Ikili testimiz güzel çıkmış.
:);&
Canım sonucu telefonla öğrendik doktorum uzakta bir sonra ki kontrol de alıcam sonucuGözünaydın cnm :) Taramada PB Hcg var cnm kaç cıkmış :) İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri olanların bebekleri kız , 50nin altında olunca erkek oluyormuş :) bakalım doğru çıkıcakmı?
Canım sonucu telefonla öğrendik doktorum uzakta bir sonra ki kontrol de alıcam sonucu
Zaten o zaman da clbsiyetini öğrenebilirşz
Gözünaydın cnm :) Taramada PB Hcg var cnm kaç cıkmış :) İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri olanların bebekleri kız , 50nin altında olunca erkek oluyormuş :) bakalım doğru çıkıcakmı?
Birden içine doğdu seninki kız sanki
Öyle hissettim birden
Bakalım canım tabi önemli sağlıklı olması en dileğim tüm bebekler için bu:) Sağlıklı olsunda cnm önemli değil bakalım tutucak mı hissin :)
ah ah telden gırıs yapabılsem ben hep burdayım ama ıste malesef...Herkes terk etmiş buraları
Hamilelşk zor mu geçiyor kızlar .....
Gnydn canımah ah telden gırıs yapabılsem ben hep burdayım ama ıste malesef...
hamılelık guzel cok sukur. pazartesı gunu kontrolumuz var. bakalım baya buyumustur gıbıme gelıyor. gecenkıne gore. o zaman bıle cok sasırmıstım cunku:)
unutmayayım dıye soracagım herseyı yazdım kagıda bu sefer:)
kg da almadım cok sukur.
baska sızlerden ne var neyok.
Neler soracaksın mesalaah ah telden gırıs yapabılsem ben hep burdayım ama ıste malesef...
hamılelık guzel cok sukur. pazartesı gunu kontrolumuz var. bakalım baya buyumustur gıbıme gelıyor. gecenkıne gore. o zaman bıle cok sasırmıstım cunku:)
unutmayayım dıye soracagım herseyı yazdım kagıda bu sefer:)
kg da almadım cok sukur.
baska sızlerden ne var neyok.
Aynı sen gibi yürüyüşe çıkacak zamanım yokHamişler yürüyüşe başlayan varmı ben sabah yürüyemem işten geldiğimdede koşturmaca iş yemek başlayamıycam bu yürüyüşe
Hoşgeldşn canım aramızamerhaba hanımlar bende yeni hamileyim ikinci çocuğuma ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım
yok canm ben kilolu hamile kalmadım ama hamilelik boyunca fazla kilo almak istemiyorum kilolu hamile kalınca pek kilo alınmıyı hatta veren bile var ben ilk bebeğimde 10 kilo almıştım bunda da 8 10 alsam çok iyi olcakHoşgeldşn canım aramıza
Sende mi kilolumu hamile kaldın
Anladım ozanın şimdiden bi diyeyisyenle görüş 10 kilo çok değil aslında ideal olanı dşye biliyorumyok canm ben kilolu hamile kalmadım ama hamilelik boyunca fazla kilo almak istemiyorum kilolu hamile kalınca pek kilo alınmıyı hatta veren bile var ben ilk bebeğimde 10 kilo almıştım bunda da 8 10 alsam çok iyi olcak
evt canm haklısınAnladım ozanın şimdiden bi diyeyisyenle görüş 10 kilo çok değil aslında ideal olanı dşye biliyorum
Bu topicte genelde kilo lü hamileler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?