Sağlıklı olsunlar önemli olan oBir kaç ay sonra belli olucak bakalım o zamn Çin takviminin doğruluğu belli okucak.
Eşim Çinliler benden dahamı iyi bilecek diyor eşim ısrarla erkek diyor ben kız istiyorum .. Bir şey olmaz canım içini ferah tut yol uzunum mola vererek git kan dolaşımı için 10 dak dekan yürüsen yeter
Sen benden Öndesin cinsiyetini daha erken öğrenirsin ben 11 . Haftaya başladım
Tabi ki eli atağı düzgün olsun tek isteğim o kız da olsa erkekte olsa benim canım
Ne haber smile tatil nasıl geçiyo diğer bebeğimiz mutlumu benim oğlum havuza asla girmiyor hep deniz kenarında kumlama oynuyor dünden bu yana belki alısir die bekliyorum yolda sorun yaşamadım esimde hem anlayışıdır hem de hızlı kullanmaz güzel güzel geldik Marmaris daha önce gelmemişti buraya cennet gibi çok güzel yemekler çok iyi değil ama süt ayran yumurta bunlar ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum havuza girmiyorum denizdeyiz genelde mutluyum yani sizin tatil nasıl geçiyor yemekler temizlik iyimiTabi ki eli atağı düzgün olsun tek isteğim o kız da olsa erkekte olsa benim canım
Nbr cnm nasıl gidiyo hamilelik :) 2 li tarama için gün aldınmı ?
Ne haber smile tatil nasıl geçiyo diğer bebeğimiz mutlumu benim oğlum havuza asla girmiyor hep deniz kenarında kumlama oynuyor dünden bu yana belki alısir die bekliyorum yolda sorun yaşamadım esimde hem anlayışıdır hem de hızlı kullanmaz güzel güzel geldik Marmaris daha önce gelmemişti buraya cennet gibi çok güzel yemekler çok iyi değil ama süt ayran yumurta bunlar ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum havuza girmiyorum denizdeyiz genelde mutluyum yani sizin tatil nasıl geçiyor yemekler temizlik iyimi
Ne haber smile tatil nasıl geçiyo diğer bebeğimiz mutlumu benim oğlum havuza asla girmiyor hep deniz kenarında kumlama oynuyor dünden bu yana belki alısir die bekliyorum yolda sorun yaşamadım esimde hem anlayışıdır hem de hızlı kullanmaz güzel güzel geldik Marmaris daha önce gelmemişti buraya cennet gibi çok güzel yemekler çok iyi değil ama süt ayran yumurta bunlar ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum havuza girmiyorum denizdeyiz genelde mutluyum yani sizin tatil nasıl geçiyor yemekler temizlik iyimi
Merhaba canım şuan tatildeyim biraz geçmesini bekliyorum 12 ya da 13 haftalarda düşünüyorum randevuda sıkıntı olmaz....
Senden nbr nasıl gidiyor sıkıntı yoktur umarım...
İyi tatiller cnm saol bizde iyiyiz şükürler olsun bir sıkıntı yok çarşamba günü gitmiştim pıtpıtlarını duymuştuk bi sorim dedim napıyosun diye
AA çok sevindim neler hissettin ben ilk bebeğimde çok duygulanmıştım.. Bunda kilodan duyamadık a
Guzel gunler gecirin insallah bebeginizle:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
merhabaCanım nerelerdesin özelden msj atmaya çalıştım beceremedim sanırım ... Nasıl gidşyor
Benim oğlum 2011 ocak doğumlu yani 3.5 geçti ben daha söylemedim kardeşi olacağını biraz daha doğuma yakın söylerim abinin 2. Çocuğu doğduğunda hastaneden eve ağrısına bir hediyeler dönmüştü kardeşim beni çok seviyor die hiç kıskanmadim aynı yöntemi uygulayın diyorum biz d Maris atletizm siz neredesiniz Antalyami Bodrum'un daha çok merak ettiğim çocuklar be tip tatilde daha mutlu huzurlu olurlar deneyimlerini paylaşsakOğlun kaç yaşlarında ??? Kardeşini nasıl karşılıyor bizde biraz kıskançlık var bakalım neler olucak
Dmaris oteldeyiz olacakti tatil bölümünde konuşun demeyin arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum buradaki insanlar benimle ortak duyguları yasiyorlar hem şişman hem hamile hem. 2. Çocukları ben sizleri sanki tanıyorum öyle hissediyorumBenim oğlum 2011 ocak doğumlu yani 3.5 geçti ben daha söylemedim kardeşi olacağını biraz daha doğuma yakın söylerim abinin 2. Çocuğu doğduğunda hastaneden eve ağrısına bir hediyeler dönmüştü kardeşim beni çok seviyor die hiç kıskanmadim aynı yöntemi uygulayın diyorum biz d Maris atletizm siz neredesiniz Antalyami Bodrum'un daha çok merak ettiğim çocuklar be tip tatilde daha mutlu huzurlu olurlar deneyimlerini paylaşsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?