Oğlumu öğlen uykusuna yatırdim biraz Takılayim dedim özelden mesaj ne demek nasıl atılır arkadaşlar ve benim oğlum hicbirsey yemiyor geldiğimizden bu yana sadece şeftali süt bile içiyor neden acaba hava degisimimi Otel yemeklerindenmiDmaris oteldeyiz olacakti tatil bölümünde konuşun demeyin arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum buradaki insanlar benimle ortak duyguları yasiyorlar hem şişman hem hamile hem. 2. Çocukları ben sizleri sanki tanıyorum öyle hissediyorum
Sizin oglunuz kaç yaşındaOğlun kaç yaşlarında ??? Kardeşini nasıl karşılıyor bizde biraz kıskançlık var bakalım neler olucak
Sizin oglunuz kaç yaşında
Merhaba hanımlar 90'ı görünce ilgimi çekti. Ben de Mayıs ayı sonunda 99'la bir kadın doğumcuya muayene oldum. Zayıflamamı bekleyip hamile kalmaya calısmayi istemiyordum o da istemedi Allah'tan. Sadece hamile kalmaya çalıştığım zamandan itibaren diyete soktu. Hedef 90 ile hamilelik başlangıcıydı. 2 ay sonunda hamile kaldım aynı zamanda diyetisyenime de gittim 86.6'ya düşebilmişim. Normalde bu kiloyla veya 90 ile hamile kalmayı sıkıntı yapmam ama bende genetik kan pıhtılaşması var ve bekarken 2 kez akciğerime pıhtı attı. Hamileliğim tehlikeli, kimse sevinmiyor eşim ve benim dışımda ne annem ne kayınvalidem. Bana birşey olacak diye herkes hamileligime tepkili bu da beni üzüyor. Benim gibi pıhtılaşma rahatsızlığı olup kilolu doğum yapan var mı aranızda?
Teşekkürler canım hoşbulduk. İşimiz kolay değil Allah hepimizin yardımcısı olsun. :)Aramıza hoşgeldin canım bende kilolu hamile kaldım . böyle güzel bir anın tadını çıkar umarım her şey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın .
Merhaba hanımlar 90'ı görünce ilgimi çekti. Ben de Mayıs ayı sonunda 99'la bir kadın doğumcuya muayene oldum. Zayıflamamı bekleyip hamile kalmaya calısmayi istemiyordum o da istemedi Allah'tan. Sadece hamile kalmaya çalıştığım zamandan itibaren diyete soktu. Hedef 90 ile hamilelik başlangıcıydı. 2 ay sonunda hamile kaldım aynı zamanda diyetisyenime de gittim 86.6'ya düşebilmişim. Normalde bu kiloyla veya 90 ile hamile kalmayı sıkıntı yapmam ama bende genetik kan pıhtılaşması var ve bekarken 2 kez akciğerime pıhtı attı. Hamileliğim tehlikeli, kimse sevinmiyor eşim ve benim dışımda ne annem ne kayınvalidem. Bana birşey olacak diye herkes hamileligime tepkili bu da beni üzüyor. Benim gibi pıhtılaşma rahatsızlığı olup kilolu doğum yapan var mı aranızda?
Teşekkürler canım hoşbulduk. İşimiz kolay değil Allah hepimizin yardımcısı olsun. :)
Asıl ben tebrik ederim 12. Haftaya hamile kaldığın kiloyla gelebilmek harika. Darısı başıma inşallah.Bu arada çok güzel kilo vermiştin tebrik ederim bende hamile kaldığım kilodayım Allah'tan kilo almadım bu bile sevindirici benim için
Şuanda 5+4 sanırım. Ikinci kontrolde bunu net olarak öğreneceğim ama 6. Haftamin içindeyim diyelim canım.Âmin canım hakkımızda hayırlısı , şuan kaç haftalıksın
Asıl ben tebrik ederim 12. Haftaya hamile kaldığın kiloyla gelebilmek harika. Darısı başıma inşallah.
Şuanda 5+4 sanırım. Ikinci kontrolde bunu net olarak öğreneceğim ama 6. Haftamin içindeyim diyelim canım.
Hayır Salı günü sadece keseyi görmüştük.Kalp atışlarını duydunuzmu canım?
Hayır Salı günü sadece keseyi görmüştük.
Kimler kaçıncı haftasında kaç kilo almış durumda arkadaşlar bende okadar şişkinlik varki acaba denizden mi veya yediklerimdenmi patlıycam ya
Tatilim bitmedi canım sizin donus nasıl geçti güzel bir tatilmiydi yoksa sıradan mi benim biraz sinirlerim bozuldu eşim çok tembel yatıyo sürekli gece çocuk olduğu için biryere gidemiyorum sadece sahilde dolaşmak falan oralarda aşıyı suratıni tek derdi dönüp yatmak öyle isteHoşgrldin canım bitti mi tatilin biz dün eve döndük
Bende kilo almadım ama acayip ni şişkinlik var kilo almış kilo almış gibi duruyorum
Tatilim bitmedi canım sizin donus nasıl geçti güzel bir tatilmiydi yoksa sıradan mi benim biraz sinirlerim bozuldu eşim çok tembel yatıyo sürekli gece çocuk olduğu için biryere gidemiyorum sadece sahilde dolaşmak falan oralarda aşıyı suratıni tek derdi dönüp yatmak öyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?