9 günde her şey bitti

Oldum inanın. Bu cuma iyi mı diyorsunuz bende az kafasını toplar daha iyi düşünür sonra mı buluşsak diye dusunuyordum

Iyide daha dun baska bi konuda aranizin duzeldigini yazmistiniz nasil 9gun gecmis oluyor?

Bence sen onu rahat bırakmalısın böyle konular şakaya gelmrz ilerde büyük sorunlara yol açar senin başka ilişkin olmadı mı hiç ne demişler "acılar sürmez zaman en güzel çare unutursun sende hadi git" ben bu sözü severim zaman sana da bir çözüm bulur merak etme canım

Ne kadar dürüst davranmis.olmuyor yeteri kadar guclu hislerim yok demis.belki denedi cabaladi ve olmayincada acik ve net sekilde soyledi.
Bence tekrar gorusmeyin.konusarak duygu aşilamaya calisirsaniz ki muhtemelen bu sekilde yapacaksiniz.sonra daha cok uzulebilirsiniz

Vardı ama bı şeyleri oturtmaya çalışmaktan, tartışmalardan yildi. Dürüst oldu diye kızmıyorum hiç. Bı şeyleri aşılamam ama sahiden aklım almıyor 9 gün sadece nasıl bitti içindekiler. Daha doğrusu şöyle diyor aramızdaki duygunun spesifik bir yanı kalmadı azalttık vs diyor

Hayır olmadı daha önce ilişkim. Zaten hiç rahatsız etmedim ki gerçekten birlikteyken dahi bogmadim onu hiç.

9 gunde bitmemistir ki.zaten bitmiştir uzun zamandir ama sans veriyordur kendine iliskinize sevginize basaramamistir.
Hissetmek istedigi seyin yogunlugu yeterli degildir.
Belkide bunalimdadir sadece.
Sebebini bosverin size durust olmasina bakin.
Ben duygusal asilamalar yapmam diyorsunuzda
Son kez bulusalim helalleselim demek nedir?
Napacaksiniz hakkini helal et iyi gunlerdi sana hala sevgim var falan mi
Yani ne konusmak icin bulusmaya israr ettiniz ki
Okey sen bilirsin diyip kapatacak ve engelleyecektiniz benim fikrim.bu sekilde kendize hakim olurdunuz aramamak icin.
O da eger askerlik sonrasi tramvasi gibi 1 durumdaysa karsisinda guclu 1 kadin gormeliydi.
Hakkinizda iyisi olsun

Yapamıyorum ama bunu yapamıyorum güçlü olamıyorum davranmiyorum. Ne olur ne konusmayiz diye dusunmedim tek istediğim görüşmek sadece

Hayır olmadı daha önce ilişkim. Zaten hiç rahatsız etmedim ki gerçekten birlikteyken dahi bogmadim onu hiç.
Sorunda bu bazen erkekleri boğmak gerekir ve bu ilk ilişkinmiş bu yüzden onu kaybetmek biraz zor olur ama alışırsın merak etme sonra alışkanlık olur bu hallerine kendin kızarsın

Bir şeyler bitmemiş gibi geliyor. Sanırım bundan bulusmak istiyorum en azından canlı canlı daha iyi anlarım
Çünkü ne kadar kavga etsen de seviyosun. İlişki çook uzun da değil, ama kısa bir süreçte değil bizim 10ay oldu ama her kavgamız da barıştık sizin ki daha uzun vazgeçmesi hemen olamaz iletişimi dipten kesersen unutur arada hatırlat

Kavga da etmedim ki kabulleniş gibi konuştum telefonda. Vazgeçmesi hemen olmaz biliyorum. İletişimi hepten keserim haftaya buluşunca

Doğru belki ama yapamıyorum hem zaten bi kere buluştuktan sonra da çıkmam ki karsisina
Hayırlısı olsun döner mi dönmez mi bilmem ama tecrübelerime dayanarak üzme kendini demek isterim. Hepsi geçiyor çünkü. İzleri kalsa da hepsi geçiyor ve güçleniyor insan.

Hayırlısı olsun döner mi dönmez mi bilmem ama tecrübelerime dayanarak üzme kendini demek isterim. Hepsi geçiyor çünkü. İzleri kalsa da hepsi geçiyor ve güçleniyor insan.

Geçeceğine inanıyorum bende. Başlarda zor gelir yemeden içmeden kesilirim yine ama sonra toplarim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…