Buldunuz kıyafet kızlar yani alışveriş yapabildinizmi ben yarin yola çıkıyorum elbise alırım diyorum hatta buradan aldım ince tulbent gibi bu ara giyerim en azindanBaşla bende kara kara düşünmeye başladım ne giyecem derdi sardı şimdiden off off zayıf olsak hiç dert etmezdik ...
Birde bir şey sorucam 2li test te açlık tokluk önemli değil dimi yani öyle hatırlıyorum bilginiz var mı
Bulantı ilk bebekte oldumu bende olmamıştı ama şimdi var neden acabaEvet ben de üzerini okuduktan sonra kafam karıştı
Nasıl geçiyor var mı sıkıntı benim felaket bulantılarım var
Yemek pişiremezsem ben yanarım oğlum ne yiyecek hadi eşim dışarıdan yerde siz ne yapıyorsunuz yemek yapamadığını ailelerde n destek var mı ben kayinvalidemdeyim aynı apartmanda birde görümceme var apartmanda ama ikiside memleketlerinde ler ne yapsam tatil iyiydi oğlum yemiyor du ama ben vicdan yapmıyordum fazla şimdi kendim yapamayinca çok üzülürüm eminimWc işi çok sıkıntı bu arada kğ alımın nasıl gidiyor ben sebze yemeklerinden kokusundan tiksindim yemek yapmak işime gelmiyor birde acayip tembelleştşm bi bitirseydik
Sorma canım her an her dakika bulantı modundayımBulantı ilk bebekte oldumu bende olmamıştı ama şimdi var neden acaba
Valla canım Pazartesi iş başı yapıcam kara kara düşünüyorum giydiğim bir kotum var oda her yere olmuyor evde rahatım eşofman şort lcw hamile giyimde bana olmadıBuldunuz kıyafet kızlar yani alışveriş yapabildinizmi ben yarin yola çıkıyorum elbise alırım diyorum hatta buradan aldım ince tulbent gibi bu ara giyerim en azindan
En iyisi hamile pantolonu diktirmek galibaValla canım Pazartesi iş başı yapıcam kara kara düşünüyorum giydiğim bir kotum var oda her yere olmuyor evde rahatım eşofman şort lcw hamile giyimde bana olmadı
Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz ? Kafam karıştı
Canım bende öyle düşünüyordum yapılmamasını garipsemiştim ana ünlü bi kaç doktor yaptırmayın diyor kafam karıştıValla cnm ben düşünüyorum nasip olursa şeker fazla çıkarsa hem diyet yapılıyor hemde bebeği erken alıyorlar.Şekerin olurda bilmezsen bebeğinin beynine sıçrar..önemli şeker taraması
Canım bende öyle düşünüyordum yapılmamasını garipsemiştim ana ünlü bi kaç doktor yaptırmayın diyor kafam karıştı
Sen ne zaman yaptıracaksın taramanı canımCnmm buarada merak ettim seni taraman nasıl geçti cinsiyeti belli oldu mu bari
Merhaba canım
Umarım en kısa zamanda sen de isteğine kavuşursun
Yumurtlama günlerine dikkat et
Cnım gecen hfta dr kontrolunde yumurtlma ıgnesı oldum zaten... yumurtam gelısıstı 22 mm olmustu hemen ılışkıye gır dedı 2 un ust uste... o iş tamam :) gerisi Rabbime kaldı..
D
Sana şimdi beklemek kalıyor hayırlısı canım
Iyi haberlerini bekliyorum
Spora biraz ara ver ağır işlerde yapma
Canım pdikolojıkte olabilir relax ol kafana takma illa olsun neden olmuyor diye üzme kendinievet cnm ya.. spor sorun olabilir iyorlar onun ıcın sadece yurumeye calısıyorum.. ınsallah ıse yarar... hıc bır sorun olmamasına ragmen 1 senedır beceremedık bebek yapmayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?