90+ hamile kalan var mı

Tatilim güzeldi şimdi evdeyim hala yorgunluğum çıkmadı çamaşır ütü birikti bakalım nasıl başa çıkıcam yolculuk iyiydi bi gece mola verip öyle devam ettik o yüzden çok yorucu değildi
demek tatıl bıttı:)
bısey sorucam folık asıte devam edıyor musun? ben 15 ınde dr gıttım ama folık asıte devam edıp etmeyecegımı sormayı unuttum. acaba ne yapsam devam etsem mı yoksa kendı kendıme bıraksam mı? bırdahakı kontrole daha cok var. dr telı de bende yok. ne yapsam??

Canım meraba hala içiyorum ilk hamileliğimde doğuma kadar kullandırmıştı doktorum hatta doğum sonra sı 3 ay içmemi istemişti ama midem kalkmıştı artık istesemde içemiyordum

Bence ilacın varsa iç bir sonraki kontrolde sor bende bu aralar gidicem 2 şi test için heyecanlıyım bakslım

hmm anladım. normalde uc aya kadar kullanılırmıs. devam da etsem bır yan etkısı olmaz herhalde degıl mı? devam edeyım o zaman. ben bastan folıc plus kullanıyordum gunde bır kere dedı eczacı. dr da gunde bır kere kullanmanın hıc bır faydası olmaz dedı. o ılac ta bıraz buyukmus. gebelere verılen mınnacık folık 1 dıye ılac yazmıstı bana. onu kullanıyorum. hanı bıleyım kullanmanın zararı yok rahatlayacam:)

Zararli değil yararlı özellikle zeka gelişiminde hiç korkmadan devam edin bence ben hamile kalmadan 3 ay önce baslamistim

Tatilim güzeldi şimdi evdeyim hala yorgunluğum çıkmadı çamaşır ütü birikti bakalım nasıl başa çıkıcam yolculuk iyiydi bi gece mola verip öyle devam ettik o yüzden çok yorucu değildi
Ben şimdiden düşünüyorum döndüğümde ki yorgunluğu birde döner dönmez is başlıyor bakalım ne yapcam bu tatil uzarsa eşimle birbirimize gireriz aslında çok iyi bir insandır ama ne heyecan ne farklılık ne süpriz ne bir özel gün hiç sevmez yapmaz ama seni anlar dinler çocuğumuz ilgilenir uyutur yedirir benide sevdiğine eminim ama bu heyecansiz umursuz hali beni hasta ediyor.arkadasta sevmez tek sevdiği babası annesi Abla lari abiler çok kardeşi var ondan olabilirmi

Olmaz tüm hamilelik boyunca iciliyor
tesekkur ederım.
bırsey daha sorabılır mıyım:)
normalde uc aydan snra folık asıtı kesıp baska vıtamınler verılırmıs kan ılacı falan... heralde uc hafta bıle kullanmazsam bır sorun olmaz heralde. ay ne buyuttum demı? ne bıleyım ıste bır zarar olmasın da...

Allah Allah biraz önce yazdım forumda çıkmamış
Dert etme canım baksana yine de iyi biri sana her konuda yardımcı oluyor bu seni sevdiğini gösterir dert etme idare et bizimkilerde dört dörtlük değil ki bazı insanlar böyle oluyor
Alaylı sanırım sende öğretmensin

Canım benim ilk gebeliğinde kesilmedi artı başka ilaçlarda içtim kan ilacı şimdi bile içiyorum çünkü kanım düşük artı ilerleyen aylarda magnezyum vericekler kasılma ve kramp için dert etme bir sonraki kontrolünde sor için rahatlarrahatlar

Yeni üyeyim ben nasıl bir site olduğunu bilmediğim yazmıştım değiştirebilirsiniz yoksa kalacak mi böyle hep
Tabi ki değişiklik yapabilirsin profil ayarlarından ben öğretmenim yanlış hesaplamıyorsam Ocak'ta doğum izninize ayrılıcam

Ne güzel ben son güne kadar çalışırım ki sonra iznim çok olsun bebeğim ilgileneyim
Valla ilk bebeğimde 4 aylık bırakıp koşa koşa işe gitmiştim madalya takmadılar bu sefer izin rapor hepsini fazlasıyla kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…