- 30 Ocak 2018
- 46
- 77
- 8
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Hayirlisi daha gidecek merak etmeGünaydın bugün tartı günü
Kg 86 , salı gününden bu yana 100 gram vermisim. Bozmadim fazla ağır şeyler yemedim spora da gittim hayırlısı
Süper çok iyi vermissin sevindim senin adına. Uç günde neredeyse bir kilo.17 nisan 85.7
20 nisan 85.0
Fark:-700 gr
Vucut direnc gosteriyor 15 gunde 2 kg da azimsanacak bi rakam degil bi 15 gunde daha 2-3 kg versen ayda 4-5 kg yapiyoDiyete başlayalı tam on beş gün oldu bugün. Toplamda tam 2 kilo verdim. Bu hafta hiç verememisim. Daha çok dikkat etmem gerekiyor galiba.
Tesekkur ederim benim sorunum gece atistirmaligi ve abur cubur onu kesince gidiyor dun bide bulgur yedim mesela gidecek ins.Süper çok iyi vermissin sevindim senin adına. Uç günde neredeyse bir kilo.
Kolay gelsin odemi atmaya yardimci be r en guzel yesil cay gunde 2 fincan icebiliyomusunYazamadim 23 Nisan çalışmaları yaptırıyoruz. Yogundum dün çok güzel geçti Diyetime uydum. 45 dakika zumba yaptım. Bugün kahvaltıda iki dilim yumurtalı ekmek domates salatalık peynir zeytin yedim.
Öğleden sonra sinavda görevliyim. Sınavdan çıkınca spora gideceğim. Çantamı hazırlayıp çıkacağım.
Sabah yumurtalı ekmek yediğim için pişman değilim :)
Kiraz sapı alacağım. Odem atıyormus.
Yüzüm ve ellerim şiş oldu çok odem varmış. Dun olctuler spor salonunda 6 kilo odem var vücudunda diyor hoca . Bir ay içinde atmalisin diyor. İyi çalışıp diyeti kesinlikle bozmazsan on kilo bile verebilirsin dedi. Odemi nasıl atacağım acaba
Insanlarda bazen psikolojik olarak yeme bozukligu olabiliyor umarim yasadigin sikintilar bir an once son bulur ins.Ben birakmadim ama bi hastamiz var o yuzden ara vermek zorunda kaldim ramzanda yaklasiyor napicam bimiyorum bendeKafam çorba oldu iyi şeyler olacağına inanıyorum birden modum dusuyor toparlayamiyorum.
Tek sorunum kilo vermek olsaydı çok daha hızlı şekilde verirdim.
Sıralama yapacağım kafamda önce spor zayıflama sonra hamilelik önce kendim sonra eş önce ben demeyi birakali çok uzun zaman olmuş
Güzel gidiyor. Tebrikler..5 Nisan başlangıç 88.00
4 Mayıs : 84.3
Tam bir ay oldu . 3.7 kg vermisim çok dikkat ederek yapmadım. Keşke daha çok dikkat verseydim. Spora haftada uç gün gidebildim. Yemeğe ise çok dikkat edemedim. İnşallah bu ay daha çok dikkat edeceğim.
masallah daha ne olsun supersin bence devam et5 Nisan başlangıç 88.00
Tam bir ay oldu . 3.7 kg vermisim çok dikkat ederek yapmadım. Keşke daha çok dikkat verseydim. Spora haftada uç gün gidebildim. Yemeğe ise çok dikkat edemedim. İnşallah bu ay daha çok dikkat edeceğim.
Kolayliklar diliyorum.Kendimi takip etmek amacıyla açtığım konum , yakın kiloda olanlar benle bir devam edebilirler.
Tebrikler.çok iyimiş.5 Nisan başlangıç 88.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?