88 kiloyla başlangıç diyet günlüğüm

Olur canm yarın başlangıç kilomuzu yazalım sabah aç karna tartilip sonra ki tartı için gün belirleriz
Tammdir benim bugunku menum
Sabah 11 domatesli biberli az peynirli 2 yumurta 2 dlm tb ekmek cay
Ara yok bolca su
Aksam 18 2 kase eristeli yesil mercimekli corba 2 yk yogurt

Bundan sonra cay ve su icerim
Spor yok

Kahvalti
1adet salatalık
1yumurta bir avuç içi kiymayla kavurdum
İki tatlı kaşık tulum peynir
3 zeytin
1cay kaşığı pekmez
Vücut korsesi giydim zıbın gibi olandan çok sıkı değil normal bi korse sıkı zıbın gibi rahat hissediyorum kendimi derli toplu duruyor en azından

Yavaş yavaş birakcam çok erken kahvaltı yaptığım için ekmek olmadan diyemiyorum.
Yarin bir dilim denicem
bir dilim ekmek yerine fazladan 1 yumurta yesen nasıl olur sporda yapıyormuşsun spordan önce yda sonra yenen protein kas kaybını engelliyo
Aksam sade çorba içtim şimdi spordan çıktım 1 saat zumba evde süt içip yatcam
zumba çok keyifli bende kısa bir süreliğine gitmiştim

Ekmeksiz yiyemiyorum kahvaltıyi yumurta sayısı ile alakası yok yani. midem bulanıyor birşey yemeden kalıyorum. Sonrasında çok aç oluyorum
Ekmek konusunda ilk hedefim oglenki yemekten ekmegi çıkarmak sadece kahvaltı da yemek

anladım hiç eksiltme kahvaltıdan o zaman diyetten soğuma

Siz geç kahvaltı ile başlayıp iki Öğün yapıyorsunuz.
Ben de erken kahvaltı sonra ogleye doğru ara Öğün şeklinde yapıyorum. İkindi vakti de aksam yemeği yiyorum
2 buçuk Öğün oluyor. Karatay tarzı yapmaya çalışıyorum . Ekmeği çıkarıp kuruyemisler eklemeyi dusunuyorum yarından itibaren

Ahdevefam teşekkürler iyiyim
Kahvaltımi yaptım ara Öğün olarak da biraz önce tahilli cubuk kraker yedim yarım paket.
Kilolarımiz hemen hemen aynı çok iyi oldu. Ben de toplam 2 kilo vermisim 12gun oldu .
Aslina bakarsan bende ayni 2-3 haftadir ara sira girdim diyete ve bi haftada 3 kg verdigim oldu ama sonra mevsim hastaligindan dolayi ve dikat edemedigimden dolayi geri aldim 83 kg ya dusmustum hatta bi ara 80 lerdeydim hayirlsii diyelim ins.beraber atariz bu kglalri uzerimizden

Bende tam iki ogun olmasada yapmaya calisiyorum dedigim gibi aralarda sut yogurt az leblebi yemeye calisiyorum ekmegi tam cikarmam mumkun degil o yuzden az da olsa yiyorum ben

Yok diyetisyene gitmiyorum. Önceden gidip zayıflamıştm evlenince geri aldım bir kısmını.
Evet öğretmenim sabahciyim öğleden sonra eve geliyorum.
Veririz insallah. Tartı günü ne zaman olsun

Yok diyetisyene gitmiyorum. Önceden gidip zayıflamıştm evlenince geri aldım bir kısmını.
Evet öğretmenim sabahciyim öğleden sonra eve geliyorum.
Veririz insallah. Tartı günü ne zaman olsun
Tarti gunumuz ya cuma ya p.tesi olsun bence sizce hangisi uygun olur?

Benim ilk hedefim 17 mayisa kadar 80 e 79a dusmek ins.Ben bi yere vucut olculerimide not alicam simdi bi ay sonra karsilastiralim ne dersin?

Iki ogun ile zayiflayanlarin mesajlari alintidir.

Eklentiler

• 20180417_171847.webp
    21 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…