- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
demek tatıl bıttı:)Tatilim güzeldi şimdi evdeyim hala yorgunluğum çıkmadı çamaşır ütü birikti bakalım nasıl başa çıkıcam yolculuk iyiydi bi gece mola verip öyle devam ettik o yüzden çok yorucu değildi
demek tatıl bıttı:)
bısey sorucam folık asıte devam edıyor musun? ben 15 ınde dr gıttım ama folık asıte devam edıp etmeyecegımı sormayı unuttum. acaba ne yapsam devam etsem mı yoksa kendı kendıme bıraksam mı? bırdahakı kontrole daha cok var. dr telı de bende yok. ne yapsam??
hmm anladım. normalde uc aya kadar kullanılırmıs. devam da etsem bır yan etkısı olmaz herhalde degıl mı? devam edeyım o zaman. ben bastan folıc plus kullanıyordum gunde bır kere dedı eczacı. dr da gunde bır kere kullanmanın hıc bır faydası olmaz dedı. o ılac ta bıraz buyukmus. gebelere verılen mınnacık folık 1 dıye ılac yazmıstı bana. onu kullanıyorum. hanı bıleyım kullanmanın zararı yok rahatlayacam:)
normalde yararlı oldugunu bılıyorum ama uc aydan sonrasının bır sakıncası olur mu?Zararli değil yararlı özellikle zeka gelişiminde hiç korkmadan devam edin bence ben hamile kalmadan 3 ay önce baslamistim
Ben şimdiden düşünüyorum döndüğümde ki yorgunluğu birde döner dönmez is başlıyor bakalım ne yapcam bu tatil uzarsa eşimle birbirimize gireriz aslında çok iyi bir insandır ama ne heyecan ne farklılık ne süpriz ne bir özel gün hiç sevmez yapmaz ama seni anlar dinler çocuğumuz ilgilenir uyutur yedirir benide sevdiğine eminim ama bu heyecansiz umursuz hali beni hasta ediyor.arkadasta sevmez tek sevdiği babası annesi Abla lari abiler çok kardeşi var ondan olabilirmiTatilim güzeldi şimdi evdeyim hala yorgunluğum çıkmadı çamaşır ütü birikti bakalım nasıl başa çıkıcam yolculuk iyiydi bi gece mola verip öyle devam ettik o yüzden çok yorucu değildi
Olmaz tüm hamilelik boyunca iciliyornormalde yararlı oldugunu bılıyorum ama uc aydan sonrasının bır sakıncası olur mu?
tesekkur ederım.Olmaz tüm hamilelik boyunca iciliyor
Ben şimdiden düşünüyorum döndüğümde ki yorgunluğu birde döner dönmez is başlıyor bakalım ne yapcam bu tatil uzarsa eşimle birbirimize gireriz aslında çok iyi bir insandır ama ne heyecan ne farklılık ne süpriz ne bir özel gün hiç sevmez yapmaz ama seni anlar dinler çocuğumuz ilgilenir uyutur
Canım ne yspıcaksın yinede iyi biriymiş baksana sana her konuda yardımcı oluyor. Değişikliği sevmiyor demek ki onuda öyle idare ediceksin
Haftaya benimde iş başlıyor sanırım sende öğretmensin
Allah Allah biraz önce yazdım forumda çıkmamışBen şimdiden düşünüyorum döndüğümde ki yorgunluğu birde döner dönmez is başlıyor bakalım ne yapcam bu tatil uzarsa eşimle birbirimize gireriz aslında çok iyi bir insandır ama ne heyecan ne farklılık ne süpriz ne bir özel gün hiç sevmez yapmaz ama seni anlar dinler çocuğumuz ilgilenir uyutur yedirir benide sevdiğine eminim ama bu heyecansiz umursuz hali beni hasta ediyor.arkadasta sevmez tek sevdiği babası annesi Abla lari abiler çok kardeşi var ondan olabilirmi
Canım benim ilk gebeliğinde kesilmedi artı başka ilaçlarda içtim kan ilacı şimdi bile içiyorum çünkü kanım düşük artı ilerleyen aylarda magnezyum vericekler kasılma ve kramp için dert etme bir sonraki kontrolünde sor için rahatlarrahatlartesekkur ederım.
bırsey daha sorabılır mıyım:)
normalde uc aydan snra folık asıtı kesıp baska vıtamınler verılırmıs kan ılacı falan... heralde uc hafta bıle kullanmazsam bır sorun olmaz heralde. ay ne buyuttum demı? ne bıleyım ıste bır zarar olmasın da...
Profilin de eğitimci yazıyordu ondan sordumÖğretmen olmak isterdim ama değilim özel bir şirkette çalışıyorum
Yeni üyeyim ben nasıl bir site olduğunu bilmediğim yazmıştım değiştirebilirsiniz yoksa kalacak mi böyle hepProfilin de eğitimci yazıyordu ondan sordum
Tabi ki değişiklik yapabilirsin profil ayarlarından ben öğretmenim yanlış hesaplamıyorsam Ocak'ta doğum izninize ayrılıcamYeni üyeyim ben nasıl bir site olduğunu bilmediğim yazmıştım değiştirebilirsiniz yoksa kalacak mi böyle hep
Tabi ki değişiklik yapabilirsin profil ayarlarından ben öğretmenim yanlış hesaplamıyorsam Ocak'ta doğum izninize ayrılıcam
Valla ilk bebeğimde 4 aylık bırakıp koşa koşa işe gitmiştim madalya takmadılar bu sefer izin rapor hepsini fazlasıyla kullanıcamNe güzel ben son güne kadar çalışırım ki sonra iznim çok olsun bebeğim ilgileneyim
Kızlar folic polis i günde kaç adet alıyorsunuz
Teşekkürler canım bana 2 adet kullanmamı söyledi neden ki acaba3 Tane cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?