- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 37
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Yavaş yavaş birakcam çok erken kahvaltı yaptığım için ekmek olmadan diyemiyorum.bulgur pilav dolma yicen gün kahvaltıda 1 dilim ekmek tüketirsen dengelemiş olursun yda ekmeksiz kahvaltı yapabilirsen öyle yapsan süper olur
Tammdir benim bugunku menumOlur canm yarın başlangıç kilomuzu yazalım sabah aç karna tartilip sonra ki tartı için gün belirleriz
bir dilim ekmek yerine fazladan 1 yumurta yesen nasıl olur sporda yapıyormuşsun spordan önce yda sonra yenen protein kas kaybını engelliyoYavaş yavaş birakcam çok erken kahvaltı yaptığım için ekmek olmadan diyemiyorum.
Yarin bir dilim denicem
zumba çok keyifli bende kısa bir süreliğine gitmiştimAksam sade çorba içtim şimdi spordan çıktım 1 saat zumba evde süt içip yatcam
anladım hiç eksiltme kahvaltıdan o zaman diyetten soğumaEkmeksiz yiyemiyorum kahvaltıyi yumurta sayısı ile alakası yok yani. midem bulanıyor birşey yemeden kalıyorum. Sonrasında çok aç oluyorum
Ekmek konusunda ilk hedefim oglenki yemekten ekmegi çıkarmak sadece kahvaltı da yemek
Aslina bakarsan bende ayni 2-3 haftadir ara sira girdim diyete ve bi haftada 3 kg verdigim oldu ama sonra mevsim hastaligindan dolayi ve dikat edemedigimden dolayi geri aldim 83 kg ya dusmustum hatta bi ara 80 lerdeydim hayirlsii diyelim ins.beraber atariz bu kglalri uzerimizdenAhdevefam teşekkürler iyiyim
Kahvaltımi yaptım ara Öğün olarak da biraz önce tahilli cubuk kraker yedim yarım paket.
Kilolarımiz hemen hemen aynı çok iyi oldu. Ben de toplam 2 kilo vermisim 12gun oldu .
Bende tam iki ogun olmasada yapmaya calisiyorum dedigim gibi aralarda sut yogurt az leblebi yemeye calisiyorum ekmegi tam cikarmam mumkun degil o yuzden az da olsa yiyorum benSiz geç kahvaltı ile başlayıp iki Öğün yapıyorsunuz.
Ben de erken kahvaltı sonra ogleye doğru ara Öğün şeklinde yapıyorum. İkindi vakti de aksam yemeği yiyorum
2 buçuk Öğün oluyor. Karatay tarzı yapmaya çalışıyorum . Ekmeği çıkarıp kuruyemisler eklemeyi dusunuyorum yarından itibaren
Tarti gunumuz ya cuma ya p.tesi olsun bence sizce hangisi uygun olur?Yok diyetisyene gitmiyorum. Önceden gidip zayıflamıştm evlenince geri aldım bir kısmını.
Evet öğretmenim sabahciyim öğleden sonra eve geliyorum.
Veririz insallah. Tartı günü ne zaman olsun
Tammdir o zmn bu cumadan itibaren basliyoruz tarti bildirmi yapmaya ins.Olur cuma olabilir tartı günü. Ölçü almayı bilmiyorum bakar alırım ölçü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?