90+ hamile kalan var mı

Be
Arkadaslar markofoni de sık ve özgür diye bir bölüm 68 bedene kadar var tunik gömlek pantolon bakın bence ben büyük şehirde yaşadığım halde çok zorlanıyorum kaçırmayın derim

Ben de bon prix ten bi hamile pantolonu aldım beğendim

Smile, Hic kilo almadin mi suana kadar?
evet canim hizli kilo aldim ben, bundan sonra cok dikkat etmeliyim

Bebişlerimiz aynı hafta da canım benin muhtemel doğum tarihim 11 Mart görünüyor ama erken de olabilir

evet ayni gune hesaplanmisiz canim :) hadi hayirlisi

Mrb hamişler ben markofoni den üst grup istedim bişeyler birde smile tavsiyede uykum bonprixden incelten kot 52 beden üstüne kırmızı eksi gömleği aldım üstü 48 aldım bakalım inşallah olur

ınternetten sıparıs vermek guzel ama ıste gelen olur mu olmaz mı tam emın olamıyorum. bazen *l oluyor bazen **l dar gelebılıyor. kalıplar hep farklı farklı.

Mrb hamişler ben markofoni den üst grup istedim bişeyler birde smile tavsiyede uykum bonprixden incelten kot 52 beden üstüne kırmızı eksi gömleği aldım üstü 48 aldım bakalım inşallah olur

Bedenleri biraz büyük ben pantolonu 52 beden aldım biraz bol oldu şimdilik ilet ki aylarda tam olur beğendim bir kaç tanede sütyen almıştım onları daha çok beğendim Türkiye'de öyle sütyen yok benimkiler biraz büyük olduğu için o konuda çok sıkıntı çekiyordum

Akşam markafoniyi inceleyin

ınternetten sıparıs vermek guzel ama ıste gelen olur mu olmaz mı tam emın olamıyorum. bazen *l oluyor bazen **l dar gelebılıyor. kalıplar hep farklı farklı.
Canım deneme yanılma her marka da beden hep farklı olur zaten benim başka şansım yok yaşadığım yerde seçenek yok

Smile, Hic kilo almadin mi suana kadar?
evet canim hizli kilo aldim ben, bundan sonra cok dikkat etmeliyim

evet ayni gune hesaplanmisiz canim :) hadi hayirlisi
Yok canım mide bulantım vardı halada var canım bir şey istemedi bir de çok kilo alıcam diye frenlerin kendimi
Sonrası nasıl olur bilemiyorum...korktuğum başıma gelmez inş

Cinsiyetini canım erken söyleme taraftarı değil pek .. Sorunca çok önemlimiz der

Kan ve ayrıntılı ultrason yapılıyor ense ölçümü yapılıp değerler karşılaştırılıyor.
Donen sensörünü himi krızon hastslıklarına bskılıyır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…