meraba canm sağlıkla kucağına al bebeğini sana önerebileceğim bonprix.com sitilgiyin.com da var burdada belki bulabilirsin bide ilkem hamile var canm umarım isdediklerini bulabilirsinMerhaba hanımlar. Ben 95 ile hamile kaldım. Şu an 93 kiloyum. Boyum 1.72. Şimdilik sorun yok. İştahım yoktu zaten. Hiç birşey yiyesim gelmiyordu. Sanırım artık daha iyiyim. Bu sabah uzun süreden sonra ilk defa iştahlı bir kahvaltı yaptım. Bu da kilo konusunda ürkütüyor tabi.Dikkat etmeliyim. Testler temiz çıktı. Folik asit dışında birşey kullanmıyorum. Şu an en büyük sıkıntım kıyafet. Gerçi zaten göbek olduğu için pek belli birşey olmuyor ve pantolonlarımı giyebiliyorum. Düğmesini kapatmıyorum. Ama yavaş yavaş 46 beden beli lastikli pantolonlar eşofman altları bakmak istiyorum. Netten önerebileceğiniz siteler var mı? Lcw dekiler genelde 42-44 beden ve dar paça. Ben sevmiyorum.
Herkese güzel sıkıntısız hamilelik diliyorum.
Hemen bakıyorum. Tşk.meraba canm sağlıkla kucağına al bebeğini sana önerebileceğim bonprix.com sitilgiyin.com da var burdada belki bulabilirsin bide ilkem hamile var canm umarım isdediklerini bulabilirsin
umarım bulursun istediklerini canm bende ilk hamileliğimde heveslenip çok almıştım ama çokta gerek yokmuş 5 6 kombin alınsa yeter dye düşünüyorum tabi çalışanlar için farklı olabilir daha çok almaları gerekTeşekkürler kızlar bende bonprixden istemiştim diğerlerınede bakmalıyım
Merhaba kızlar, daha önceden buna benzer bir başlıkla konu açılmış , ve devamı gelmemiş .
Ben şuan 100+ ile 2. Bebeğime 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim kalp atışlarını bekliyorum. Yani 6. Ve 7. Haftayı .
Benim gibi kilolu gebe kalanlar ya da doğum yapmış arkadaşlarla burdan sohbet etmek isterim bizi neler bekliyor kilolar sıkıntımı nerden giyinicez neler yapmalıyız vsvs kilolu olunca her şey sıkıntı oluyor .....
Canm Cumartesi randevum 3 li tarama için 16. Haftayı bekledimCnmm öğrendinmi kuzunun cinsiyetini :)
Canm Cumartesi randevum 3 li tarama için 16. Haftayı bekledim
Ama erkek hissediyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor
canm iyi haberlerine sevindimmerhaba arkadaslar.
15 eyluldu randevumuz. guzel gectı sukur. bebegımın keyfı yerınde:)
bacak bacak ustune attıgı ıcın cınsıyetını ogrenemedım. heyecanım devam edıyor o acıdan:) smıle sen ogrendın mı cınsıyetını?
doktor folık plusu bıraktırdı. gynoferron demır hapı ıle coraspın verdı. sızlerın kullandıgı ılac var mı?
yuruyusu sordum doktora baslayabılırsın dedı. bebe yagını sordum onada kullanabılırsın dedı. normalde saglık ocagından 13 ekıme bana gun vermıslerdı tetanoz asısı ıcın yaptırayıımmı dedım. yok erken ben soylerım zamanını dedı. ıyıkı sormusum.
ayrıntılı ultrason ıcın gun alınıyor mu ben bılmıyorum herlade bırdahakı randevumda olur degıl mı? suan 18. haftaya gırmıs olduk.
Tetanoz için evet çok erkenmerhaba arkadaslar.
15 eyluldu randevumuz. guzel gectı sukur. bebegımın keyfı yerınde:)
bacak bacak ustune attıgı ıcın cınsıyetını ogrenemedım. heyecanım devam edıyor o acıdan:) smıle sen ogrendın mı cınsıyetını?
doktor folık plusu bıraktırdı. gynoferron demır hapı ıle coraspın verdı. sızlerın kullandıgı ılac var mı?
yuruyusu sordum doktora baslayabılırsın dedı. bebe yagını sordum onada kullanabılırsın dedı. normalde saglık ocagından 13 ekıme bana gun vermıslerdı tetanoz asısı ıcın yaptırayıımmı dedım. yok erken ben soylerım zamanını dedı. ıyıkı sormusum.
ayrıntılı ultrason ıcın gun alınıyor mu ben bılmıyorum herlade bırdahakı randevumda olur degıl mı? suan 18. haftaya gırmıs olduk.
Canım ben ilk hamileliğine 70 ile başladım 64 e düştüm 104 ile doğum yaptım :) ikinci hamileliğime oğlum 4 aylıktı hamile kaldım 87 kilo ile başladım 82 ye düştüm şu anda 5 aylık hamileyim ve 85 kilo oldum doğum kilolarımı vermek üzereyim çoğu gitmişti ama işte nasipmiş kızıma hamile kalmak :) bakalım bunda kaç kilo alacağım çok merak ediyorum oğlum sürünmeye başladı yakında yürür belki ona bakarken çok kilo almam :) yine de Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin de kilolar önemli değil :) canım ben yurt dışındayım kıyafet konusu benim için hep sorun tesettür kıyafetleri bulmak çok daha zor Allah'tan burada büyük bedenler de var da hamilryken bulabiliyorum :)Merhaba kızlar, daha önceden buna benzer bir başlıkla konu açılmış , ve devamı gelmemiş .
Ben şuan 100+ ile 2. Bebeğime 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim kalp atışlarını bekliyorum. Yani 6. Ve 7. Haftayı .
Benim gibi kilolu gebe kalanlar ya da doğum yapmış arkadaşlarla burdan sohbet etmek isterim bizi neler bekliyor kilolar sıkıntımı nerden giyinicez neler yapmalıyız vsvs kilolu olunca her şey sıkıntı oluyor .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?