88 kiloyla başlangıç diyet günlüğüm

Diyete başlayalı tam on beş gün oldu bugün. Toplamda tam 2 kilo verdim. Bu hafta hiç verememisim. Daha çok dikkat etmem gerekiyor galiba.

Yazamadim 23 Nisan çalışmaları yaptırıyoruz. Yogundum dün çok güzel geçti Diyetime uydum. 45 dakika zumba yaptım. Bugün kahvaltıda iki dilim yumurtalı ekmek domates salatalık peynir zeytin yedim.
Öğleden sonra sinavda görevliyim. Sınavdan çıkınca spora gideceğim. Çantamı hazırlayıp çıkacağım.
Sabah yumurtalı ekmek yediğim için pişman değilim :)
Kiraz sapı alacağım. Odem atıyormus.
Yüzüm ve ellerim şiş oldu çok odem varmış. Dun olctuler spor salonunda 6 kilo odem var vücudunda diyor hoca . Bir ay içinde atmalisin diyor. İyi çalışıp diyeti kesinlikle bozmazsan on kilo bile verebilirsin dedi. Odemi nasıl atacağım acaba

Kolay gelsin odemi atmaya yardimci be r en guzel yesil cay gunde 2 fincan icebiliyomusun

Dünkü akşam yemeği
İki adet biber dolma
Bir kase çorba
Ek olarak meyve falan yemedim ara Öğün yapmadım.
Dün yuruyus yaptım doğa yuruyusu 25 dakika spor salonuna gittim yarım saat bisiklet çevirdim.
Sabah tartı günü değildi ama gene de 86da takilmistim kırmış mıyım kiloyu diye baktım sonuç 85.5 sevindim mutluyum azimle devam edeceğim

Hafta sonu ve pazartesi yazamadim yediklerimi.
Hafta sonu kaçamak yapmadim. Pazartesi 23 Nisan gösterim vardı .regl oldum ve çok sancılı oldu spora gidemedim salı da aynı şekilde geçti . Kaçamak yaptim biraz. Bugün birisi bana çok kilo almissin hamile misin diye sordu. Sabahtan beri çok kafama takildi modum dustu resmen, hamile olmadigima da uzuldum , sisman olduguma da.
Aylardir aynı kilodayim halbuki. Kafama çok takılıyor kilo. Bir an önce zayıflamak hamile olmak istiyorum. Ama hamile olmaktan da vazgeciyorum bazen. Eşimi çok severek evlendim, iyi bir baba olur mu o sorumluluğu alır mı emin değilim.
Kilo verip kendimi dinlemek istiyorum, sanki herkes bir olmuş hamile kalmam için baskı yapıyor gibi. Daha bir yıl yeni olacak evleneli. Yaşım da 30 oldu. Çevremde 30 yas ustu bekar çok insan var ama ben nedense kendimi daha yaşlı hissediyorum.
Sanki çocuğum olmayacak çok geç kaldım herşeye gibi.
Arınmam lazım evliliğimde iyi şeyler yaşamadım. Zaten bu kiloyu da o yüzden aldım. Her gün bir sorunla mücadele ettim. Maddi manevi çok yiprandim.
Birseyleri değiştirmek için eski gücü bulamıyorum kendimde korkularım var. Kendime karşı ozguvenim çok dustu.
23 Nisan da çok güzel bir oyun çıkardı sinifim çok çalıştık ama velilerle resim çektirmeye bile utandım . Videolar da kendimi izlemeye utandım. O kadar üzüldüm ki kendime.
Dört gündür iyi değilim . Uzun zamandır yaşadığım şeylerin bedelini bedenim ve ruhum oduyor. Esim yaşadığım şeylerin yeni farkına vardı . Patlama yaşadım cunku, şuan değişmeye değiştirmeye calisiyor kendince bazı şeyleri.
Hayatta mutluluğu hep kendimde buldum başkalarında aramamak için cabaladim. Evlilik beni dibe soktu çoğu anlamda çok bocaladim.
O yüzden de hamile kalmak istemiyorum hemen, önce kilo vermek istiyorum sonra biraz dinlenmek . Uzaklaşmak istiyorum iş hayatimdan evden insanlardan.
Artik uzuldukce çikolata yemeyecegim, su içeceğim, bol bol su içeceğim. Üzüntü geçince arkada bir enkaz vucut bırakıyor. O enkazi toplamak için de savaştan yeni cikmis bir ruh yeterli olmuyor . Savaştan yeni çıktım enkazima baktım toparlamaya gucum var mı evet kalkacagim silkinip yoluma devam edeceğim.
Ve zayıflayacagim

şişman olan her kadın içindeki ruhu doyuramadigi için sismanliyor bundan eminim artık. Esimle sevgili iken çok aşırı kilodaydim. Onu çok seviyodum o da beni o kadar mutluydum ki ruhum doymustu , ve o zamanlarda 20den fazla kiloyu uç ay içinde veriverdim. Evlenene kadar da öyleydi kilom aynıydı. Evlendim mutsuzluklarimla bedenimi besledim sistim sistim daha çok sistim.

Kafam çorba oldu iyi şeyler olacağına inanıyorum birden modum dusuyor toparlayamiyorum.
Tek sorunum kilo vermek olsaydı çok daha hızlı şekilde verirdim.
Sıralama yapacağım kafamda önce spor zayıflama sonra hamilelik önce kendim sonra eş önce ben demeyi birakali çok uzun zaman olmuş

Bugün tartı günü regl olmama rağmen 85.1 mutluyum. Hedefime uygun gitmedi daha hızlı vereceğimi dusunuyordum. Yavaş yavaş gidecek demek ki.
Kacamak yapmadım
İnternetim yoktu yazamadim
@Rengarenklim sen de bayadir yazmiyorsun bıraktın mi yoksa

Sitedeki sorun yüzünden yazamadim giremiyorum siteye.
Diyete devam ediyorum. Bacak krampları yüzünden dört gün spora ara verdim.
Yarın gideceğim spora .
Galiba bu ay sonunda tam 4 kilo vermiş olacağım. Çok iyiydi ara ara kaçamak yaptığım halde verdim. Umudum arttı . önümüzdeki ay daha sıkı tempoya gireceğinm.

Insanlarda bazen psikolojik olarak yeme bozukligu olabiliyor umarim yasadigin sikintilar bir an once son bulur ins.Ben birakmadim ama bi hastamiz var o yuzden ara vermek zorunda kaldim ramzanda yaklasiyor napicam bimiyorum bende

Merak ettim yazmayinca kor topal şekilde gitti benim bu ay ona rağmen kilo verdim.bakalim yarın tartı günü .
Geçmiş olsun sana da

5 Nisan başlangıç 88.00
4 Mayıs : 84.3
Tam bir ay oldu . 3.7 kg vermisim çok dikkat ederek yapmadım. Keşke daha çok dikkat verseydim. Spora haftada uç gün gidebildim. Yemeğe ise çok dikkat edemedim. İnşallah bu ay daha çok dikkat edeceğim.

Güzel gidiyor. Tebrikler..

masallah daha ne olsun supersin bence devam et ben de yapabilsem keske cok dagittim kendimi bi turlu istikrarli olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…