- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 37
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Sağolasin inşallah veririz başlayınca devamı gelir.Allah yardımcın olsun bacım.ben de 82.4 te kaldımmm gitmiyor
Çok güzel kilo vermissiniz. ben de aileden uzakta yaşıyorum. Gerçekten zor oluyor . Ben de iki haftada bir gün ödül günü yapmayı düşünüyorum.Hayırli yaslar oncelikle. Canım ablamın da dogum gunu bugun. Benden millerce uzakta.(onu cok özlediğimi böyle zamanlarda daha cok anlıyorum.. )
Ben de 170 cm boyundayim. 79.2 ile basladim. 70 civariyim simdi. Bu hafta biraz gevşettim diyeti. Aşırı sıkı yapmadim. Ama gun icinde hareketli olmaya ozen gosteriyorum. 2 lt. Suyumu iciyorum. Kahvaltida mutlaka 2 yumurta, zeytin ve 2 dilim tam bugday ekmegi yiyorum. Yesil cayimi sabahlari kahvalti sonrasi ise giderken yolda iciyorum. Ara ogun bazen firsat bulup yapsam da bazen yapamiyorum. Oglen iste uyarina gore yiyorum son zamanlarda Gece oglumdan firsat bulup ta yemek saatini yakalamissam salata et ya da tavuk izgara yiyorum.(bazen hellim izgara da oluyor bu) yogurt ile. Fakat asla gece ekmek yemiyorum. Aksam yemegi saatini kaçırmışsam 2 kasık yogurda pul biber katıp yiyorum. Her cumartesi tarti gunum ve cumartesileri tum gun canim ne istiyorsa yiyorum. 10. haftadayim. Toplam 9 kilo verdim.
Ben de ani bir sekilde 16 kilo almistim. Sonra bir de o kilo ile hamile kaldim. Simdi vermek nasip oluyor kilolari. Bakalim.. vermeye devam edecegiz kismetse..Çok güzel kilo vermissiniz. ben de aileden uzakta yaşıyorum. Gerçekten zor oluyor . Ben de iki haftada bir gün ödül günü yapmayı düşünüyorum.
Önceden zayıflamıştm evlendim, sıkıntılar maddi manevi dertler derken çok kilo aldım. Birden 15kiloya yakın aldım anlamadım nasıl oldu. Bir ayda beş kilo almak ne demek. Uç ayda on beş kilo nasıl aldım. İnanmıyorum hala.
Hızlı geldi hızlı gider inşallah.
Ben de hamile kalmak için önce kilo vermek istiyorum kistlerim çıktı adetim düzensizleşti kilo yüzündenBen de ani bir sekilde 16 kilo almistim. Sonra bir de o kilo ile hamile kaldim. Simdi vermek nasip oluyor kilolari. Bakalim.. vermeye devam edecegiz kismetse..
Elbette herseyden once, hamilelige daha az kilo ile baslamak daha iyi olur zaten.. ben de keske o kilo ile gebe kalmasaydim. Gestasyonel diyabet de yasadim. Kilo da tetikliyormus onu..Ben de hamile kalmak için önce kilo vermek istiyorum kistlerim çıktı adetim düzensizleşti kilo yüzünden
Ben 2 sene olacak nerdeyse baslayalı ama bu ara valla gevsedı yanı pes ediyorum yanı katlanamıyorum artık valla.Sağolasin inşallah veririz başlayınca devamı gelir.
Kac ile basladiniz simdi kac? Boyunuz kac?Ben 2 sene olacak nerdeyse baslayalı ama bu ara valla gevsedı yanı pes ediyorum yanı katlanamıyorum artık valla.
118.8 kg ile basladım suan 82.4 kg.boy 1.67Kac ile basladiniz simdi kac? Boyunuz kac?
Cok iyi vermissiniz daha nolsun.. 10 kilo daha verirseniz cok guzel olacak..118.8 kg ile basladım suan 82.4 kg.boy 1.67
Tek amacım o zaten canım 10 kılo daha vereyım baska bısey ıstemıyorum ondan sonra korusam yeter ama son zamanlar dayanamıyorumCok iyi vermissiniz daha nolsun.. 10 kilo daha verirseniz cok guzel olacak..
Haklısın cok sıkıcı olabiliyor bazen..Tek amacım o zaten canım 10 kılo daha vereyım baska bısey ıstemıyorum ondan sonra korusam yeter ama son zamanlar dayanamıyorum
Ben de iki yıl önce 95 den 71 e dusmustum ve sonrasında 70-75 arasindaydim hep. Sonrasında gene aldim işte.118.8 kg ile basladım suan 82.4 kg.boy 1.67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?