88 kiloyla başlangıç diyet günlüğüm

15.00
Mercimek yemeği
Salata
Uç kaşık kuru fasulye
Sonrasında bir muz birkaç çilek yedim
Öğleden sonra evde olduğum için daha zor birşeyler yeme isteği geliyor kendi kendime is çıkarıyorum boş oturup yememek için

Aynen oyle evde olunca insan bisyelr yemk istiyo bende is cikariyorum yada biseylerle ugrasiyorum onceki sayfada paylastigim iki ogunle zayiflayanlari gordunmu

Bugunku menum sabah 11.30
2 yumurtali kaygana
Az peynir 3-4 zeytin
Cay
2 dlm ekmek

Ara 16 bi fincan sekersiz menegicli turk kahvesi

Aksam 19
1 kase ezogelin corba
1 adet milfoy pogaca
2 yk yogurt

Bundan sonrasi cay ve su ins.
Spor 30 dk yuruyus

Bugunku menum sabah 11.30
2 yumurtali kaygana
Az peynir 3-4 zeytin
Cay
2 dlm ekmek

Ara 16 bi fincan sekersiz menegicli turk kahvesi

Aksam 19
1 kase ezogelin corba
1 adet milfoy pogaca
2 yk yogurt

Bundan sonrasi cay ve su ins.
Spor 30 dk yuruyus
Aksam az yemissin. İdare etti mi seni bu menün. Okudum iki Öğün beslenenleri. Benim ablam da iki Öğün beslenerek 14 kilo verdi iki ayda

Aksam az yemissin. İdare etti mi seni bu menün. Okudum iki Öğün beslenenleri. Benim ablam da iki Öğün beslenerek 14 kilo verdi iki ayda
Gunaydin Cok sukur aclik hissetmedim bide aksam ogunune yakin boyle turk kahvesi icince tokluk hissi olusuyo tatli krizi olmuyo gibi ..masallah ablana darisi bize ins...Senin kg hikayen nasil daha once zayifmiydin?

Kahvalti
1 yumurtayla yapılmış dukan tarifi krep
2 çeri domates
1salatalik
Bir yemek kaşığı tulum peynir
Fazlasını yiyemedim.
Okula ara Öğün olarak muz goturuyorum

Gunaydin Cok sukur aclik hissetmedim bide aksam ogunune yakin boyle turk kahvesi icince tokluk hissi olusuyo tatli krizi olmuyo gibi ..masallah ablana darisi bize ins...Senin kg hikayen nasil daha once zayifmiydin?
Dört sene önce zayıflamıştm 93 kilodan 69-70 e dustum. İki sene o sekilde korudum. Evlendim 73 dum evlenince kilo aldım nasıl aldığımi bile bilmiyorum.

Dört sene önce zayıflamıştm 93 kilodan 69-70 e dustum. İki sene o sekilde korudum. Evlendim 73 dum evlenince kilo aldım nasıl aldığımi bile bilmiyorum.
evlendigimiz yildaki kglalrimiz bile ayni ustelik ben 80 kgla hamile kalmistim en son 92 ye kadarciktm sonra kendi cabamla verdim aldim 80 den asagi inemedim 5 senedir ;( senin coluk cocuk varmi peki ?

evlendigimiz yildaki kglalrimiz bile ayni ustelik ben 80 kgla hamile kalmistim en son 92 ye kadarciktm sonra kendi cabamla verdim aldim 80 den asagi inemedim 5 senedir ;( senin coluk cocuk varmi peki ?
Yok henüz yeni düşünmeye başladık.
Bende daha dusuk bir kilo ile hamile kalmayı dusunuyorum inşallah bu halimle değil.

Saat 4 gibi ton balıklı kepekli makarna yaptım internetten bir tarifle hiç hoşuma gitmedi yiyemedim. Normalde ben ton balığı üzerine koyuyodum keşke öyle yapsaydim
Onun yerine evde yemek yok elim ayağım titredi geç geldim eve nescafe yanında bir avuç karışık kuru yemis uç tablet bitter çikolata yedim.

Kotu olmus neyse canin sagolsun bakalim

Sana diyorum ama bende dun aksam pek bisey yiyemedim sadece corba ictim aksam misafirm vardi sadece 1 avuc fistik yedim

Dunku menum

Saat 11 2 yumurta salatasi
Az peynir az zeytin
Cay 2 dlm ekmek

Ara 15 1 algida keyf

Aksam 19 1 kase corba

Son ara 20 1 avuc fistik
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yuruyus

Günaydın bugün tartı günü
Kg 86 , salı gününden bu yana 100 gram vermisim. Bozmadim fazla ağır şeyler yemedim spora da gittim hayırlısı

Dunde yuruyus yaptim menuyu bildiremedim dunku menum
Saat 11 2 yumirtali sogan salata
Azpeynir 3 -4 zeytin 1 domates 2 salatalik
2 dlm ekmek 1 tk recel

Ara 16 1kase cok ince bulgur ve bol su

Aksam 19:30 yarim ekmek tantuni ve bir bardak zero kola

Bol su yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…