Canım pdikolojıkte olabilir relax ol kafana takma illa olsun neden olmuyor diye üzme kendini
Bir de bakmışsın beklemediğin bir an da oluvermiş
ah be guzelım elde degılkı takmamak... evlenelı 3.5 sene oldu...ilk 2 sene hadı borçlar bıtsın hadı toparlanalım dedık... sımdıde aılelede sureklı torunda torun basımızın etını yıyor... cıdden ne kadar takmayacagım desemde elımd degıl
Valla canım bizim tanıdık var dı aynı sen gibi olmuyor olmuyor diye kendini yiyip bitirdi
Sonra vazgeçti herşey normal di çünkü olursa olur olmazsa nasip dedi 2 ay geçmeden hamile kaldı
Ne zamn bellinolcak şindi
Daha belli degil cnmm cumartesi randevum var ozaman tarih verir heraldeSen ne zaman yaptıracaksın taramanı canım
merhabalarHayırlısı canım
merhabalar
halen telden gıremıyorum malesef. o yuzden yazamıyorum.
cok mutluyum kı kg almadım oh:) dort aya gırecegız heralde boyle ıns.
sonrada dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorum bakalım.
bu arada bende seker yuklemesını yaptırmak ıstemıyorum. esımle bır kere karatayı dınledık dırek yaptırmıyoruz dedı zaten. tabı doktorumla da konusacagım gene. ama benım zaten dıkkat etmem gerekıyor. yuklemede seker cıkmıs gıbı. bu mantıgı anlamıyorum ıste. o yuklemeyı yaptırmadan dıkkat et deseler aynı sey degıl mı. neyse hayırlısı olsun. ben sadece karatay dıyor sanıyordum ama saracogluda dıyormus galıba. ve zorunlu olup olmadıgını bılmıyorumç sızın bır bılgınız var mı?
Kilo almamış olman çık sevindirici ben de kilo almadım inş iler ki zamanlar da da azar azar alır bitiriz
Canım daha şeker yüklemesine çok var ozamana kadar araştıralım iyice
Ben de telden giriyorum ilk başlarda zor du ama alıştım
2 şi tarama. Ne zamn ben kan verdim haftaya çıkacak sonuç cinsiyetini söylemediler bi sonra ki kontrolde söyleyeceklermiş bakalım kısmet
Bende konu acmistim Bu konu ile ilgili ne yapcam öncesinde yaptırmıştim Bayılacak gibi olmuştum kusma bulantı acaba Karatay halimi sonuçta şişmanlık var yetkiniz zatenmerhabalar
bu arada bende seker yuklemesını yaptırmak ıstemıyorum. esımle bır kere karatayı dınledık dırek yaptırmıyoruz dedı zaten. tabı doktorumla da konusacagım gene. ama benım zaten dıkkat etmem gerekıyor. yuklemede seker cıkmıs gıbı. bu mantıgı anlamıyorum ıste. o yuklemeyı yaptırmadan dıkkat et deseler aynı sey degıl mı. neyse hayırlısı olsun. ben sadece karatay dıyor sanıyordum ama saracogluda dıyormus galıba. ve zorunlu olup olmadıgını bılmıyorumç sızın bır bılgınız var mı?
merhabalar
Evet canım il sen yazmıştım bende biraz araştırınca mantıklı geldiBende konu acmistim Bu konu ile ilgili ne yapcam öncesinde yaptırmıştim Bayılacak gibi olmuştum kusma bulantı acaba Karatay halimi sonuçta şişmanlık var yetkiniz zaten
Canım sen ikili testini yaptırmıştım dimi sana bir şey sormak istiyorumC
Canım ben de tel den giriyorum çok karışık öğlen cevap yazmamadım mesala.
Kilo almamış olmana çok sevindim ben de almadım inş çok kilo almadan tamamlarız
Şeker yüklemesi konusun da benimde kafam karıştı daha zamansız var araştıralım bende olumlu bakmıyorum artık konuşuruz tekrar
canın sen ikili testini yaptırmıştım dimiBende konu acmistim Bu konu ile ilgili ne yapcam öncesinde yaptırmıştim Bayılacak gibi olmuştum kusma bulantı acaba Karatay halimi sonuçta şişmanlık var yetkiniz zaten
Ne soracaktın canimCa
canın sen ikili testini yaptırmıştım dimi
Sana mir şey sormak istiyorum ... Ultrason kağıdın elindeyse
Ne soracaktın canim
Yukarı fundusta yazıyor canım benimCanım sen de ikili test için ölçümler yapılmıştı dimi orda plesanta sağ da mı sol da mi yazıyor ?
Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?