- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Hamileyim canım 36 haftadayim az kaldı inşallah dogsun da ben de başlayacağım hayırlısıyla diyete, inşallah hedefine ulaşır sağlıgina kavusur sonra da hayırlı saglikli evlat sahibi olursun canim sen deEvet ben de duydum o kürü, baya faydaliymis . Ben şimdi dukan bira yapıyorum. O bitsin sizin dediğinizi yapacağım.
Hamile misiniz , yoksa hamilelik mi dusunuyorsunuz. Ben de hamile kalmak istiyorum ama en azından 75 e dusmek istiyorum hamile kalmadan önce.
Kistlerim var cogaliyor azalmiyor , doktor zararı yok hamile kalmaya dedi ama adet göremedim kist yüzünden.
Sağolasin canm buradayız biz, az kalmis hayırlısı ile evladını kucağına alırsın inşallahHamileyim canım 36 haftadayim az kaldı inşallah dogsun da ben de başlayacağım hayırlısıyla diyete, inşallah hedefine ulaşır sağlıgina kavusur sonra da hayırlı saglikli evlat sahibi olursun canim sen de
Agzı olan konuşur boşver sen milleti kendin için zayıfla canım.Bana da öyle herkes neeler diyor ama umrumda mı yok değil 120 kıloykende mutluydum ama sımdı 82 kıloyum yıne mutluyumAslında bugün moralim bozuldu.
Hırs yaptım vereceğim bu kiloyu. Kilomdan dolaylı laf yedim.
Ayrıca boyum uzun karnım ve gobegim yok iri duruyorum fazlaca. Orantısız çıkan bir yerim yok. Bodyguard gibi dediler iri olduğum için.
Densiz! Insanlar acımasız konuşuyor ne yazik ki.. sen hedefine odaklan, duymazdan gel..Aslında bugün moralim bozuldu.
Hırs yaptım vereceğim bu kiloyu. Kilomdan dolaylı laf yedim.
Ayrıca boyum uzun karnım ve gobegim yok iri duruyorum fazlaca. Orantısız çıkan bir yerim yok. Bodyguard gibi dediler iri olduğum için.
Çok iyi canım ben de aksam çiğköfte yedim ya kaçamak oldu gibi ama çok yemedim.Bende 80 dakka bisiklet sürdüm 200 kaloriye denk geliyor.birde yattıgım yerden bacaklarımı yukarı kaldırdım 150ser defa tabi benim cadılar izin verseler daha iyi olacaktı ama cocuklarla bukadar oluyor.aksamda yeşil fasulye salata ve ayran yedim içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?