90+ hamile kalan var mı

meraba canm sağlıkla kucağına al bebeğini sana önerebileceğim bonprix.com sitilgiyin.com da var burdada belki bulabilirsin bide ilkem hamile var canm umarım isdediklerini bulabilirsin

Teşekkürler kızlar bende bonprixden istemiştim diğerlerınede bakmalıyım
umarım bulursun istediklerini canm bende ilk hamileliğimde heveslenip çok almıştım ama çokta gerek yokmuş 5 6 kombin alınsa yeter dye düşünüyorum tabi çalışanlar için farklı olabilir daha çok almaları gerek

Bon Prix'den sipariş ederken bi beden küçük sipariş verin kızlar
Bedenleri bol

Ben bi pant aldım çok memnun kaldım
Ama biraz bol oldu 7 . Aydan sonra iyi olur

3 pant olsa yeter bence
Önemli olan üst çeşit çeşit girilirse iyi olur

Kargom geldi pnt güzel bedende güzel kilo fazla almaz isem süper gömlekte iyi spor ben beğendim bu firmayı yazan canlarım teşekkürler

merhaba arkadaslar.
15 eyluldu randevumuz. guzel gectı sukur. bebegımın keyfı yerınde:)
bacak bacak ustune attıgı ıcın cınsıyetını ogrenemedım. heyecanım devam edıyor o acıdan:) smıle sen ogrendın mı cınsıyetını?
doktor folık plusu bıraktırdı. gynoferron demır hapı ıle coraspın verdı. sızlerın kullandıgı ılac var mı?
yuruyusu sordum doktora baslayabılırsın dedı. bebe yagını sordum onada kullanabılırsın dedı. normalde saglık ocagından 13 ekıme bana gun vermıslerdı tetanoz asısı ıcın yaptırayıımmı dedım. yok erken ben soylerım zamanını dedı. ıyıkı sormusum.
ayrıntılı ultrason ıcın gun alınıyor mu ben bılmıyorum herlade bırdahakı randevumda olur degıl mı? suan 18. haftaya gırmıs olduk.

Cnmm öğrendinmi kuzunun cinsiyetini :)

Canm Cumartesi randevum 3 li tarama için 16. Haftayı bekledim
Ama erkek hissediyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor

aaa maşallah baya olmuşsunuz bizde bugün 13 olduk bnde cumartesi günü tarama için gittim cnm doktor ense kalınlığına baktı normal dedi kan aldırmadı oyzden iyiyiz valla 2 haftada kuzum kocaman olmuş bizimde 20 ekimde randevumuz canım 16+4 oluyoruz ozamana bnm için cinsiyet farketmez cnm nede olsa ikisinden de yok

Ooo çok hızlı büyüyorlar
Ben en son kontrolde şok olmuştum
Çok büyümüştü minik bi Bebiş görüntüsündeydi
Bakalım iimdi ne kadar değişti
Ben de 1 erkek var
2. De Allah'ın izniyle kız olursa sevinirim
Ama
Nasip Allah'tan hayırlısını diliyorum

Csnm
canm iyi haberlerine sevindim
Görüyormuşsun keratayı
Benimkide inş Cumartesi öğrenicez
3 lü tarama günüm geliyor
Her doktorun sistemi farklı
Bizim ki yönlendiriyor
Ama bu sefer randevu aldım radyolijiden
Ne olur ne olmaz

T
Tetanoz için evet çok erken
Doktorun söyler zaten

Kızlar sağlık ocaklarına sile hekimlerine bildirdiniz mi hamileliğinizi
Ben henüz bildirmedim
Bildirmeyi de düşünmüyorum
Hiç mir artısı olmamıştı ilk gebeliğim de

Ben bildirdim. Kiloya tansiyona baktılar. Bir ay sonra tekrar gel dediler. Yani bu Cuma tam bir ay olacak. Gidip gitmemekte kararsızım. Aşı için erken ne yapacaklar ki?

Canım ben ilk hamileliğine 70 ile başladım 64 e düştüm 104 ile doğum yaptım :) ikinci hamileliğime oğlum 4 aylıktı hamile kaldım 87 kilo ile başladım 82 ye düştüm şu anda 5 aylık hamileyim ve 85 kilo oldum doğum kilolarımı vermek üzereyim çoğu gitmişti ama işte nasipmiş kızıma hamile kalmak :) bakalım bunda kaç kilo alacağım çok merak ediyorum oğlum sürünmeye başladı yakında yürür belki ona bakarken çok kilo almam :) yine de Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin de kilolar önemli değil :) canım ben yurt dışındayım kıyafet konusu benim için hep sorun tesettür kıyafetleri bulmak çok daha zor Allah'tan burada büyük bedenler de var da hamilryken bulabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…