tane atladım fazladan yedirtmem zıpzıplarimi boru degil 200
Simdi mi plankmidem gurulduyo acliktan plank yaparsam konusmaya baslayabilir artik
Afiyet olsun gorundugu kadarıyla iyi gibi menün ama24 Eylül Cuma Menüm
Sabah 05:30, yine ben, yine kriz.... Yazmayayım, siz direkt ceza listesinin sonundan vurun bi kaç tane
10:00 1 kupa kayısılı form çayı
10:30 1 yumurta, 1 patates, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşarla omlet, 1 dilim ekmek, 1 tk zeytin ezmesi, 1 kk peynir, 2 kupa çay
12:00 1 kupa yeşil çay, 10 çubuk kraker
15:00 2 çatal kavun, 1 mürdüm eriği
18:00 1 tabak yoğurtlu yarma çorbası
18:30 2 kupa çay, 1/2 muz
20:00 1 kupa filtre kahve
23:00 1 kupa yeşilçay
Su 2 lt
Spor 7044 adım
Plank toplam 2 dk.
İlki 59 sn (3 sefer yıkıldım) + 60 sn (2 sefer yıkıldım) yaptıkça süre artıyorilk hedefim civcivimin 50sini geçmek
Ceza Sporu 15 dk Hareketsiz Koşu'nun 3 dakikasıyarın kalan 12 dakikayı yapacam balım, aramızda 3ün 5in mevzusunu yapmayalım şimdi Saricivcivcikcik
Harikasin canimm
Afiyet olsun balım, görünen kısım iyi, hayal gücümüzle dolduracağımız kısım tehlikeli24 Eylül Cuma Menüm
Sabah 05:30, yine ben, yine kriz.... Yazmayayım, siz direkt ceza listesinin sonundan vurun bi kaç tane
10:00 1 kupa kayısılı form çayı
10:30 1 yumurta, 1 patates, 1 tk tereyağı, 1 dilim kaşarla omlet, 1 dilim ekmek, 1 tk zeytin ezmesi, 1 kk peynir, 2 kupa çay
12:00 1 kupa yeşil çay, 10 çubuk kraker
15:00 2 çatal kavun, 1 mürdüm eriği
18:00 1 tabak yoğurtlu yarma çorbası
18:30 2 kupa çay, 1/2 muz
20:00 1 kupa filtre kahve
23:00 1 kupa yeşilçay
Su 2 lt
Spor 7044 adım
Plank toplam 2 dk.
İlki 59 sn (3 sefer yıkıldım) + 60 sn (2 sefer yıkıldım) yaptıkça süre artıyorilk hedefim civcivimin 50sini geçmek
Ceza Sporu 15 dk Hareketsiz Koşu'nun 3 dakikasıyarın kalan 12 dakikayı yapacam balım, aramızda 3ün 5in mevzusunu yapmayalım şimdi Saricivcivcikcik
Ben de stresliyim cidden, sanki o güzel rakamlar ekranda çıkmayacak gibi hissediyorumSabaha tartı var, kaçamaklardan sonra stres bastı iyice
Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum şu an
Sabah ola hayrola, İyi geceler ballarım
Düşe kalka almış balım teselli ederim seniAfiyet olsun gorundugu kadarıyla iyi gibi menün amabuzdaginin görünmeyen kisminda ne var cok merak ettim sabah 5te ne yemis olablirsin
Spor da cok iyimikemmel plank rekorumu elimden aldigin icin tesekkur ederim
Canım o nasıl yapılır bilmiyorum ama deneyeceğim. Eğer biliyorsan bir ara tarif et olur mu, hem tabloları da oraya alırım belkienerji_kusagi balim bu arada ben ceza listesini bulamiyorum
sonngulen balım sayfanin basina sabitlesen olur mu onu kopyala yapistirla
Sayfa senin oldugu icin ben yapamıyorumSana zahmet vermek istemezdim ama
İncim çok güzel eksi geldinEki Görüntüle 2922035 gunaydin kizlarr
Gecen hafta 90.05
Bu hafta 89.35
Fark. 800 gr
Ama kizlar pazartesi 91 falan cikmistim simdi boyle
Eger pazartesiyi baz alirsak fark 1. 650 gr bilemedimsinir oldum ya
Ooo kuşum tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?