Aynen ayı 70 ile kapatırsam sonra azar azar inerim.Senin defter bakkal defterine dönmüş be balım
70 derken Ekim ayı için demiştin di mi? Tamamı 70 diyomuş bi de
Belki vücut çay kahvedeki uyarıcı maddelere alıştığı için içmeyince belli ediyor da olabilir.
Balım teyze yine huysuzluğa devam, arada bir atışıyoruz. Bir aidat sorunu var, para verip temizliğe gelecek adam bulamıyoruz, nasıl bir memkekette yaşıyoruz daha çözemedim burayı. Teyze duruyor karıncalar yokluyor. Hepsi duruyor benimki başlıyor. Ekşın eksik olmuyor
Sağol pambık kalpli Lalem benimO zaman cezayı kesiyorum balım 50 tane ip atlıyorsun 20 tane yarım mekik çekiyorsunyine bugün vicdanlı günümdeyim hadi
Sağol balımm, pek kendimden memnun değilim ama buna da şükürEyvallah bacım
Gecmisler olsun.kokusu buraya kadar geldi
Afiyet olsun cook güzel menü de spor da balımbu aralar iyi gidiyosun masallah
Balım ben her zaman vicdanliyimdir sen yeterki vicdan iste bendenSağol pambık kalpli Lalem benim
Balım hangi günler vicdanlı oluyorsan o günleri bir netleştirsek, sen daha çook birinci olursun gibi
Balım bugün regl oldum asiri sancm vardi tüm gün uyuyakaldım sürekliSağol balımm, pek kendimden memnun değilim ama buna da şükür
Bugün spora vakit ayıracaktın, fırsat bulabildin mi balım?
Evet hala sıcak canım, bazı geceler biraz serin geçiyor. Cam, balkon her yer sürekli açık, deniz sezonu da hala bitmedi.Aynen ayı 70 ile kapatırsam sonra azar azar inerim.
Hava soğusa karıncalar gider ama ora da sıcaktır hala.
Dün İstanbul bile aşırı sıcaktı.
Bugün soğuk ama . Yağmur karanlık kasvet.
İki kat müstakil ev sonuçta ne aydatı ayol.
Gözün aydın bebeğimmBalım bugün regl oldum asiri sancm vardi tüm gün uyuyakaldım sürekliders de calisamadim bombos bi gündü agrım hafifledi ama gün bitti
Boyle verimsiz gecirdigim günleri hic sevemiyorum
Üzüldüm balım malasef benim regide sıkıntılı geçiyor miyomum var çok sancım oluyor aşırı yoğun 1 ay sonra falan ameliyat olacam galibaBalım bugün regl oldum asiri sancm vardi tüm gün uyuyakaldım sürekliders de calisamadim bombos bi gündü agrım hafifledi ama gün bitti
Boyle verimsiz gecirdigim günleri hic sevemiyorum
Yani varya bazi insanlari bogasim geliyo gercekten teyze de onlardan biri.Evet hala sıcak canım, bazı geceler biraz serin geçiyor. Cam, balkon her yer sürekli açık, deniz sezonu da hala bitmedi.
Bir dokun bin ah işit balımAh bir bilsem, herkes kendi kapısının önünü silse hiç dert kalmayacak. Geçen ev için temizlikçi buldu, konuştuğu kadın biz iki kişi geliriz tek çalışmıyoruz demiş. Tamam ücret ne alıyorsunuz demiş, kadın 300 tl demiş, ama ikisi 300 değilmiş, 300+300, 600müş. Teyze yanlış anlamış olabilir misin dedim yok dedi doğru anladım. Bunlar seni saf görmüş olmasınlar dedim bozuldu, hiç saf görürler mi öyle bir iş varsa beni de çağırın bende gideyim dedim diyor. Emin misin bak ikisinin toplamı 300 olmasın dedim, ısrarla yok diyor ayrı ayrı 300er tl istiyorlar. Yani onun dediğine göre hesaplarsak haftada 3 gün gelseler haftalığı 1800 tl, aylık 7200 tl, memur gibi hafta sonu çalışmasalar, hafta içi 5 gün tek kişinin aylığı asgari ücretin 2 katına denk geliyor. Bu standart temizlik bi de, detay değilmiş. Sonrada bana bozuluyor seni saf mı gördüler dedim diye. Şimdi de şuna takmış, ben ona oturmaya, muhabbete gitmiyormuşum, o komşu istiyormuş. Çok egoist birisi, beni durmadan iten sendin, ki ne mecburiyetim var, zaten vaktim de yok, taşınmayı düşünüyorum çok uzak değil dedim, inşaallah en kısa sürede kurtulurum buradan
Mesela ben şimdi o kekten bi tane daha yesem, merhamet et ey Lalem Gülüm Balım desemBalım ben her zaman vicdanliyimdir sen yeterki vicdan iste benden
Sag ol balım evet ilk 2 gün resmen sürünüyorum yaniGözün aydın bebeğimm
Kıyamam ya, hep böyle sancılı geçiyor ilk günlerinPek sesin çıkmayınca tahmin ettim zaten, ya dedim regl oldu ya misafiri geldi Olsun balım keyfi boş geçirmedin ki, yarın olur, sonra ki gün olur, telafi edersin sen
Hic sorma balim ya yine de şükür saglik olsun napalimÜzüldüm balım malasef benim regide sıkıntılı geçiyor miyomum var çok sancım oluyor aşırı yoğun 1 ay sonra falan ameliyat olacam galiba
100 tane ip 30 dakika bisiklet 100 tane tam mekik yaparsan tabiki yiyebilirsin balım 2 dilime fazla vicdanlı olamıyorum malasefMesela ben şimdi o kekten bi tane daha yesem, merhamet et ey Lalem Gülüm Balım desemEdecen mi balım
Hisssttt caktirma teyze canimi sıktı de at agzina lalem o bahaneyle bir sey diyemez yazik kizin cani sıkkın derMesela ben şimdi o kekten bi tane daha yesem, merhamet et ey Lalem Gülüm Balım desemEdecen mi balım
100 tane ip 30 dakika bisiklet 100 tane tam mekik yaparsan tabiki yiyebilirsin balım 2 dilime fazla vicdanlı olamıyorum malasef
Hayır kuzum üzgün değilim ama işte ne bileyim nasıl bi süreç bekliyor beni bilmiyorum ki inşallah güzel olur sonu amin balımSag ol balım evet ilk 2 gün resmen sürünüyorum yani
İnşallah canim telafi edicem insallah sporu dahalıları bikac gün önce yikamaya verdim komsular leslie yaparsam cok soverler mi sence
Hic sorma balim ya yine de şükür saglik olsun napalim
Neden üzgün surat koydun balim ameliyat olman güzel bir sey degil mi mutlu degil misinsonu güzel bitecek inşallah
Bence de biz diplomaları yırtalım, biraz seri olursak günde 2 evden aylık 15 bini zorlarız, bahşişler hariçYani varya bazi insanlari bogasim geliyo gercekten teyze de onlardan biri.
Yalniz gelecek olan kisiler de saglam para söylemisler eger teyze yanlis anlamadiysa.
Ben de isi gücü birakip bunlarin yanina ücüncü olarak gidiyim bari oh ne güzel 7200 temiz para
Ayy söylemeden valla duramicam teyze tam bir kaynana degil mi yaaa. Her moka karışmayi kendine hak görüyo. Kendiyle mutsuz bi kadin oldugu icin sürekli baskalarindan beklenti halinde.. en nefret ettigim davranislar.. birine gidip ölsem diyemem sen beni aramıyosun gelmiyosun gelsene beni yalniz birakmasana falan.. işte böyle insanlar kendileri ruh emici oldugu icin baskalarini da sürekli elestirir yanina es arar hayat enerjini ceker alir canini sıkar..
Inşallah bi an önce tasinir gidersiniz balım ordan. Hepsinden kurtulursun.. insanin ömrünü kisaltiyo böyleleri.
Haklisin tabi az da olsa tedirginlik hissediyosundur normalHayır kuzum üzgün değilim ama işte ne bileyim nasıl bi süreç bekliyor beni bilmiyorum ki inşallah güzel olur sonu amin balım
Cezayı çoktan kestim balım teyzeye hiç güvenmesin yerse cezayida yapacak başka çare yokHisssttt caktirma teyze canimi sıktı de at agzina lalem o bahaneyle bir sey diyemez yazik kizin cani sıkkın der
Şeytan şu an gömlegini ilikledi önümde
Amin kuzucum benim inşallahHaklisin tabi az da olsa tedirginlik hissediyosundur normalinşallah her sey beklediginden cok daha kolay olur sonu da güzel olur Rabbim gönlüne göe nasip etsin her seyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?