Arkadaslar markofoni de sık ve özgür diye bir bölüm 68 bedene kadar var tunik gömlek pantolon bakın bence ben büyük şehirde yaşadığım halde çok zorlanıyorum kaçırmayın derim
Kaçıncı haftada söyledi canım cinsiyetini
Canım biraz kadar kilolu değiksin burda ki arkadaşların hemen hemen hepsi 90 üzeri ... Sen şanslısın :)
Ekmk yiyorum ama eskisi kadar değil pasta börek gibi şeylerinde canım çok isterse yiyorum ama dikkat ediyorum, meyve ağırlıklı besleniyorum salata vs gibi
Evet hızlı kilo almışsan ilk aylar dikkat etseydin keşke ama yine de canını sıkma kendine ve bebeğe dikkat et
Bebişlerimiz aynı hafta da canım benin muhtemel doğum tarihim 11 Mart görünüyor ama erken de olabilir
15+3 te ama kesin demedi kıza benziyor dediKaçıncı haftada söyledi canım cinsiyetini
smile sen kaç beden aldın yani uydumu üzerine guzelmiMrb hamişler ben markofoni den üst grup istedim bişeyler birde smile tavsiyede uykum bonprixden incelten kot 52 beden üstüne kırmızı eksi gömleği aldım üstü 48 aldım bakalım inşallah olur
esprı yapmıstım:)Yürüyüş için 4 . Ayı beklemen şart değil canım şimdide ufak ufak yürüyebilirsin
ilahi tabiki fındık fıstık değil ufak proğramlar gerekli demek ki
Mrb hamişler ben markofoni den üst grup istedim bişeyler birde smile tavsiyede uykum bonprixden incelten kot 52 beden üstüne kırmızı eksi gömleği aldım üstü 48 aldım bakalım inşallah olur
hmmm benim kontrol günümdede 16 . Haftada oluyor15+3 te ama kesin demedi kıza benziyor dedi
Canım deneme yanılma her marka da beden hep farklı olur zaten benim başka şansım yok yaşadığım yerde seçenek yokınternetten sıparıs vermek guzel ama ıste gelen olur mu olmaz mı tam emın olamıyorum. bazen *l oluyor bazen **l dar gelebılıyor. kalıplar hep farklı farklı.
Yok canım mide bulantım vardı halada var canım bir şey istemedi bir de çok kilo alıcam diye frenlerin kendimiSmile, Hic kilo almadin mi suana kadar?
evet canim hizli kilo aldim ben, bundan sonra cok dikkat etmeliyim
evet ayni gune hesaplanmisiz canim :) hadi hayirlisi
Niye soylemiyorkiHmmm
hmmm benim kontrol günümdede 16 . Haftada oluyor
Benim doktor cinsiyet konusunda ser verip sır vermez ana 2 aylıkların bile bildikleri var .
Cok Sevindim smile6081. Darısı bize insallah. Ikili taramada nelere bakılıyor?Ikili testimiz güzel çıkmış.
:);&
2 hafta sonra senin Dr zamanın grliyorCok Sevindim smile6081. Darısı bize insallah. Ikili taramada nelere bakılıyor?
10. Haftada bakılabiliyor mu ?2 hafta sonra senin Dr zamanın grliyor
Yok canm 11 ve 14 . Haftalar da bakılıyor ben haftanı yanlış hesaplamışım10. Haftada bakılabiliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?