- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 37
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Aynen oyle evde olunca insan bisyelr yemk istiyo bende is cikariyorum yada biseylerle ugrasiyorum onceki sayfada paylastigim iki ogunle zayiflayanlari gordunmu15.00
Mercimek yemeği
Salata
Uç kaşık kuru fasulye
Sonrasında bir muz birkaç çilek yedim
Öğleden sonra evde olduğum için daha zor birşeyler yeme isteği geliyor kendi kendime is çıkarıyorum boş oturup yememek için
Aksam az yemissin. İdare etti mi seni bu menün. Okudum iki Öğün beslenenleri. Benim ablam da iki Öğün beslenerek 14 kilo verdi iki aydaBugunku menum sabah 11.30
2 yumurtali kaygana
Az peynir 3-4 zeytin
Cay
2 dlm ekmek
Ara 16 bi fincan sekersiz menegicli turk kahvesi
Aksam 19
1 kase ezogelin corba
1 adet milfoy pogaca
2 yk yogurt
Bundan sonrasi cay ve su ins.
Spor 30 dk yuruyus
GunaydinAksam az yemissin. İdare etti mi seni bu menün. Okudum iki Öğün beslenenleri. Benim ablam da iki Öğün beslenerek 14 kilo verdi iki ayda
Dört sene önce zayıflamıştm 93 kilodan 69-70 e dustum. İki sene o sekilde korudum. Evlendim 73 dum evlenince kilo aldım nasıl aldığımi bile bilmiyorum.GunaydinCok sukur aclik hissetmedim bide aksam ogunune yakin boyle turk kahvesi icince tokluk hissi olusuyo tatli krizi olmuyo gibi ..masallah ablana darisi bize ins...Senin kg hikayen nasil daha once zayifmiydin?
evlendigimiz yildaki kglalrimiz bile ayni ustelik ben 80 kgla hamile kalmistim en son 92 ye kadarciktm sonra kendi cabamla verdim aldim 80 den asagi inemedim 5 senedir ;( senin coluk cocuk varmi peki ?Dört sene önce zayıflamıştm 93 kilodan 69-70 e dustum. İki sene o sekilde korudum. Evlendim 73 dum evlenince kilo aldım nasıl aldığımi bile bilmiyorum.
Yok henüz yeni düşünmeye başladık.evlendigimiz yildaki kglalrimiz bile ayni ustelik ben 80 kgla hamile kalmistim en son 92 ye kadarciktm sonra kendi cabamla verdim aldim 80 den asagi inemedim 5 senedir ;( senin coluk cocuk varmi peki ?
Ikimizinde kg verme amaci ayni ins.hedeflermize ulasirizYok henüz yeni düşünmeye başladık.
Bende daha dusuk bir kilo ile hamile kalmayı dusunuyorum inşallah bu halimle değil.
Kotu olmus neyse canin sagolsun bakalimSaat 4 gibi ton balıklı kepekli makarna yaptım internetten bir tarifle hiç hoşuma gitmedi yiyemedim. Normalde ben ton balığı üzerine koyuyodum keşke öyle yapsaydim
Onun yerine evde yemek yok elim ayağım titredi geç geldim eve nescafe yanında bir avuç karışık kuru yemis uç tablet bitter çikolata yedim.
Insallah...Aksam hiçbirşey yemedim 45 dakika zumba yaptım
Sporu haftada beş ya da altı yapmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?