88 kiloyla başlangıç diyet günlüğüm

zerdecal_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
305
301
53
37
Başlangıç 5 Nisan doğum günüm.
Kilo:88
Boy:170cm
Kahvaltı: iki dilim tam buğday ekmeği bir paket krem peynirle sandviç yapıldı uç zeytin
Öğle: doğum günümdu öğrencilerim aileleri sürpriz yapmış mecburen bir dilim pasta az kısır
Aksam: yarım balık, iki turşu, soğan sogus
Spor 30 dakika orta tempo yuruyus,
30 dakika bisiklet

Hedef tablom bir aylık
12 Nisan: 86
20 Nisan: 84
30 Nisan: 81.5
5 Mayıs: 80
Tartı tarihlerim:
9 Nisan
14 Nisan
18 Nisan
23 Nisan
29 Nisan
5 Mayıs
İlk ay hedefim 8 kg vermek. Odem cok olduğu için hızlı gidecek diye düşünüyorum.
Spor her gün en az 45 dakika yapılacak.
Bugün doğum günüm diye pasta ve kısır kaçamak oldu ara Öğün yemedim
Yeşilçay icmedim,
Suyu yeterince içtim

Öğün saatlerim
sabah 07.00
Ara: 10.00
Öğle: 14.00
Spor vakti : 15.00-16.30
Spor sonrası Türk kahvesi veya şut
Akşam yemeği: 18.30
Akşamları mümkünse salata, çorba balık tüketmeye çalışacağım.
Gün içinde cig kuruyemis tüketmeye çalışacağım
Okul çıkışı yürüyerek eve geleceğim.
Allahım bana çıktığım bu yolda yardım et.
Bugün spora giderken bir mağazaya gittim spor tayti tişört ayakkabı takım halinde satılıyordu, almak istedim, sonra vazgeçtim, gerek yok bunlar bana yakışmaz diye düşündüm. Xxl bol bir tişört alıp spora gittim. Sporda insanlar bana bakıyor gibi geldigi için en bol şeyi aldım
Eve geldim eşimin bana aldığı doğum günü hediyesi beğendiğim o spor takımdı. Şaşırdım kalbim temizmis. yalnız eşim onun sporcu kıyafeti oldugunu bilmeden almış. Girer girmez tam karşıda duruyor, direkt görüp almış.
Bugün de böyleydi.

Hayırli yaslar oncelikle. Canım ablamın da dogum gunu bugun. Benden millerce uzakta. (onu cok özlediğimi böyle zamanlarda daha cok anlıyorum.. )
Ben de 170 cm boyundayim. 79.2 ile basladim. 70 civariyim simdi. Bu hafta biraz gevşettim diyeti. Aşırı sıkı yapmadim. Ama gun icinde hareketli olmaya ozen gosteriyorum. 2 lt. Suyumu iciyorum. Kahvaltida mutlaka 2 yumurta, zeytin ve 2 dilim tam bugday ekmegi yiyorum. Yesil cayimi sabahlari kahvalti sonrasi ise giderken yolda iciyorum. Ara ogun bazen firsat bulup yapsam da bazen yapamiyorum. Oglen iste uyarina gore yiyorum son zamanlarda Gece oglumdan firsat bulup ta yemek saatini yakalamissam salata et ya da tavuk izgara yiyorum.(bazen hellim izgara da oluyor bu) yogurt ile. Fakat asla gece ekmek yemiyorum. Aksam yemegi saatini kaçırmışsam 2 kasık yogurda pul biber katıp yiyorum. Her cumartesi tarti gunum ve cumartesileri tum gun canim ne istiyorsa yiyorum. Mutlaka en az 6000 adım atmaya calisiyorum. 10. haftadayim. Toplam 9 kilo verdim.

Çok güzel kilo vermissiniz. ben de aileden uzakta yaşıyorum. Gerçekten zor oluyor . Ben de iki haftada bir gün ödül günü yapmayı düşünüyorum.
Önceden zayıflamıştm evlendim, sıkıntılar maddi manevi dertler derken çok kilo aldım. Birden 15kiloya yakın aldım anlamadım nasıl oldu. Bir ayda beş kilo almak ne demek. Uç ayda on beş kilo nasıl aldım. İnanmıyorum hala.
Hızlı geldi hızlı gider inşallah.

Ben de ani bir sekilde 16 kilo almistim. Sonra bir de o kilo ile hamile kaldim. Simdi vermek nasip oluyor kilolari. Bakalim.. vermeye devam edecegiz kismetse..

Ben de hamile kalmak için önce kilo vermek istiyorum kistlerim çıktı adetim düzensizleşti kilo yüzünden
Elbette herseyden once, hamilelige daha az kilo ile baslamak daha iyi olur zaten.. ben de keske o kilo ile gebe kalmasaydim. Gestasyonel diyabet de yasadim. Kilo da tetikliyormus onu..

Kahvaltı 07.10
İki ceviz
Bir çay bardağı süt
2 çeri domates, yarım salatalık
5 zeytin
İki dilim tam buğday ekmeği

hayırlı sabahlar arkadaşlar .
bende katılabilirmiyim.
şimdilik pek duzenli olamam belki 15gğnlüğüne annemlere gitcem . dikkat ederim ama almamak icin vermeye cok ugraşamam . döndükten sonra çok dikkat ederim insaallah.
şuayip 84 kg . 156 boy . bilmiyorum nasıl veririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…