kizlar bende istedigim kiloda hamile kalamadim
biraz kilolu halimle hamile kaldim...
neler yapiyorsunuz, özel bir beslenme programiniz varmi ?
Ben yarın doktora gidiyorum acaba cinsiyetini gosterirmiAyy bebişler kız mı erkek mi
Ben acayip heyacanlıyım öğrenen var mı kızlar
Kesin gösterir canım 4 aylık oldu artık hayırlısı Allah gönlüne göre versin.Ben yarın doktora gidiyorum acaba cinsiyetini gosterirmi
Ben bir şey almıycam bi park yatağım var bir de çileğin küçük beşiği önce beşikte yatar sonra park yatağı açarım .. Oğlumun çilek odası var tarağını açmıştım bu sene yatar sonra onu tekrar toplar beşik yaparım odasında baza var oğlum ona geçer bebiş beşiğe sonra 3 sene sonra ikisinden istediği genç odasını alırım odalarını ayırırım şimdi misafir için odam olmaz ayırırsam hayırlısı erkek olursa belki ikisinide ayırmam aynı odada kalırlar :) nasipHeyecan çok gösterir inşallah ben çok kararsız biriyim kıyafetler mobilya ancak karar veririm ama büyük olasılık oglumunkini yenilerim onunki genç odası alırım öbürü beşikli ve beyaz zaten küçüğe kalır
Senin masraf az ne güzel bende hemen alamam evim küçük bu evden yeni bir eve geçmeyi başarırsam ancak o zaman böyle bir planı eşime anlatmaya başladım oda farkında zorlandığımin işime de uzak hayırlısı diyorum canım dua edin bana şu zulmden kurtulayimBen bir şey almıycam bi park yatağım var bir de çileğin küçük beşiği önce beşikte yatar sonra park yatağı açarım .. Oğlumun çilek odası var tarağını açmıştım bu sene yatar sonra onu tekrar toplar beşik yaparım odasında baza var oğlum ona geçer bebiş beşiğe sonra 3 sene sonra ikisinden istediği genç odasını alırım odalarını ayırırım şimdi misafir için odam olmaz ayırırsam hayırlısı erkek olursa belki ikisinide ayırmam aynı odada kalırlar :) nasip
Benim bir sonra ki randevum ay sonunda sabırsızlıkla bekliyorum : )
Evlendiği den bu yana 2008 de evlendim 6 yıldır yani birikimimiz var sadece eşimin ailemden ayrılamaz takıntısı ni halletmek lazım o kadar uyanık ki kV sürekli oğlum sen gidersen ben hasta olurum őlurum baban yaşayamaz falan numara yani o zaman eltim evlenirke n kabul etmedi o binaya gelmem dedi başka ev aldılar benim iyi niyetim çalışıyorum dedim ne yapacaklar sanki ama en son ramazanda yemek vermiştim midesi bozulmuş sahurda uyurken anahtarları var açmış kapıyı odama bir daldı sen beni öldürmek için zehir kattin Dior eşim zorla ikna etti aldı götürdü evine tabii ben bir sınır krizi niye zehirleyim katilmiyim benKaç yıldır aynı binadasınız ki
Kredi ile çok rahat alınır
Yani anlatmak la bitmez eşim halen annem ne yapalım Dior benim konu acmam lazım es nasıl avuç içine alinirEvlendiği den bu yana 2008 de evlendim 6 yıldır yani birikimimiz var sadece eşimin ailemden ayrılamaz takıntısı ni halletmek lazım o kadar uyanık ki kV sürekli oğlum sen gidersen ben hasta olurum őlurum baban yaşayamaz falan numara yani o zaman eltim evlenirke n kabul etmedi o binaya gelmem dedi başka ev aldılar benim iyi niyetim çalışıyorum dedim ne yapacaklar sanki ama en son ramazanda yemek vermiştim midesi bozulmuş sahurda uyurken anahtarları var açmış kapıyı odama bir daldı sen beni öldürmek için zehir kattin Dior eşim zorla ikna etti aldı götürdü evine tabii ben bir sınır krizi niye zehirleyim katilmiyim ben
Aramıza hoşgeldin öncelikle kaç kğ ile hamile kakdın? Ve kaç haftalıksın?
Öncelikle böyle hamile kaldım diye kendini yıpratma olan oldu artık bundan zevk almalısın bu özel günü tüm heyecanıyla yaşamalısın...
Ben de ilk günlerde çok üzüldüm duba gibi olurum artık dedim 150 kğ ile doğum yaparım dedim dedim de dedim ...
Ama artık o psikolojiden kurtuldum şimdi bebek heyecanı sardı
Doktor ilk 4 ay kğ almamı söyledi şimdilik almadım tiksintim var mide bulantısı istesem de yiyeöiyorum.
Gerekirse diyetisyene yönlendiricek , gazlı içicek hamur işi yasak
Sana da şimdiden hayırlı doğumlar canım
Canım biraz kadar kilolu değiksin burda ki arkadaşların hemen hemen hepsi 90 üzeri ... Sen şanslısın :)Hosbulduk smile,
Bugun tam 13 haftalik olduk :) ilk hamileligim bu, gecen sene 1 tane dusuk yapmistim.
69 - 70 kilo ile hamile kaldim, suanda 72 kilo civari gidip geliyorum. bide hizli kilo almamda beni tedirgin ediyor, 3 ayda nerdeyse 3 kilo aldim
canim sen hicmi hamur isi yemiyorsun, hamur isi derken pohca börek tarzimi yoksa ekmek te mi yasak?
Allah hepimizin yardimcisi olsun, kilo falan gelip gecici bebisler saglikli olsun yeterki
Bebişlerimiz aynı hafta da canım benin muhtemel doğum tarihim 11 Mart görünüyor ama erken de olabilirHosbulduk smile,
Bugun tam 13 haftalik olduk :) ilk hamileligim bu, gecen sene 1 tane dusuk yapmistim.
69 - 70 kilo ile hamile kaldim, suanda 72 kilo civari gidip geliyorum. bide hizli kilo almamda beni tedirgin ediyor, 3 ayda nerdeyse 3 kilo aldim
canim sen hicmi hamur isi yemiyorsun, hamur isi derken pohca börek tarzimi yoksa ekmek te mi yasak?
Allah hepimizin yardimcisi olsun, kilo falan gelip gecici bebisler saglikli olsun yeterki
Ben yarın doktora gidiyorum acaba cinsiyetini gosterirmi
Hangi ayda kilo almaya başladınız doktor dıyetısyene yonlendirdimimerhabalar bende 96 ile hamile kaldım şu an 104 oldumdikkat ediyorum ama yinede alınıyor... 10 haftam var inşallah daha fazla almadan doğuma giderim...
Bebek kızmış büyük ihtimalK
Hangi ayda kilo almaya başladınız doktor dıyetısyene yonlendirdimi
yine de az almışsın tebrik ederimmerhabalar bende 96 ile hamile kaldım şu an 104 oldumdikkat ediyorum ama yinede alınıyor... 10 haftam var inşallah daha fazla almadan doğuma giderim...
Tebrik ederim canımBebek kızmış büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?