- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 37
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Hayırlı sabahlar. Çok sevinirim katılmana. Birbirimize destek oluruz kilolarımiz da yakın sayılır.hayırlı sabahlar arkadaşlar .
bende katılabilirmiyim.
şimdilik pek duzenli olamam belki 15gğnlüğüne annemlere gitcem . dikkat ederim ama almamak icin vermeye cok ugraşamam . döndükten sonra çok dikkat ederim insaallah.
şuayip 84 kg . 156 boy . bilmiyorum nasıl veririm .
Tebrıkler canım.bende kahvaltımı yaptım herseyden yedım ekmek harıc galeta yedım onun yerıne 1 lt limonlu maydonozlu naneli suyumu ıctımBugün sabah tartildim. 86.7 ye dusmusum. 1.3 kg yapıyo. 2gunde çok güzel gitti. motive oldum.
Odem attım sanırım.
9 Nisan da hedefim 86 kaçamak yapmadan ilk haftami tamamlarim umarım.
Tesekkur ederim. Maydonozlu suyun faydasını gördün mü.Tebrıkler canım.bende kahvaltımı yaptım herseyden yedım ekmek harıc galeta yedım onun yerıne 1 lt limonlu maydonozlu naneli suyumu ıctım
Taze nane atıyorum ben azıcık lımon ve maydonoz 3 ünü atıyorum 3 litrelik suyu ben boyle daha ıyı ıcıyorum normal suyu ıcmekte zorlanıyorum.ödem cok fazla atıyo ve tuvalete cıkmaya bayagı yardımcı.limonun benım sıskınlıgımı aldıgını farkettımTesekkur ederim. Maydonozlu suyun faydasını gördün mü.
Gayet iyi ben de yarın deneyeyim.Taze nane atıyorum ben azıcık lımon ve maydonoz 3 ünü atıyorum 3 litrelik suyu ben boyle daha ıyı ıcıyorum normal suyu ıcmekte zorlanıyorum.ödem cok fazla atıyo ve tuvalete cıkmaya bayagı yardımcı.limonun benım sıskınlıgımı aldıgını farkettım
O nasıl bişeyGayet iyi ben de yarın deneyeyim.
Dukan bira ile kilo veren de çokmus ben onu iciyirum bugun
Evet ben de duydum o kürü, baya faydaliymis . Ben şimdi dukan bira yapıyorum. O bitsin sizin dediğinizi yapacağım.Kızlar hamilelikten sonra ben de başlayacağım inşallah topigi gormusken size de faydası olur diye yazayım dedim. Şimdiden araştırıyorum. Aşırı odem attıran bir kür var, 2 günde 1kg falan ödem atıyor deneyenler. Ben de kaydediyorum böyle şeyleri sonradan uygulamak için. Odem atınca insan motive oluyor gibi geliyor bana.belki denersiniz işinize yarar
1 kırmızı elmayi küp küp dograyip içine 1 tane kabuk tarçın koyup 8 bardak su ekleyip kaynatiyormusuz, gün içinde bunu tuketiyoruz. Ertesi gün tekrar hazirliyoruz. 1 hafta 10 gün uygluyorlar sanırım
Tadı da iyiymiş. Inşallah işinize yarar. Kilo verme süreci çok sancıli bilirim, en azından böyle böyle motive olursunuz. Başarılar şimdiden, inşallah hepiniz manken gibi olursunuz azminizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?