Acıması iyi kuzu çalışıyor demekki baya haydi böyle devam inşallah güzel sonuçlar alırsınAynen balım, ilk günler 10 bin adımı bile yürürken 5-6 bin sonrası yorgunluk çökmeye başlıyordu, onu aştık şükür, vücut alıştı. Bol bol oturmanın güzellikleri işteBir kaç bisikletle pedal sertliği artırarak gittik, kademe kademe artıyorum dozu. Dün toto ve bacak çalıştım, bugün bel ve karın, yarın da üst tarafa çalışır sonra başa dönerim karnım epey acıdı bugün, bacaklarla toto da uyuşuk dünden Yerimden kalkarken yaşlı teyzeler gibi oflaya puflaya kalkıyorum
Yerim ben yaa valla saklayamicammHiç güzel gözükmüyor yeme kuzu yeme
Valla tatlım nesquik ten kızarsınız sanmıstım ama neyseeeeama bu trileçe beni kwndine çwkiyor tutun beniiiii
Tahmin ettim zaten yiyeceğini caydırmaya çalıştım ama başaramadım afiyet olsun artıkYerim ben yaa valla saklayamicamm
Çok degil balım. Damarımdan vurdun beniiiTrileçevar, Adana Burması yok,
Trileçe var, oğlunun doğum gününde giyeceğin elbise yok,
Trileçe var, idaaa kazanmak yok balım tut kendini
Civcivim ceza keser yersen
Hadi sütlü tarçınlı bir kahve ısmarlayım sana
Nesquick çok değildir inşaallah
Ama sen böyle diyincede bi üzüldüm yaaaTahmin ettim zaten yiyeceğini caydırmaya çalıştım ama başaramadım afiyet olsun artık
Valla göze almış her şeyi yiyecek kuzuTrileçevar, Adana Burması yok,
Trileçe var, oğlunun doğum gününde giyeceğin elbise yok,
Trileçe var, idaaa kazanmak yok balım tut kendini
Civcivim ceza keser yersen
Hadi sütlü tarçınlı bir kahve ısmarlayım sana
Nesquick çok değildir inşaallah
Vicdanının sesini dinle kuzu ne diyorsa onu yap ben karışmıyorum artıkAma sen böyle diyincede bi üzüldüm yaaabelki yemem kendimi vicdanımla başbaşa bırakıyorum
Yarın sabah ye bari spordan öncede yak balım kıyamam yaValla bilmiyorummm.bide ilk defa yaptımm
Çok degil balım. Damarımdan vurdun beniii
Bildirimlerin sesi kesildi sanki, inşaallah o arada vukuat işlememiştirValla göze almış her şeyi yiyecek kuzu
Balım karışmak istemem yanlis anlama ama cok erken kapatmiyo msuun günü20 Ekim menüm
Sabah 07.50 ılık limonlu su
Kahvaltı 08.00 haşlanmış yumurta 2 adet ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay
Ara öğün 10.30 türk kahvesi
Ara öğün 11.30 2 tane küçük mandalina 2 tane ceviz
Öğle yemeği 14.30 lavaş ekmekli et döner 1 bardak ayran
Akşam yemeği yok
Günlük 4 lt suyumu tamamladım
sabah sporumu tamamladım 1 saat pilates yaptım
Yememem gereken birşeyler yedim yine ama yinede 4 kuralına uydum saat 4 den önce yemeğimi yedim
belki birazdan yürüyüşe çıkarım biraz yediklerimi yakmak için
Balim nesquik hangisinden? sütün icine katılan taneli yuvarlak mi? Yoksa toz nesquik mi? Simdi gördüm kase demissin demekki yuvarlak olanlardan. Ben de cok severim bu aradaMenüm canlar
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 09.30
1 dilim ekmek
Yumurta
2 haslanmıs sosis
Ara türk kahvesi
Ögle 1 kade sütlü nesquik
Ara 16.00 2 mandlina
1 avuç leblebi
Aksam 19.30
2 kasık kabak yemegi
Yarım kase yogurt
Su 2 lt
Spor
30 dk yürüyüş
300 ip atlama
Trileçe yaptım yermiyim bakıcezzz
Off sorma ya verem oluyorum . Bazen de begeniler takiliyo benim. Muhtesem ifadesi falan yapamıyorum yanlislikla baska sayfaya tikliyo sinir krizikızlar bi yazı yazıcam valla reklamlardan bi türlü yazacagım yere ulaşamıyorum sizede oluyor mu
Afiyet olsun balim spor da menü de guzel bence20 Ekim Çarşamba Menüm
05:30 (yakama yapıştı bu kriz; sanki saat gittikçe sabaha yaklaşıyor) 1 küçük avokado, sade yedim.
11:30
4 sade form bisküvi, 2 yk lor peyniri, 1kk ezine peynir, 1 salatalık, 1/2 domates, 1 tk zeytin ezmesi, bol maydanoz, 1/2 elma,
17:00
1 tabak brokolili kabak çorbası,
1 tabak kabaklı, karidesli, biberli, domatesli spagetti (sebzesi bol yani)
Kabağı her şeye bastım bakalım ne olacak
Su 2 lt civarı, hala içiyorum
Spor 20 dk bölgesel egzersiz
İncim bizi kaçamağa ortak etmeye çalışıyorsan en riskli benim çünkü aramızda 65 km var bilesinEki Görüntüle 2937139 tehlike buu
Ne bicim yazmisim ruh halim yansimis resmen kendi menümü kendimin okuyasi gelmedi20 Ekim Çarşamba Menüm
Sabah 09.00 1 baharatlarla patates kavurma (yapismaz tavada nerdeyse yagsiz), cherry domates, zeytin, sekersiz cay
Ara 11.00 türk kahvesi, 2 diyet incir topu ( 4 kasik irmige yarim kasik seker koydum kakaoya bir de hindistan cevizine buladim bayagi az sekerli bir seydi yani)
Ara 13.00 nescafe, 6 fındık
Ara 16.00 çeyrek muz, yarim elma, yarim mandalina
Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek, 2 dilim firinda ispanak, 1 bardak limonata mi desem meyve suyu mu desem( greyfurt, limon,portakal suyunu+ birazcik da tatli limon kabugunu koyup bizzt yaptim az sekerliydi)
Ara 19.00 türk kahvesi
Spor; yok zaman bulamadım
Su; 2 litre
Çok kuzucum bi sıkıntı olmuyor çok şükür fazla bi açlık olmuyor bünyem baya alıştı bu şekil beslenmeyeBalım karışmak istemem yanlis anlama ama cok erken kapatmiyo msuun günüzayiflarken kilo vermem durdugu dönem ben de yapmistim bunu ve bi süre sonra carpinti falan başlamıştı ilk basta etkilemedi ama sonradan..
Dikkat et kendine tabi en iyisini sen bilirsin kendin icin
Menü de spor da cok güzel lavasta sıkıntı yok bence
Balim nesquik hangisinden? sütün icine katılan taneli yuvarlak mi? Yoksa toz nesquik mi? Simdi gördüm kase demissin demekki yuvarlak olanlardan. Ben de cok severim bu arada
Gerci yok ya gayet dengelemissin nesquiği sikıntı yok
Trilece de yenmis galiba.. ceza is coming bilgin olsunbak tartida ne güzel eksi görceksin keske buzluga falan atip cumaya tartidan sonraya saklasaydin kendine bi dilim
Off sorma ya verem oluyorum . Bazen de begeniler takiliyo benim. Muhtesem ifadesi falan yapamıyorum yanlislikla baska sayfaya tikliyo sinir krizi
Afiyet olsun balim spor da menü de guzel bence
Daha fazla alıntı yapmistim ben nereye gitti bunlar yine ya
Menü güzel balım sporda güzel20 Ekim Çarşamba Menüm
05:30 (yakama yapıştı bu kriz; sanki saat gittikçe sabaha yaklaşıyor) 1 küçük avokado, sade yedim.
11:30
4 sade form bisküvi, 2 yk lor peyniri, 1kk ezine peynir, 1 salatalık, 1/2 domates, 1 tk zeytin ezmesi, bol maydanoz, 1/2 elma,
17:00
1 tabak brokolili kabak çorbası,
1 tabak kabaklı, karidesli, biberli, domatesli spagetti (sebzesi bol yani)
Kabağı her şeye bastım bakalım ne olacak
Su 2 lt civarı, hala içiyorum
Spor 20 dk bölgesel egzersiz
İnşallah yapmamıştır birşey ama bende endişelendim şimdi bakBildirimlerin sesi kesildi sanki, inşaallah o arada vukuat işlememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?