Hayır vazgeçmedi emin ol sadece bunaldı çünkü askerden geldi. Benim sevgilim de şuan askerde anlıyorum seni işleri ayarlayamadıysa bende destek olurum sen işleri düzene koyarsın gibi motive etseydin. Biraz sessiz kal. Cuma günü iyi bence fazla ısrarcı olmayın ne zaman kalkıp gitmek isterse engel de olmayın bir süre geçince pişman olucak çünkü asker bekledin kimsenin senin gibi yapmıcağını anlıcak çaren zaman ve sabır.
Aşırı sakinim şimdi belki de kendimi böyle kandırıyorum. Daha 22 yaşındayım biliyorum atlatır hayatıma devam ederim ama şimdi öyle güçsüz hissediyorum ki her şey üstüme yıkılmış da altında kalmış gibiyim. Son bir şans daha vermiştik iliskimize çok inanıyordum toplagacagimiza çünkü daha 9 gün önce sarılıp opuyordum hic sorun yoktu. İnsan bı sorun olsa hisseder di mı? Bakışları davranışları aynıydı. Nolduysa geçen pazartesi oldu bı şey için tartıştık sonra baya usteledik konuyu. Zaten askerden gelmişti ordan gelince fazla agresif fazla sinirliydi üstüne bir de işsizliği çok takmaya başladı. Bende üstüne gitmişim böyle tartışmalarla destek olamadık birbirimize. Böyle böyle içindeki inanç yok olmuş. Aramızdaki o farklı şeyi artık hissetmiyorum diyor. Ama 9 gün önce her şey iyiydi diyorum bı 9 günde olmadı bakıyorum hep böyleydi diyor. Haklı belki de ama kabul etmiyor içim. Canım, can yoldaşım her seyimdi. İçim çok kötü ayrılığın ölümden ne farkı varmış ki?
Bı kere daha buluşmak istedigimi söyledim. İçimde artık hiç umut kalmadı barışmak ikna etmek için istemiyorum buluşmayı. Sadece son bir kere daha gormek istiyorum dedim. Helallesir ayriliriz dedim. İstemedi basta öyle daha zor olur tek başına gideceksin daha kötü hissedersin kıyamam dedi. Baya zor oldu ikna etmem. Aslında niye istedim bende bilmiyorum sırf bı kere daha gormek istiyorum onu. Sanki gerçek değil gibi bunlar sanki oturdum başkasının hayatını izliyorum. Canını hiç acitmak istemiyorum kötü sözler etmek istemiyorum. İyi hatırlayalım istiyorum ama böyle böyle nasıl unutacağım bilmiyorum.
Iyide daha dun baska bi konuda aranizin duzeldigini yazmistiniz nasil 9gun gecmis oluyor?
bence iyi özler bence dua et peki tekrar bir araya gelmek istiyomusun?Oldum inanın. Bu cuma iyi mı diyorsunuz bende az kafasını toplar daha iyi düşünür sonra mı buluşsak diye dusunuyordum
Ne kadar dürüst davranmis.olmuyor yeteri kadar guclu hislerim yok demis.belki denedi cabaladi ve olmayincada acik ve net sekilde soyledi.
Bence tekrar gorusmeyin.konusarak duygu aşilamaya calisirsaniz ki muhtemelen bu sekilde yapacaksiniz.sonra daha cok uzulebilirsiniz
Bence sen onu rahat bırakmalısın böyle konular şakaya gelmrz ilerde büyük sorunlara yol açar senin başka ilişkin olmadı mı hiç ne demişler "acılar sürmez zaman en güzel çare unutursun sende hadi git" ben bu sözü severim zaman sana da bir çözüm bulur merak etme canım
Bir şeyler bitmemiş gibi geliyor. Sanırım bundan bulusmak istiyorum en azından canlı canlı daha iyi anlarımbence iyi özler bence dua et peki tekrar bir araya gelmek istiyomusun?
9 gunde bitmemistir ki.zaten bitmiştir uzun zamandir ama sans veriyordur kendine iliskinize sevginize basaramamistir.Vardı ama bı şeyleri oturtmaya çalışmaktan, tartışmalardan yildi. Dürüst oldu diye kızmıyorum hiç. Bı şeyleri aşılamam ama sahiden aklım almıyor 9 gün sadece nasıl bitti içindekiler. Daha doğrusu şöyle diyor aramızdaki duygunun spesifik bir yanı kalmadı azalttık vs diyor
9 gunde bitmemistir ki.zaten bitmiştir uzun zamandir ama sans veriyordur kendine iliskinize sevginize basaramamistir.
Hissetmek istedigi seyin yogunlugu yeterli degildir.
Belkide bunalimdadir sadece.
Sebebini bosverin size durust olmasina bakin.
Ben duygusal asilamalar yapmam diyorsunuzda
Son kez bulusalim helalleselim demek nedir?
Napacaksiniz hakkini helal et iyi gunlerdi sana hala sevgim var falan mi
Yani ne konusmak icin bulusmaya israr ettiniz ki
Okey sen bilirsin diyip kapatacak ve engelleyecektiniz benim fikrim.bu sekilde kendize hakim olurdunuz aramamak icin.
O da eger askerlik sonrasi tramvasi gibi 1 durumdaysa karsisinda guclu 1 kadin gormeliydi.
Hakkinizda iyisi olsun
Sorunda bu bazen erkekleri boğmak gerekir ve bu ilk ilişkinmiş bu yüzden onu kaybetmek biraz zor olur ama alışırsın merak etme sonra alışkanlık olur bu hallerine kendin kızarsınHayır olmadı daha önce ilişkim. Zaten hiç rahatsız etmedim ki gerçekten birlikteyken dahi bogmadim onu hiç.
Yapamıyorum ama bunu yapamıyorum güçlü olamıyorum davranmiyorum. Ne olur ne konusmayiz diye dusunmedim tek istediğim görüşmek sadece
O zaman 1 sey diyemem.pisman olmazsiniz umarim.
KatılıyorumÜstelemen onu daha çok iter bırak kendi başına kalsın hiç çıkma karşısına yok ol hayatından o merak etsin o düşünsün üzülsün. Elbet üzülürsün ama bunu bilmemesi daha iyi
Katılıyorum
Çünkü ne kadar kavga etsen de seviyosun. İlişki çook uzun da değil, ama kısa bir süreçte değil bizim 10ay oldu ama her kavgamız da barıştık sizin ki daha uzun vazgeçmesi hemen olamaz iletişimi dipten kesersen unutur arada hatırlatBir şeyler bitmemiş gibi geliyor. Sanırım bundan bulusmak istiyorum en azından canlı canlı daha iyi anlarım
Çünkü ne kadar kavga etsen de seviyosun. İlişki çook uzun da değil, ama kısa bir süreçte değil bizim 10ay oldu ama her kavgamız da barıştık sizin ki daha uzun vazgeçmesi hemen olamaz iletişimi dipten kesersen unutur arada hatırlat
Hayırlısı olsun döner mi dönmez mi bilmem ama tecrübelerime dayanarak üzme kendini demek isterim. Hepsi geçiyor çünkü. İzleri kalsa da hepsi geçiyor ve güçleniyor insan.Doğru belki ama yapamıyorum hem zaten bi kere buluştuktan sonra da çıkmam ki karsisina
Hayırlısı olsun döner mi dönmez mi bilmem ama tecrübelerime dayanarak üzme kendini demek isterim. Hepsi geçiyor çünkü. İzleri kalsa da hepsi geçiyor ve güçleniyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?