88 kiloyla başlangıç diyet günlüğüm

Hamileyim canım 36 haftadayim az kaldı inşallah dogsun da ben de başlayacağım hayırlısıyla diyete, inşallah hedefine ulaşır sağlıgina kavusur sonra da hayırlı saglikli evlat sahibi olursun canim sen de

Hamileyim canım 36 haftadayim az kaldı inşallah dogsun da ben de başlayacağım hayırlısıyla diyete, inşallah hedefine ulaşır sağlıgina kavusur sonra da hayırlı saglikli evlat sahibi olursun canim sen de
Sağolasin canm buradayız biz, az kalmis hayırlısı ile evladını kucağına alırsın inşallah

Aksam yemeği
Karnabahar yemeği
Bulgur pilavı
Yoğurt
Spor: 30 dakika bisiklet
30 dakika yuruyus yaptım. Yemeği yedikten sonra da evde yarım saat leslie yapmayı dusunuyorum .

Aslında bugün moralim bozuldu.
Hırs yaptım vereceğim bu kiloyu. Kilomdan dolaylı laf yedim.
Ayrıca boyum uzun karnım ve gobegim yok iri duruyorum fazlaca. Orantısız çıkan bir yerim yok. Bodyguard gibi dediler iri olduğum için.

Agzı olan konuşur boşver sen milleti kendin için zayıfla canım.Bana da öyle herkes neeler diyor ama umrumda mı yok değil 120 kıloykende mutluydum ama sımdı 82 kıloyum yıne mutluyum

Densiz! Insanlar acımasız konuşuyor ne yazik ki.. sen hedefine odaklan, duymazdan gel..

Kahvaltı
Peynir bir dilim, bir yumurta kızarmış, domates salatalık, iki dilim ekmek
Öğle
Karnibahar yemeği, bulgur dört kaşık
Yoğurt

Ara Öğün sabah ile öğle arasında yapmıyorum.

Bende 80 dakka bisiklet sürdüm 200 kaloriye denk geliyor.birde yattıgım yerden bacaklarımı yukarı kaldırdım 150ser defa tabi benim cadılar izin verseler daha iyi olacaktı ama cocuklarla bukadar oluyor.aksamda yeşil fasulye salata ve ayran yedim içtim

Çok iyi canım ben de aksam çiğköfte yedim ya kaçamak oldu gibi ama çok yemedim.

Kahvaltı iki haşlanmış yumurta sarısı
İki dilim beyaz ekmek( tam buğday bitmişti)
Domates salatalık iki tane zeytin

Dün akşam rahatsizlandim yazamadim
Aksam mercimek çorbası iki kase
Küçük bir tane biber dolması
Salata

Sabah
Kahvaltı yapamadım uyanamadim geç kalıcam ise diye bir elma ve beş galeta az ekmek üzerine tulum peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…