70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Acıması iyi kuzu çalışıyor demekki baya haydi böyle devam inşallah güzel sonuçlar alırsın

Valla tatlım nesquik ten kızarsınız sanmıstım ama neyseeee ama bu trileçe beni kwndine çwkiyor tutun beniiiii

Trileçevar, Adana Burması yok,
Trileçe var, oğlunun doğum gününde giyeceğin elbise yok,
Trileçe var, idaaa kazanmak yok balım tut kendini
Civcivim ceza keser yersen

Hadi sütlü tarçınlı bir kahve ısmarlayım sana
Nesquick çok değildir inşaallah

Çok degil balım. Damarımdan vurdun beniii

Valla göze almış her şeyi yiyecek kuzu

20 Ekim Çarşamba Menüm

05:30 (yakama yapıştı bu kriz; sanki saat gittikçe sabaha yaklaşıyor) 1 küçük avokado, sade yedim.

11:30
4 sade form bisküvi, 2 yk lor peyniri, 1kk ezine peynir, 1 salatalık, 1/2 domates, 1 tk zeytin ezmesi, bol maydanoz, 1/2 elma,

17:00
1 tabak brokolili kabak çorbası,
1 tabak kabaklı, karidesli, biberli, domatesli spagetti (sebzesi bol yani)
Kabağı her şeye bastım bakalım ne olacak
Su 2 lt civarı, hala içiyorum
Spor 20 dk bölgesel egzersiz

Balım karışmak istemem yanlis anlama ama cok erken kapatmiyo msuun günü zayiflarken kilo vermem durdugu dönem ben de yapmistim bunu ve bi süre sonra carpinti falan başlamıştı ilk basta etkilemedi ama sonradan..
Dikkat et kendine tabi en iyisini sen bilirsin kendin icin
Menü de spor da cok güzel lavasta sıkıntı yok bence
Balim nesquik hangisinden? sütün icine katılan taneli yuvarlak mi? Yoksa toz nesquik mi? Simdi gördüm kase demissin demekki yuvarlak olanlardan. Ben de cok severim bu arada
Gerci yok ya gayet dengelemissin nesquiği sikıntı yok
Trilece de yenmis galiba.. ceza is coming bilgin olsun bak tartida ne güzel eksi görceksin keske buzluga falan atip cumaya tartidan sonraya saklasaydin kendine bi dilim
kızlar bi yazı yazıcam valla reklamlardan bi türlü yazacagım yere ulaşamıyorum sizede oluyor mu
Off sorma ya verem oluyorum . Bazen de begeniler takiliyo benim. Muhtesem ifadesi falan yapamıyorum yanlislikla baska sayfaya tikliyo sinir krizi
Afiyet olsun balim spor da menü de guzel bence

Daha fazla alıntı yapmistim ben nereye gitti bunlar yine ya

20 Ekim Çarşamba Menüm
Sabah 09.00 1 baharatlarla patates kavurma (yapismaz tavada nerdeyse yagsiz), cherry domates, zeytin, sekersiz cay
Ara 11.00 türk kahvesi, 2 diyet incir topu ( 4 kasik irmige yarim kasik seker koydum kakaoya bir de hindistan cevizine buladim bayagi az sekerli bir seydi yani)
Ara 13.00 nescafe, 6 fındık
Ara 16.00 çeyrek muz, yarim elma, yarim mandalina
Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek, 2 dilim firinda ispanak, 1 bardak limonata mi desem meyve suyu mu desem( greyfurt, limon,portakal suyunu+ birazcik da tatli limon kabugunu koyup bizzt yaptim az sekerliydi)
Ara 19.00 türk kahvesi

Spor; yok zaman bulamadım
Su; 2 litre

Ne bicim yazmisim ruh halim yansimis resmen kendi menümü kendimin okuyasi gelmedi

Çok kuzucum bi sıkıntı olmuyor çok şükür fazla bi açlık olmuyor bünyem baya alıştı bu şekil beslenmeye

Menü güzel balım sporda güzel

Titreme Tekme Squat (Flutter Kick Squat) 20 adet
Jumping Jacks Zıplama 50 adet

inci-tepik inci balım yürüyüşün ustüne cezalar ellerinden öper
Etiketimi görürsün ins görmezsen gorene kadar etiketlerle taciz etcem

Eğer 1 dilim trilece yediysen sadece jumping jacks, 2 dilim yediysen 2 ceza da senindir. 2 den fazla yediysen yorum yapmiyorum

Cok pis mobbing yaptim kendimden soğudum su an ama oglusun dogum gününe giyilecek bir elbise var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…