90+ hamile kalan var mı

Teşekkürler canım bana 2 adet kullanmamı söyledi neden ki acaba

Bilmiyorum ki cnm ben eczaneyede sordum onlarda 3 adet dedi kutunun üstünde de öyle yazıyor günlük almak gereken folik asit 400 mcg folik plus da da 3 taneye tekabul ediyor bide aile hekimine falan sor istersen

Bilmiyorum ki cnm ben eczaneyede sordum onlarda 3 adet dedi kutunun üstünde de öyle yazıyor günlük almak gereken folik asit 400 mcg folik plus da da 3 taneye tekabul ediyor bide aile hekimine falan sor istersen
Evet ben de üzerini okuduktan sonra kafam karıştı

Nasıl geçiyor var mı sıkıntı benim felaket bulantılarım var

Wc işi çok sıkıntı bu arada kğ alımın nasıl gidiyor ben sebze yemeklerinden kokusundan tiksindim yemek yapmak işime gelmiyor birde acayip tembelleştşm bi bitirseydik

Wc işi çok sıkıntı bu arada kğ alımın nasıl gidiyor ben sebze yemeklerinden kokusundan tiksindim yemek yapmak işime gelmiyor birde acayip tembelleştşm bi bitirseydik

Yemek konusunda sıkıntım yok cnmm sadece sütü içemiyorum daha yeniyim kilo almadık ama çok şişkinlik var

Kızlar folic polis i günde kaç adet alıyorsunuz
folc plusu eczaneden almıstım. bır tane kullanmamı soyledı. ama doktor uc tane alınmazsa hıc bır faydası olmaz dedı. bana hamılelerın cok rahat kullandıgı mınnacık folıc 1 dıye ılac yazdı. mınık sarı haplar:)

Onu bilmiyorum canım ilk senden duydum ben hep folic plus kullandım bu hafta kan ilacına başladım çok fazla yiyemiyorum bebek beslenemiyordur diye korkuyorum ana tlimden de bişi gelmiyor

Onu bilmiyorum canım ilk senden duydum ben hep folic plus kullandım bu hafta kan ilacına başladım çok fazla yiyemiyorum bebek beslenemiyordur diye korkuyorum ana tlimden de bişi gelmiyor
her halukarda beslenebılıyorlardır ınsallah:)
sızın bebısınızle dogum gunum aynı:)
bızımkısı de 1 mart ınsallah:)

her halukarda beslenebılıyorlardır ınsallah:)
sızın bebısınızle dogum gunum aynı:)
bızımkısı de 1 mart ınsallah:)

Allah izin verirse bizim ki 11 Mart Canım ama sezaryan olacağı için daha erken olur 38 ya da 39. . Hafta olur gibi ilk bebeğimi çok beklemiştik ama günü geçmişti mecburi sezaryan olmuştu bakalım bu nasıl olucsk

Kilo aldın mı canım hiç

Cuma randevum var bakalım nasıl geçecek 2 li test için kan da vericem

Bir de kızlar saçı mı kestirmek istiyorum büyükler bir şeyler diyorlar sizce ne yapmalıyım

Aynen neler geçmediki bugünlerde geçer :)
Çalışıyorum muhasebeciyim :)

Yoğun değildir umarım işin
Bende Pazartesi iş başı yapıcam hiç bir arkadaşıma söylemedim bakalım tahmin edecekler mi birde kıyafet derdi başladı evde iyiydi bol bol giyordum eski pant olmuyor bakalım

Yoğun değildir umarım işin
Bende Pazartesi iş başı yapıcam hiç bir arkadaşıma söylemedim bakalım tahmin edecekler mi birde kıyafet derdi başladı evde iyiydi bol bol giyordum eski pant olmuyor bakalım

Yok cnm okadar değil rahatız yani
Bu işin en sıkıcı tarafıda kıyafet zaten kendime bişeyi yakıştıramıyorum her sabah sorunluyuz kıyafet bakımından hamile pantolonu giyiyorum bende yada pantolon görünümlü taytlar var onlar cok rahat oluyor

Başla bende kara kara düşünmeye başladım ne giyecem derdi sardı şimdiden off off zayıf olsak hiç dert etmezdik ...

Birde bir şey sorucam 2li test te açlık tokluk önemli değil dimi yani öyle hatırlıyorum bilginiz var mı

Zayıf olsak no problem ama öyle değil işte

Aç veya tok farketmiyor

Nezaman yaptırıyorsun taramanı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…