90+ hamile kalan var mı

Ikili testimiz güzel çıkmış.
:);&

Gözünaydın cnm :) Taramada PB Hcg var cnm kaç cıkmış :) İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri olanların bebekleri kız , 50nin altında olunca erkek oluyormuş :) bakalım doğru çıkıcakmı?

Gözünaydın cnm :) Taramada PB Hcg var cnm kaç cıkmış :) İkili testte hcg değeri 50 ve üzeri olanların bebekleri kız , 50nin altında olunca erkek oluyormuş :) bakalım doğru çıkıcakmı?
Canım sonucu telefonla öğrendik doktorum uzakta bir sonra ki kontrol de alıcam sonucu
Zaten o zaman da clbsiyetini öğrenebilirşz

Ay sonunda canım 16. Haftama denk geliyor o zamn kesin görürüz cinsiyetini
Eşim erkek istiyor ben kız
Hatta Çin tak kız çıkıyor eşim de Çinliler benden iyimi bilecek erkek diyor :)
Gülüşüyoruz

Birden içine doğdu seninki kız sanki
Öyle hissettim birden

Herkes terk etmiş buraları
Hamilelşk zor mu geçiyor kızlar .....

Herkes terk etmiş buraları
Hamilelşk zor mu geçiyor kızlar .....
ah ah telden gırıs yapabılsem ben hep burdayım ama ıste malesef...
hamılelık guzel cok sukur. pazartesı gunu kontrolumuz var. bakalım baya buyumustur gıbıme gelıyor. gecenkıne gore. o zaman bıle cok sasırmıstım cunku:)
unutmayayım dıye soracagım herseyı yazdım kagıda bu sefer:)
kg da almadım cok sukur.
baska sızlerden ne var neyok.

Gnydn canım
Kimsede ilk gün ki heyecanlar yok.
Ben de kilo almadım bu çok sevindirici
Iş başı taptım koşturmazsa başladı günlerin yogun geçiyor

Evet canım bebişler çok hızlı büyüyor
Ben de son kontrolünde görünce çok şaşırmıştım eller kollar kıpır kıpır
Ama önümüz de çok günlerimiz inş hepimiz sıkıntsız bu güzel günleri tamamlarız

Neler soracaksın mesala
Folik plus ı sordunmu
Bende artık zor içiyorum

Hamişler yürüyüşe başlayan varmı ben sabah yürüyemem işten geldiğimdede koşturmaca iş yemek başlayamıycam bu yürüyüşe

merhaba hanımlar bende yeni hamileyim ikinci çocuğuma ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım

Hamişler yürüyüşe başlayan varmı ben sabah yürüyemem işten geldiğimdede koşturmaca iş yemek başlayamıycam bu yürüyüşe
Aynı sen gibi yürüyüşe çıkacak zamanım yok
Bu Sene öğlenciyim hayatım ters döndü inş kısa süre de uyum sağlayabilirim...

Hoşgeldşn canım aramıza
Sende mi kilolumu hamile kaldın
yok canm ben kilolu hamile kalmadım ama hamilelik boyunca fazla kilo almak istemiyorum kilolu hamile kalınca pek kilo alınmıyı hatta veren bile var ben ilk bebeğimde 10 kilo almıştım bunda da 8 10 alsam çok iyi olcak

yok canm ben kilolu hamile kalmadım ama hamilelik boyunca fazla kilo almak istemiyorum kilolu hamile kalınca pek kilo alınmıyı hatta veren bile var ben ilk bebeğimde 10 kilo almıştım bunda da 8 10 alsam çok iyi olcak
Anladım ozanın şimdiden bi diyeyisyenle görüş 10 kilo çok değil aslında ideal olanı dşye biliyorum

Bu topicte genelde kilo lü hamileler var

Merhaba hanımlar. Ben 95 ile hamile kaldım. Şu an 93 kiloyum. Boyum 1.72. Şimdilik sorun yok. İştahım yoktu zaten. Hiç birşey yiyesim gelmiyordu. Sanırım artık daha iyiyim. Bu sabah uzun süreden sonra ilk defa iştahlı bir kahvaltı yaptım. Bu da kilo konusunda ürkütüyor tabi.Dikkat etmeliyim. Testler temiz çıktı. Folik asit dışında birşey kullanmıyorum. Şu an en büyük sıkıntım kıyafet. Gerçi zaten göbek olduğu için pek belli birşey olmuyor ve pantolonlarımı giyebiliyorum. Düğmesini kapatmıyorum. Ama yavaş yavaş 46 beden beli lastikli pantolonlar eşofman altları bakmak istiyorum. Netten önerebileceğiniz siteler var mı? Lcw dekiler genelde 42-44 beden ve dar paça. Ben sevmiyorum.

Herkese güzel sıkıntısız hamilelik diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…