90+ hamile kalan var mı

Buldunuz kıyafet kızlar yani alışveriş yapabildinizmi ben yarin yola çıkıyorum elbise alırım diyorum hatta buradan aldım ince tulbent gibi bu ara giyerim en azindan

Wc işi çok sıkıntı bu arada kğ alımın nasıl gidiyor ben sebze yemeklerinden kokusundan tiksindim yemek yapmak işime gelmiyor birde acayip tembelleştşm bi bitirseydik
Yemek pişiremezsem ben yanarım oğlum ne yiyecek hadi eşim dışarıdan yerde siz ne yapıyorsunuz yemek yapamadığını ailelerde n destek var mı ben kayinvalidemdeyim aynı apartmanda birde görümceme var apartmanda ama ikiside memleketlerinde ler ne yapsam tatil iyiydi oğlum yemiyor du ama ben vicdan yapmıyordum fazla şimdi kendim yapamayinca çok üzülürüm eminim

Bulantı ilk bebekte oldumu bende olmamıştı ama şimdi var neden acaba
Sorma canım her an her dakika bulantı modundayım

Yediklerim domates yeşil zeytin peynir soğuk ve korkmayan şeyler
Yemek pişeremiyorum sebze kokusuna bile dayanamıyorum ne yapıcam bilmiyorum bende ilkinde böyle değildim acaba cinsiyetimi farklı ne dersin canım
Kayınvalidem pek umursamaz gelin yiyin vs demez çünkü ilki öyle bi nezakette bulunmamıştı kendi başımın çaresine bakıcım dolabıma köfte sulu köfte vs koymuştum oğlumda seçici zaten bakalım bir iki haftaya biter diye umuyorum

Buldunuz kıyafet kızlar yani alışveriş yapabildinizmi ben yarin yola çıkıyorum elbise alırım diyorum hatta buradan aldım ince tulbent gibi bu ara giyerim en azindan
Valla canım Pazartesi iş başı yapıcam kara kara düşünüyorum giydiğim bir kotum var oda her yere olmuyor evde rahatım eşofman şort lcw hamile giyimde bana olmadı

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz ? Kafam karıştı

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz ? Kafam karıştı

Valla cnm ben düşünüyorum nasip olursa şeker fazla çıkarsa hem diyet yapılıyor hemde bebeği erken alıyorlar.Şekerin olurda bilmezsen bebeğinin beynine sıçrar..önemli şeker taraması

Valla cnm ben düşünüyorum nasip olursa şeker fazla çıkarsa hem diyet yapılıyor hemde bebeği erken alıyorlar.Şekerin olurda bilmezsen bebeğinin beynine sıçrar..önemli şeker taraması
Canım bende öyle düşünüyordum yapılmamasını garipsemiştim ana ünlü bi kaç doktor yaptırmayın diyor kafam karıştı

Canım tarama sonucu haftaya çıkar 1 hafta sürer dedi doktor cinsiyet i sorduk ama söylemediler
Bebiş çok hareketliydi eller kollar hiç durmuyordu ilk bebeğim böyle değildi
Sanki arada karnında kıpırtılarını bile hissediyorum

kızlarrrr nerelerdesiniz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor...
Neler yapıyorsunuz bebişler nasıl ???
Kilo aldınız mı???
Neler giyiyor neler yiyorsunuz???
Kontroller testler tahliller nasıl ???

slm kızlr.. bende bebek dusunnlerenım... ama bu kılo ısı gercekten sıkıntı ben 104 den dıyetısyen yardımı ıle 20 kı vererek 84 e dustum... hala bebek calısmalarına devam ve sporuda akatmıyorum ama bu kılonun altına ınemyıyorum hayırlısı... ama cevremde kılolu gece cok var... Raabım saglık versın gerısı sorun degıl Allahın ıznıyle bebekler gelsın bıze :)

Merhaba canım
Umarım en kısa zamanda sen de isteğine kavuşursun
Yumurtlama günlerine dikkat et

Merhaba canım
Umarım en kısa zamanda sen de isteğine kavuşursun
Yumurtlama günlerine dikkat et

Cnım gecen hfta dr kontrolunde yumurtlma ıgnesı oldum zaten... yumurtam gelısıstı 22 mm olmustu hemen ılışkıye gır dedı 2 un ust uste... o iş tamam :) gerisi Rabbime kaldı..

D
Cnım gecen hfta dr kontrolunde yumurtlma ıgnesı oldum zaten... yumurtam gelısıstı 22 mm olmustu hemen ılışkıye gır dedı 2 un ust uste... o iş tamam :) gerisi Rabbime kaldı..

Sana şimdi beklemek kalıyor hayırlısı canım
Iyi haberlerini bekliyorum
Spora biraz ara ver ağır işlerde yapma

D

Sana şimdi beklemek kalıyor hayırlısı canım
Iyi haberlerini bekliyorum
Spora biraz ara ver ağır işlerde yapma

evet cnm ya.. spor sorun olabilir iyorlar onun ıcın sadece yurumeye calısıyorum.. ınsallah ıse yarar... hıc bır sorun olmamasına ragmen 1 senedır beceremedık bebek yapmayı :)

evet cnm ya.. spor sorun olabilir iyorlar onun ıcın sadece yurumeye calısıyorum.. ınsallah ıse yarar... hıc bır sorun olmamasına ragmen 1 senedır beceremedık bebek yapmayı :)
Canım pdikolojıkte olabilir relax ol kafana takma illa olsun neden olmuyor diye üzme kendini

Bir de bakmışsın beklemediğin bir an da oluvermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…