88 kiloyla başlangıç diyet günlüğüm

Hayırlı sabahlar. Çok sevinirim katılmana. Birbirimize destek oluruz kilolarımiz da yakın sayılır.

Öğleden sonra esime yardım etmek için yanında gittim.
Yemeğim ızgara et
Ayran
Salata
Bir dilim ekmek

Eve yeni geldik çok yoğun bir gündu akşam yemek yemedim.
Günümun kaçamağı yemekten sonra yediğim bir kaşık helvaydi.
Çok yorucu bir gün geçirdik. Esimle dışarıda olduğum için spor yapamadım. Eşim reklam yaparken ben 25 dakika yuruyus yaptım. Genel anlamda iyi geçti.
Yarın spor ve detox yapmayı düşünüyorum

Kahvaltı hafta sonu olduğu için 10.30 da yapıldı
2 yumurta
2 çeri domates, yarım salatalık.
1 kaşık köz patlıcan
3zeytin
1 tane üçgen peynir
İki dilim tam buğday ekmeği
Evi temizleyip toparlayıp spora gideceğim.
Detox olarak
1tane Yeşilçay demledim iki bardak suda içine maden suyu döküp karıştırdim. Gün içerisinde içeceğim.
Spor sonrası hafif çorba ve salata ile gecistirmeyi düşünüyorum

Bugün sabah tartildim. 86.7 ye dusmusum. 1.3 kg yapıyo. 2gunde çok güzel gitti. motive oldum.
Odem attım sanırım.
9 Nisan da hedefim 86 kaçamak yapmadan ilk haftami tamamlarim umarım.

Bugün sabah tartildim. 86.7 ye dusmusum. 1.3 kg yapıyo. 2gunde çok güzel gitti. motive oldum.
Odem attım sanırım.
9 Nisan da hedefim 86 kaçamak yapmadan ilk haftami tamamlarim umarım.
Tebrıkler canım.bende kahvaltımı yaptım herseyden yedım ekmek harıc galeta yedım onun yerıne 1 lt limonlu maydonozlu naneli suyumu ıctım

Tesekkur ederim. Maydonozlu suyun faydasını gördün mü.
Taze nane atıyorum ben azıcık lımon ve maydonoz 3 ünü atıyorum 3 litrelik suyu ben boyle daha ıyı ıcıyorum normal suyu ıcmekte zorlanıyorum.ödem cok fazla atıyo ve tuvalete cıkmaya bayagı yardımcı.limonun benım sıskınlıgımı aldıgını farkettım

Gayet iyi ben de yarın deneyeyim.
Dukan bira ile kilo veren de çokmus ben onu iciyirum bugun

Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Malzemeleri

• 2 yemek kaşığı yeşilçay
    • 1 şişe doğal maden suyu (sade)
    • Yarım limon suyu

Yağ Yakan, Ödem Söktüren, Dukan Bira (Yeşilçay-Soda-Limon) Tarifi'nin Yapılışı

2 yemek kaşığı yeşil çayımızı 750 ml su da 5 dk demliyoruz. Süzüp içine 1 şişe doğal maden suyu ve yarın limonun suyunu ekliyoruz. Gün boyu tüketiyoruz. Hepsini aynı anda bile içebilirsiniz. Ama mutlaka için. 15 gün boyunca uyguluyoruz. 5 gün ara verip bir 15 gün daha uyguluyoruz.
2014prenseslerim2015
İnternette yorumları okuyabilirsin çok zayıflayan var

Öğleden beri temizlik yapıyorum isim yeni bitti sayılır.
10 badem bir kase yoğurt yedim.
Akşama pırasa ve tavuk sote yaptim. Spora da akşam gideceğim .

8 Nisan
Kahvaltı
İki dilim tam b. Ekmek
İki haşlanmış yumurta
Uç zeytin
Bir kaşık krem peynir
2salatalik
3ceri domates
Bir kaşık köz patlıcan

Kızlar hamilelikten sonra ben de başlayacağım inşallah topigi gormusken size de faydası olur diye yazayım dedim. Şimdiden araştırıyorum. Aşırı odem attıran bir kür var, 2 günde 1kg falan ödem atıyor deneyenler. Ben de kaydediyorum böyle şeyleri sonradan uygulamak için. Odem atınca insan motive oluyor gibi geliyor bana.belki denersiniz işinize yarar

1 kırmızı elmayi küp küp dograyip içine 1 tane kabuk tarçın koyup 8 bardak su ekleyip kaynatiyormusuz, gün içinde bunu tuketiyoruz. Ertesi gün tekrar hazirliyoruz. 1 hafta 10 gün uygluyorlar sanırım

Tadı da iyiymiş. Inşallah işinize yarar. Kilo verme süreci çok sancıli bilirim, en azından böyle böyle motive olursunuz. Başarılar şimdiden, inşallah hepiniz manken gibi olursunuz azminizle

Evet ben de duydum o kürü, baya faydaliymis . Ben şimdi dukan bira yapıyorum. O bitsin sizin dediğinizi yapacağım.
Hamile misiniz , yoksa hamilelik mi dusunuyorsunuz. Ben de hamile kalmak istiyorum ama en azından 75 e dusmek istiyorum hamile kalmadan önce.
Kistlerim var cogaliyor azalmiyor , doktor zararı yok hamile kalmaya dedi ama adet göremedim kist yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…